Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Cazul liquidlove

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

liquidlove noi te iertam ca esti prea prost ca sa fii vinovat.

Multumeste-i profesorului tau care te-a mintit ca nu o sa iei suspend pentru speed.

Daca aveai lag si erai atata de bun de ce ai mai bagat si speed?

Hai RIP, era doar o chestiune de timp pana sa pici, casa de piatra impreuna cu arabela :)), sau cu goelf sau cu cine vrei tu:))

AFK, fac loc in cimitir!

PS: sry ca te-am ingropat asa repede, dar mi-a fost frica sa nu te imputi.

Posted

speed Blader iti zice ceva?

sau te faci ca nu stii ce e ala? :readthis:

PS:el mi-a zis ca da MAGIC akuma am vazut de unde vine magia lui =))

Tu nu mai vb aiurea si neintrebat ca si tu esti cu musca pe caciula

sti foarte bine despre ce vb...

Guest iMissU
Posted

blader numai sti ce vorbeai tu cu liquidlove in tarkan2 inainte de cs?:))

ce te agiti atata cand stii ca a folosit speed

Guest Tsu114
Posted

ce au vorbit? :-s

Posted

speed Blader iti zice ceva?

sau te faci ca nu stii ce e ala? :readthis:

PS:el mi-a zis ca da MAGIC akuma am vazut de unde vine magia lui =))

De rusine n-as fi postat aici sa fi fost in locul tau,cioby!

Curios e faptul ca doar liquid a cazut de fazan in timp ce la CS peste jumate din playeri folosesc : Speed/Auto Q/Auto Combo/si multe alte kkturi de genul acesta.

Mai angajati ceva cameramani,poate mai prindeti si pe altii!

Posted

Curios e faptul ca doar liquid a cazut de fazan in timp ce la CS peste jumate din playeri folosesc : Speed/Auto Q/Auto Combo/si multe alte kkturi de genul acesta.

e o diferenta mare in a folosi speed si auto combo ,auto Q

eu nu stiu de ce atata ii luati partea lu rebutu asta>a bagat speed pe raspunderea lui

PS:a vrut sa fie MAGIC?! >MAGIC a ramas

hocus pocus >MAGIE>99 liquidlove :))

eu nu inteleg de ce incercati cu atatea reevaluari ,cand el stie clar ca a folosit speed ,hai nb

Posted

liquidlove noi te iertam ca esti prea prost ca sa fii vinovat.

Multumeste-i profesorului tau care te-a mintit ca nu o sa iei suspend pentru speed.

Daca aveai lag si erai atata de bun de ce ai mai bagat si speed?

Hai RIP, era doar o chestiune de timp pana sa pici, casa de piatra impreuna cu arabela :)), sau cu goelf sau cu cine vrei tu:))

AFK, fac loc in cimitir!

PS: sry ca te-am ingropat asa repede, dar mi-a fost frica sa nu te imputi.

au :)) buna poza , bravo :nanana:

Guest Reyakos.
Posted

Vezi xtest cand ti-am dat eu pm..si ti-am spus ca ma omoara dintr-un ts..tu mi-ai zis ca nu am buff...eu aveam 169k hp cu tot cu swell deci ar fi imposibil sa mor dintr-un ts..imposibil sa mor si dintr-un combo daca dau qqq deci...RIP liquidlove...hai si cu rosica ca este cam acelasi caz^^

Guest Tsu114
Posted

sper sa mai pice si altii

Posted

nu isi mai risca lumea BK la CS, eu nici nu mai vin,doh dc sa imi dea mie 99ca vor muschii lor, au jucat ei 1 an pe caracter, au consumat ei curent? au dovezi clare? unde scrie ca e interzis auto qq si auto combo? sa vad unde scrie ca e interzis auto combo?

Guest Tsu114
Posted

nu isi mai risca lumea BK la CS, eu nici nu mai vin,doh dc sa imi dea mie 99ca vor muschii lor, au jucat ei 1 an pe caracter, au consumat ei curent? au dovezi clare? unde scrie ca e interzis auto qq si auto combo? sa vad unde scrie ca e interzis auto combo?

tu fiind?

Auto-combo nu cred ca zice, dar scrie ceva de programe ajutatoare ---

Posted

Vezi xtest cand ti-am dat eu pm..si ti-am spus ca ma omoara dintr-un ts..tu mi-ai zis ca nu am buff...eu aveam 169k hp cu tot cu swell deci ar fi imposibil sa mor dintr-un ts..imposibil sa mor si dintr-un combo daca dau qqq deci...RIP liquidlove...hai si cu rosica ca este cam acelasi caz^^

Reyakos nu mai fa acuzatii aiurea

dupa voi toti bk ii full din ally Royal sunt codati :violent:

Posted

ai uitat cand iti dadeai //gt prin camera viteazule?

mai bine taci acolo si nu mai acuza aiurea

Guest Tsu114
Posted

Reyakos nu mai fa acuzatii aiurea

dupa voi toti bk ii full din ally Royal sunt codati :violent:

se mai schimba rolurile :) Cand avea Tsu "coduri" ce vremuri erau, nu?

