Jump to content
Razvan

Mafia 13 - Masina timpului

Recommended Posts

Posted

devotez liquid

atunci aveti de gand sa votati toti pt cineva? ca deja mi s-a luat, oricum eu nu mor, deci ies invingator, pana mea .. :))

Posted

devotez liquid

atunci aveti de gand sa votati toti pt cineva? ca deja mi s-a luat, oricum eu nu mor, deci ies invingator, pana mea .. :))

votez rapture

mdp.

sa stii ca poti sa te votezi si pe tine daca esti nehotarat

Posted

si ce cacat e cu prostia asta?

"esti nu esti, asta e." revino-ti si voteaza cu capu pe umeri!

ce sa votezi cu capul pe umeri ? va invartiti toti aici, nimeni nu mai stie pe cine sa voteze, votez rapture si asa ramane, vedem ce se intampla

Te roade?

Baiatul are dreptul la exprimare... :)

Acum nu mai e de cacat nu ??

Trist ...

Posted

daca gandesc is medic sau cum ?

ar fii cazu sa faci si tu o miscare, dar oricum liquid pica, probabil va fii instant in timpul cel mai apropiat, daca nu, e termen

Posted

daca gandesc is medic sau cum ?

ar fii cazu sa faci si tu o miscare, dar oricum liquid pica, probabil va fii instant in timpul cel mai apropiat, daca nu, e termen

nu ma luam de tine, partea a doua era in general

te intrebam ce te-a facut sa-l votezi pe liquid

Posted

Deci, cand eu o sa mor, medic ...sa va dati seama cine a tinut din rasputeri sa fiu votat si sa incercati sa-i scoateti.

O treaba nu inteleg, daca a zis Thor ca rapture e mafiot de ce nu-l votati si va tot luati de mine?

E MAFIOT MA, M-am certat cu voi ieri toata ziua sa-l votati pe gazerock si rapture ce-a facut, a zis la un moment dat ...daca el nu-i mafiot urmati voi doi (eu lukl) acum dintr-o data e activ si bate din gura degeaba. N-am zis eu ieri ca (deja incep sa cred ca tu trebuia sa pici astazi)

Rapture e mafie, wanksta ce mama dracului faci? Deci, daca wanksta e curat si nu-i mafie e cel mai prost ever, warn me if you want, daca-i bad guy dupa mafie eu personal imi cer scuze.

@Apropo, equi e bun.

Rapture si lukl trebuie scosi.

DECI OAMENI BUNI, SUNTEM 4 contra 1, 2 maxim. Aveti de gand sa pierdeti si mafia asta ? Votati-ma! Daca vreti sa castigati, votati rapture. Deci nu ma astept ca lukl sa ma voteze, dar tu wanksta, tu equi, lucian? Hai sa-l scoatem la termen. Singurul mod prin care pot ei castiga mafia e sa ne scoata pe timp de zi, pe timp de noapte NU AU CUM!

Posted

Deci, cand eu o sa mor, medic ...sa va dati seama cine a tinut din rasputeri sa fiu votat si sa incercati sa-i scoateti.

O treaba nu inteleg, daca a zis Thor ca rapture e mafiot de ce nu-l votati si va tot luati de mine?

E MAFIOT MA, M-am certat cu voi ieri toata ziua sa-l votati pe gazerock si rapture ce-a facut, a zis la un moment dat ...daca el nu-i mafiot urmati voi doi (eu lukl) acum dintr-o data e activ si bate din gura degeaba. N-am zis eu ieri ca (deja incep sa cred ca tu trebuia sa pici astazi)

Rapture e mafie, wanksta ce mama dracului faci? Deci, daca wanksta e curat si nu-i mafie e cel mai prost ever, warn me if you want, daca-i bad guy dupa mafie eu personal imi cer scuze.

@Apropo, equi e bun.

Rapture si lukl trebuie scosi.

