Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Cazul liquidlove

Recommended Posts

Posted

Ok

La sectiunea diverse deschid cate imi pofteste sufletu atata timp cat are legatura cu mu-online si tu inchizi fiecare topic cu 1 raspuns dat deloc sau pe jumate.

Am intrebat de curiozitate ce hack a folosit nu am dat in cap nimanui , nu am zis ca stiu sau nu daca a folosit ceva .

PS. nu trebe sa am legatura cu contul respectiv , doar nu i`am facut reevaluare la banati. dooh :blink:

Ps. Nu eram curios doar de parerea ta umila eram curios cum se rezolva cazurile de genul lui ... x filmeaza pe y apoi da filmuletele pe pm lui z , z le pune la AS iar acolo se ia o decizie ... eram curios ce decizie sa luat ... nu vad sa fie asa secret odata ce contul e deja blocat.

Pps cum sa nu deschid "n" topicuri daca le tot inchizi ? nu pricep ce tot dai closed la topicuri dupa ce raspunzi ... ? e vreun motto de`al tau "raspund si inchid" ? doar e sectiunea diverse si aici discutam/intrebam ce vrem , iar daca nu e asa zine si noua tata ce ne dai voie sa discutam aici ? ... <_<

Posted

Dupa umila mea parere e un caz de speed.

Am o singura intrebare....

La cate cs`uri ai fost tu pe actuala baza de date si pe care caracter?

Posted

Ps. Nu eram curios doar de parerea ta umila eram curios cum se rezolva cazurile de genul lui ... x filmeaza pe y apoi da filmuletele pe pm lui z , z le pune la AS iar acolo se ia o decizie ... eram curios ce decizie sa luat ... nu vad sa fie asa secret odata ce contul e deja blocat.

Da. x a filmat pe y si a dat PM cu filmuletele lui z. z le-a postat la AS si parerea majoritara se ia in considerare. Decizia de a bloca contul nu este doar a lui ci a majoritatii celor care si-au dat cu parerea. Daca nu ma insel, a fost chiar unanim pentru ca este evident (ma rog, pt cei implicati direct nu e niciodata evident).

PS: am vazut ca si-au tot dat multi cu parerea ca "ia dmg din ref, ia dmg din ref". Pentru aceia, problema nu e ca ia/nu ia dmg din ref ci ca atunci cand ia, nu se poticneste absolut deloc. Asta cu "am lag" sunt prostii de adormit copiii si ma mira faptul ca pana si boom s-a pretat la explicatia asta jalnica.

PPS: trebuie sa invatati sa va asumati lucrurile pe care le faceti si sa nu mai cautati explicatii puerile (vb in general aici). Viata spune asta si nu e doar parerea mea umila. :tiphat:

Posted

Da. x a filmat pe y si a dat PM cu filmuletele lui z. z le-a postat la AS si parerea majoritara se ia in considerare. Decizia de a bloca contul nu este doar a lui ci a majoritatii celor care si-au dat cu parerea. Daca nu ma insel, a fost chiar unanim pentru ca este evident (ma rog, pt cei implicati direct nu e niciodata evident).

PS: am vazut ca si-au tot dat multi cu parerea ca "ia dmg din ref, ia dmg din ref". Pentru aceia, problema nu e ca ia/nu ia dmg din ref ci ca atunci cand ia, nu se poticneste absolut deloc. Asta cu "am lag" sunt prostii de adormit copiii si ma mira faptul ca pana si boom s-a pretat la explicatia asta jalnica.

PPS: trebuie sa invatati sa va asumati lucrurile pe care le faceti si sa nu mai cautati explicatii puerile (vb in general aici). Viata spune asta si nu e doar parerea mea umila. :tiphat:

si sa inteleg ca de la speed nu ia el reflect ?! hotarati-va .

@am inteles faza tocmai de asta intreb : Din cauza la speed nu te impiedici de la reflect?!

pe ce dovezi va bazati ?!