Guest TovarasuCeausescu
Posted

in tarkan2? ... poate in tarkan ? si ma rog ce am vorbit ? ca nu luati cs-ul ? asta era cert pentru ca va bate jocu ... fara gunit sa stea in spatele vostru sunteti = 0 pricepi ?

au cazut 2 oameni de baza de la voi si puteti sa nici nu va mai inscrieti la cs , ca orcum nu-l luati ca o sa joace ally royal cu liquidlove sau fara liquidlove

acu o sa vi si o sa-mi spui ca ati luat cs-ul dupa ce a luat gunit 99 si eu iti raspund de pe acu l-ati luat ca asa a vrut lumea sa-l luati , nu ca erati voi capabili sa-l luati

ps:lancelot dc suspend pe forum ? nu am jignit pe nimeni sau nu am voie sa imi spun o parere?

nu mai imi da suspend vreau si eu sa-mi rezolv cazul . ms

Guest Tsu114
Posted

in tarkan2? ... poate in tarkan ? si ma rog ce am vorbit ? ca nu luati cs-ul ? asta era cert pentru ca va bate jocu ... fara gunit sa stea in spatele vostru sunteti = 0 pricepi ?

au cazut 2 oameni de baza de la voi si puteti sa nici nu va mai inscrieti la cs , ca orcum nu-l luati ca o sa joace ally royal cu liquidlove sau fara liquidlove

acu o sa vi si o sa-mi spui ca ati luat cs-ul dupa ce a luat gunit 99 si eu iti raspund de pe acu l-ati luat ca asa a vrut lumea sa-l luati , nu ca erati voi capabili sa-l luati

ps:lancelot dc suspend pe forum ? nu am jignit pe nimeni sau nu am voie sa imi spun o parere?

nu mai imi da suspend vreau si eu sa-mi rezolv cazul . ms Asta mi-a placut =))

PAAAAAAAAAAAAAA =))

Posted

nu mai imi da suspend vreau si eu sa-mi rezolv cazul . ms

liquid rebutule cunosc cateva bocitoare , poate te ajuta sa treci peste momentul asta :D

Posted

TSUgativa114, care o fi oare motivul pentru care tu la ultimele cs-uri ai vazut camera de 2-3 ori maxim, iar pe unde te prind pe acolo fugi de mine ? Pe cand inainte te bateai parte-n-parte cu cate 2 bk ... Ti-ai facut cumva downgrade la avionul de pc care-l aveai ?

Guest Reyakos.
Posted

ai uitat cand iti dadeai //gt prin camera viteazule?

mai bine taci acolo si nu mai acuza aiurea

Nu merge //gt in camera terminatule ca am incercat of of of poate acum un an poate acu 3 zile asta e problema mea cand.Sau ai gasit tu vreo metoda prin care merge //gt la cs si de asta ti-e frica sa nu o folosim si noi??(scuze de jignire..dar te rog sa pui dovezi daca tot acuzi)

ps.

Eu fac proba cu orice bk de pe server cu un admin martor, imi iau swell si el sa-si ia buff ms, sa imi dea cu ts 5 MINUTE si vei vedea ca nu MOR Este imposibil sa ma puna in cwr un BK dintr-un ts in5 secunde!!!!!! Si dintr-un combo e imposibil sa mor daca am swell.

Asa ca domnule DL-ule care esti NU mai acuza tu aiuria ca eu nici macar nu folosesc elite poate am folosit pana sa dat primul ss dar asta este pe raspunderea mea si in locul tau nici nu as posta stiind ca nu imi da niciun caracter dmg mai mare de 2 mi la cs!!

SI sa nu mai vorbim de bk dinaia de 23 de rr ca domnul Silence care bate bk,sm,dl full stai linistit ca la momentul potrivit o sa vina si filmuletele.

Guest Tsu115
Posted

TSUgativa114, care o fi oare motivul pentru care tu la ultimele cs-uri ai vazut camera de 2-3 ori maxim, iar pe unde te prind pe acolo fugi de mine ? Pe cand inainte te bateai parte-n-parte cu cate 2 bk ... Ti-ai facut cumva downgrade la avionul de pc care-l aveai ?

pentru ca n-ai creier, deci daca nu ai, nu ai cu ce sa gandesti. Sa-ti explic, sa nu-ti explic? :-< Fie, iti explic, mi-e mila de tine si nu vreau sa mori prost (cam greu de realizat asta :-? )

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400683 Uite aici de ce ;;)

Daca pana acum pe cs, cand aparam dadeam undeva intre 15-20 de sw-uri, acum, daca dau 3, asa cum se vede si in filmuletele lui oick, sunt intr-un party si nu prea pot sa dau sw-uri dupa cum vreau sa pot sa folosesc FS-ul, deci sa omor, iar pozitia mea, din cauza interesului aratat de catre staful linkmania asupra acestui bug, a devenit de la un DL pvp intr-un DL taxi, care doar da summon, asa ca... intru in camera rar pentru ca nu omor dand cu lanturile.

Pricipit sau vrei desen? ;;)

Tu baga acolo ca ma misc in stern, ca am auto-q, lasa gandirea pentru altii, fa tu munca de jos.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...