DECI OAMENI BUNI, SUNTEM 4 contra 1, 2 maxim. Aveti de gand sa pierdeti si mafia asta ? Votati-ma! Daca vreti sa castigati, votati rapture. Deci nu ma astept ca lukl sa ma voteze, dar tu wanksta, tu equi, lucian? Hai sa-l scoatem la termen. Singurul mod prin care pot ei castiga mafia e sa ne scoata pe timp de zi, pe timp de noapte NU AU CUM!

dintr-o data activ? ati uitat datorita cui am eliminat un mafiot ieri?ce voiai sa fac? sa ma cert cu tine si lucian ieri? ma faci sa rad

Posted

Equi, tine pe tine in seara asta, eu voi face la fel. Lucian nu moare, o sa vedeti ca la noapte o sa moara wanksta, sunt sigur ...o sa fie doar o victima cu 2 oameni rai, sincer incep sa cred ca-s 2.

1 mafie si un psicho ceva..

Posted

Equi, tine pe tine in seara asta, eu voi face la fel. Lucian nu moare, o sa vedeti ca la noapte o sa moara wanksta, sunt sigur ...o sa fie doar o victima cu 2 oameni rai, sincer incep sa cred ca-s 2.

1 mafie si un psicho ceva..

Nu am cum...

Posted

Felicitari, ati pierdut mafia.

Deci sincer, cat de incult sa fi, sa-ti puna mafiotu thor pe tava

RAPTURE

si tu ma votezi pe mine?

Bah deci nu ca-s io destept, da tu esti prost de puti.

Posted

u mad? :P

da, te votez, ca-i a treia editie cand ai un rol in care trebuie sa stai deoparte si tu arunci cu cacat pe unde apuci. meriti sa mori, indiferent ce esti. asa naspa joci incat imi convine sa pierd editia atata timp cat tu te enervezi asa :P

Posted

Normal ca-s nervos ma, am tacut pana in ultimele zile ce sa fac sa stau tot in spate?

Is doctor, iti spun din nou, v-a dat thor mafiotul pe tava, e normal ca rapture sa ma voteze, da? Daca vezi ca imi sare in cap si lukl (noaptea trecuta fiind 2 victime) nu te gandesti ca e si el ceva rau?

IL AVEAM PE EQUI CU NOI, linsam la termen pe unul dintre mafioti, dar tu esti.. ciudat.

Posted

da ma, sunt ciudat, ca mie imi convine sa nu primesc nici macar 1 vot toata editia doar ca sa ma spurce un dobitoc pana-mi zic rolul fix la sfarsit. nici nu mi-ar fi placut sa mai incerce sa ma omoare intr-o noapte si sa-l lase pe lucyo in pace. nu mi-ar fi placut deloc. esti medic, stai in pana mea cuminte si apara politistii, ca au fost evidenti toata editia. lucky a murit, thor a murit, tu ai fost degeaba. DEGEABA! hai pa

Posted

Ma tu zici ca gandesti, asa-i? Te minti pe tine singur, indiferent de ce am crezut eu tu sti o treaba si dai cu batu-n balta ca esti tu mare smecher, picati-ar netu de impresar narcisist ce esti.

Spune-mi tu mie ce politisti au mai ramas? Cand am inceput eu sa bat din gura a mai ramas Thor in viata, v-a dat mafiotul pe tava iar tu le faci jocul mafiotilor pe fata, pai nu te supara da ai niste probleme la mansarda.

Da stiu, e pacat ca din cauza unei editii de mafia ma iau de tine da esti prost, scuza-ma ca-ti tot repet. Oricat de gresit am jucat eu cand te-am acuzat de nas, macar am jucat in necunostinta de cauza, dar tu ma brain user not?

M-am saturat de polemica gratuita, dute-n lumea ta.

Posted

pai n-au mai ramas amice, ca esti tu inapt ca medic. d-asta n-au mai ramas

necunostinta de cauza? tu? acuzandu-l pe ala care a votat 2 mafioti din prima inseamna s-o faci in necunostinta de cauza? eu ca te votez pe tine dupa ce sari pe mine SI INCA 3 OAMENI IN ACEEASI ZI CAND TU ESTI MEDIC inseamna c-o fac in necunostinta de cauza? tu inca poti fi mafiot asa ca am 2 motive sa-mi mentin votul. retrage-te si sterge-ti lacrimile, esti veriga cea mai slaba :-*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...