Posted

si sa inteleg ca de la speed nu ia el reflect ?! hotarati-va .

ia reflect dar nu se "apleaca" am citit topicurile astea asa prin reply-uri random si am vazut ca s-a scris asta de 10 ori pana acum , ce e asa greu de inteles? 8-|

Posted

la ce mai intrebi daca stii raspunsul :))?

el nu a mai fost la cs de pe s1 la inceput , adica de 2 ani =))

asta sa vezi ce fel de persoane au ajuns sa isi dea cu parerea despre CS si stati linistiti ca nu e singurul

80% din cei din staff habar nu au cu ce se mananca siege e suficient sa zica unul "da e codat" si efectul de turma face restul

Posted

cand s-a dat ss lu gunit,nu s-au facut atatea topicuri,ca pentru ce s-a dat ss?desi s-a spus ca era speed,el a demonstrat ca nu era asa,si tot nu au scos ss-u,acuma de ce ar fi altfel?

Posted

Si la GUNIT s-au facut destule topicuri si nu a demonstrat nimic.

Faptul ca nu se opreste atunci cand primeste ref poate fi de la dinobug, speed sau stiu ce alte programele si/sau buguri ati mai gasit. Ideea e ca s-a folosit de un bug sau de un program ajutator pentru a face asta, ceea ce nu este permis si se acorda suspend permanent.

PS. Nu trebuie sa stiu cum sa atac, sau sa apar CS, ca sa stiu cum functioneaza anumite hackuri,buguri.

Guest tekmanstar
Posted

Eu deasta nu vin la cs :)) k sigur ma luati k am speed :)) si hackurile voastre :-j

Posted

:cool2: mdea.. toti adminii raspund ca pt speed.. fara ceva argument sau ca "s-a folosit de ceva bug, program ajutator"

dati cont blocat fara sa dati motivul :cool2:

Posted

Faptul ca nu se opreste atunci cand primeste ref poate fi de la dinobug, speed sau stiu ce alte programele si/sau buguri ati mai gasit. Ideea e ca s-a folosit de un bug sau de un program ajutator pentru a face asta, ceea ce nu este permis si se acorda suspend permanent.

PS. Nu trebuie sa stiu cum sa atac, sau sa apar CS, ca sa stiu cum functioneaza anumite hackuri,buguri.

Ok am inteles ... cand l`ati spanzurat ati votat cu da/nu n`a contat ce hack a folosit din moment ce corect sigur nu a jucat .

PS.Si daca pe langa stern,invisible si alte chesti de la cs mai era si optiunea ignore reflect atunci mai erai de aceeasi parere "ca nu trebe sa sti cum se ataca si cum se apara"?Tu daca veneai la cs si stateai intre ultima poarta si intrare iar unul din aparatori folosea un town portal ai fi zis ca foloseste //gt doar pentru ca asa functioneaza si hack-ul respectiv. :)

cand am zis ca ia reflect m`am referit ca se si poticneste , 1milisecunda se intrerupe doar se vede ca nu`i iese combo unu dupa altu , acuma ca a folosit lag sau speed sau are prea multi rami in calculator , nu asta era ideea topicului ci modul in care sa rezolvat cazul ... e clar ca ati discutat prea putin pe tema asta inainte sa dati verdictul si pe langa asta modul in care ati blocat contul fara macar sa dati o explicatie .... alte cazuri se discuta saptamani intregi si se dau verdicte/explicatii calumea cu log-uri etc alte cazuri se rezolva peste noapte .Impartiali my ass. :)

P.s. n`am zis nicaieri ca e nevinovat si chiar daca ar fi , au fost altii care au facut mai multe dar au fost tratati mai frumos ....

Guest arde uite cum arde
Posted

a pus print cu inventory/store nu vad dino calutz pe acolo

speed? te opresti din ref.....altceva?

se da ss pe sasa cai frumos :D

Posted

Pe filmate se vede clar ca cv nu-i in regula cu el,cred ca nici moderatori care au luat decizia nu au stiut ce program a folosit liquidlove.

Asa cum a zis si Obi-Wan,boom a zis o prostie mare cu lagul,cineva cine are lag nu poate da q si mai putin combo asa de bine cum a dat el(incercati sa faceti duel cu cnv cand ai lag si o sa vedeti ca muriti ca un erou)

Posted

80% din staff nu stiti ce si cum e la cs. acum am facut bk full si sincer stau sa ma gandesc inca daca sa merg la cs sau nu. pt ca apare un nene admin sau un nene player care "filmeaza" , apoi da un pm si ma trezesc cu 99 fara dreptul la replica ( nu ma luati cu "exista sectiune pt reevaluari" ca si acolo se inchid topicurile imediat) si asta fara sa fi folosit vre-un program ajutator.

iti e frica sa mai mergi la cs ca cine stie ce poll faceti voi la AS si poc inca un 99. inca nu va este clar nici voua ce face speed-u si ce face dinobug-u.

acordati un suspend mult prea usor. am inteles ca nu e usor sa stopati n programe, dar daca ma uit bine ultima modificare la server (inafara de GMO) este: 04-29-2010 22:05 -> experienta mai mare in Blood Castle(nici asta nu prea a fost o reusita ca bc-u e tot gol). de un an de zile se puteau bloca n programe.

de 1 an se plage tsu de bug-u FS de la dl. nimic . de nu stiu cate luni a propus boom modificarea regulamentului/reactualizarea lui. nici aici nimic. tot boom a propus poza ceruta de admin la cs(varianta provizorie dupa mine), dar cum era de asteptat nici aici nimic. sa imi ceara mie adminu poza la cs.. o poate astepta mult si bine.

daca fiecare sugestie ar fi fost luata in seama la timpul ei, nu se ajungea aici.

in continuare voi dati suspenduri pe banda si in rest nu faceti nimic sau e din nou perioada aceea de liniste, dupa care va scoateti cu un rr db si nu mai aveti treaba 2 ani ?

P.S. sa nu uitam ca de 2 ani mike4ever vine linistit la cs si nu il vede nimeni (nu aduc dovezi pt ca nu este treaba mea sa ii filmez sau sa urmaresc buna desfasurare a cs-ului)

Posted

Asa cum a zis si Obi-Wan,boom a zis o prostie mare cu lagul,cineva cine are lag nu poate da q si mai putin combo asa de bine cum a dat el(incercati sa faceti duel cu cnv cand ai lag si o sa vedeti ca muriti ca un erou)

Este si ceva de lag , ai 2 sec lag si nu mai misca nimic dar tu poti sa tragi in momentul ala(dai 2 combouri) dupa ce trece lagul adversarul ia dmg-ul unu dupa altu , am si frapsuri in care patesc faze de genul(si nu cred ca sunt singurul) , dar nu stiu sa fie vreo modalitate sa poti sa "controlezi" lag-ul ... sau sa ai lag 2 sec , apoi sasi revina 2 sec si tot asa :D

P.S. nu compara duelul cand ai doar tu lag si castle siege cand se face lag pe server si au 90% din jucatori lag.

Guest Tsu116
Posted

ma amuzati pentru a 3 a oara intr-o saptamana si tin sa va multumesc :)

Nu o sa stau sa repet teoriile voastre pe care le-ati citit in cafea sau in stele, dar va intreb 2 lucruri:

Voua nu vi se pare nimic ciudat in filmuletele cu liquid/ Cum explicati faptul ca nu il afecteaza reflectul? Cum explicati ca da atatea combouri?

Si a 2 a intrebare, cum de, liquid care zicea in topicul precedent ca "isi cauta dreptatea" =)) nu a facut un topic la banati si singurul care a deschis topicuri pe aceasta tema este blader?

Guest TovarasuCeausescu
Posted

ma amuzati pentru a 3 a oara intr-o saptamana si tin sa va multumesc :)

Nu o sa stau sa repet teoriile voastre pe care le-ati citit in cafea sau in stele, dar va intreb 2 lucruri:

Voua nu vi se pare nimic ciudat in filmuletele cu liquid/ Cum explicati faptul ca nu il afecteaza reflectul? Cum explicati ca da atatea combouri?

Si a 2 a intrebare, cum de, liquid care zicea in topicul precedent ca "isi cauta dreptatea" =)) nu a facut un topic la banati si singurul care a deschis topicuri pe aceasta tema este blader?

pt ca nu am timp asa de mult ca tine sa survolez forumu si sa imi fac 116 accounturi pricepi ?

si in al 2 rand degeaba vin cu explicati si cu demonstrati pana nu revine odyzeu din vacanta . cand am incercat sa vb cu ija mi-a dat pas repetanduse ca nu iau reflect . la cine vrei sa apelez la lancelot ?

sau la fractu ? cu vdragos la cat intra ma apuca anul viitor ca sa primesc un raspuns ... astept sa revina cel care e drept in decizi in mare parte adica odyzeu

nu mai faceti topicuri pe seama mea ... am folosit hacking cautati si voi pe google vedeti ce gasiti =))

linkmania ar avea nevoie in staff de unul care stie cat de cat jocu cum ar fi blader , boom , gunit , richer , ign0re ... nu moderatori care intra doar la chat

acuma o sa-mi spuneti ca oick are experienta ca e bk full ? da are experienta in ce ? in stat in shield pe sw ? ca asta face de cand am participat eu la primul cs sta in shield pe sw

Guest TovarasuCeausescu
Posted

cand s-a dat ss lu gunit,nu s-au facut atatea topicuri,ca pentru ce s-a dat ss?desi s-a spus ca era speed,el a demonstrat ca nu era asa,si tot nu au scos ss-u,acuma de ce ar fi altfel?

gunit poti sa spui ca a luat ss pentru 3 cazuri ... 1 al tau , 2 al lui barosanu , si 3 pentru speed pe global pe care il faci ,,,, stiti voi

pe cand eu am luat pentru ca dau combo ... asa ca aveti grija cum dati combo ca poate va paste si pe voi 99

Guest Tsu117
Posted

pt ca nu am timp asa de mult ca tine sa survolez forumu si sa imi fac 116 accounturi pricepi ?

si in al 2 rand degeaba vin cu explicati si cu demonstrati pana nu revine odyzeu din vacanta . cand am incercat sa vb cu ija mi-a dat pas repetanduse ca nu iau reflect . la cine vrei sa apelez la lancelot ?

sau la fractu ? cu vdragos la cat intra ma apuca anul viitor ca sa primesc un raspuns ... astept sa revina cel care e drept in decizi in mare parte adica odyzeu

nu mai faceti topicuri pe seama mea ... am folosit hacking cautati si voi pe google vedeti ce gasiti =))

linkmania ar avea nevoie in staff de unul care stie cat de cat jocu cum ar fi blader , boom , gunit , richer , ign0re ... nu moderatori care intra doar la chat

acuma o sa-mi spuneti ca oick are experienta ca e bk full ? da are experienta in ce ? in stat in shield pe sw ? ca asta face de cand am participat eu la primul cs sta in shield pe sw

117, te rog.

Bai ma lasi cu explicatiile astea de adormit copiii? :) Cat scriai polologhia asta faceai topicul :)

Hai, zi-mi, cum iti explici tu filmuletele alea? Cu pozele pe care le-ai facut ca te-a rugat x sau ija, alea sunt o abureala :)

pe cand eu am luat pentru ca dau combo ... asa ca aveti grija cum dati combo ca poate va paste si pe voi 99

Sigur ca da =))

Posted

As putea sa ma repet la nesfarsit, doar ca unii nu vor sa inteleaga.

Guest xutza
Posted

mai are rost sa cresti un bk pana la full staus? :-?

Guest Tsu118
Posted

mai are rost sa cresti un bk pana la full staus? :-?

pe ce te bazezi cand faci aceasta afirmatie inteligenta?

Posted

Sunt de acord cu tine in privinta lui Blader. Chiar nu stiu de ce nu a facut cerere pentru gm ... dar poate nu isi bate capu` cu deastea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...