Jump to content
Razvan

Mafia 13 - Masina timpului

Recommended Posts

Posted

Eu votez psihopatul iar liquid ...

Pentru mine destul.

Devotez Memmorex

Dc ai vrea sa ti psihopatul in joc ?!

Va spun eu ... e greu sa castigi cand mai ramai singurul mafiot din joc.

Pentru mine e destul,

votez Thor

Oke, eu l-am votat pe Thor doar pt a-mi arata dispretul pt el, dar si pt ca imi era frica sa nu ma votati pt rezultatele la nimereala pe care le primea el.

Nu era nici o indoiala ca thor e politist si totusi liquid (care urmeaza sa-i si spuna la un momentdat ce fel de politist e // - deci nici o indoiala ca nu avea habar ce voteaza) nu ezita sa-l voteze fara ca el sa aiba vr`un motiv - bine, nu ca liquid ar fi mafiot si ar fi in interesul lui sa scape de un politist.

Mai baieti..lucian e mafie:)

Cum doriti,

devotez thor

votez rapture

Bun, inteleg sa ma votezi pe mine ca nu mai avea rost sa-ti pastrezi votul. Dar ce treaba ai cu lucian ?!

Lucian prietene, te stiu! :D

Nu trebuie sa negi asta.. :(

Da, stiu ..din nou fac aceasi greseala doar de a elimina un om. Rapture e de-al nostru, curat.

devotez rapture, votez gazerock

nu uitati ca psicho a vrut sa-l omoare, si nu degeaba!

Era momentul sa fi si baiat bun.

Dupa urmeaza disputa dintre tine si luci - care dintre voi e mai baiat bun. M-am convis ca luci e ...

Pe tine astazi te votez ... LIQUID

ps; nu era clar ca daca moare thor eu cad de prost ?!

pss; vedeti ultimele 2 voturi/propuneri de voturi ale mele din ultimele 2 zile si vedeti de efect au avut ...

Posted

nu stiu ce sa zic .. lqd, lukl si eqi ..

daca nu nimerim rapture, de acord pt lqd

dar posibil si ceilalti 2 .. lukl tace si face, habar n-am ce sa zic

btw: da, ai votat psihopatu poate de aceea ca iti era frica, pt ca a spus ca elimina mafiotii ?

Posted

ma si daca-s amandoi? ca au murit 2 oameni azi noapte

liquid l-a omorat pe thor ca sa pice rapture si rapture l-a omorat pe lucyo ca sa pice liquid fiindca m-a acuzat pe mine

Posted

ma si daca-s amandoi? ca au murit 2 oameni azi noapte

liquid l-a omorat pe thor ca sa pice rapture si rapture l-a omorat pe lucyo ca sa pice liquid fiindca m-a acuzat pe mine

Oke, fi atent cum facem:

3 voturi la mine, 3 la liquid murim amandoi - happy end?!

ps; e regulamentar ?! :)

Posted

nu e posibil asa ceva

eu cred ca e

:-? alta faza

thor a zis ca fallout e murdara, a fost. a zis ca lucky e curata, a fost. a zis si de lukl ca e curat si el ne-a dat un mafiot

deci...rapture sa fie? mindfuck

Posted

eu cred ca e

:-? alta faza

thor a zis ca fallout e murdara, a fost. a zis ca lucky e curata, a fost. a zis si de lukl ca e curat si el ne-a dat un mafiot

deci...rapture sa fie? mindfuck

Cred ca ar fi de ajuns doar atat:

fallout e murdara

votez lancelot...

E asta sau nu cel mai epic post din toata mafia ? (e intact, fara vr'un edit din partea mea)

Sa nu mai zic ... toata lumea stia ca fallout are pistol si ca a omorat pe cineva - era chiar caterinca dupa lume sa-i fi dat moderaturi rezultat ca-i curata.

Ar mai fi ceva ...

Lucky - competenta

Zeal - competent

Cati sa mai fie?

rapture sa fie

votez rapture

Pai, sincer, tu mai lipseai.

Oke, acum toate au o logica pt mine.

Just listen to me:

votez rApTure

votez rapture

votez Thor

S-ar prinde cineva ca ei doi fac parte din acelasi clan ?

Ba, eu nu zic nimic.

Dar mica lor cearta de ieri, incheiata sub pretextul "a nu, a zis lucky ca esti curat" - suna a "bluf"

Ar mai fi faptul ca equi a stat in spatele scenei pana acum iar lui lucky i-a iesit curat - oricum nu cred ca e NAS

Pe liquid nu l-a investigat nimeni, politist nu e - si totusi voteaza de zor in stanga si in dreapta.

Acum, ca s-au sincronizat voturile, eu am cazut la mijloc - iar daca mor si la noapte mai omora pe cineva castiga editia, iar nu stiu ce sa zic ...

Eu cred ca-s doar COINCIDENTE.

Votati acum!

Posted

Cred ca ar fi de ajuns doar atat:

E asta sau nu cel mai epic post din toata mafia ? (e intact, fara vr'un edit din partea mea)

Sa nu mai zic ... toata lumea stia ca fallout are pistol si ca a omorat pe cineva - era chiar caterinca dupa lume sa-i fi dat moderaturi rezultat ca-i curata.

Ar mai fi ceva ...

Lucky - competenta

Zeal - competent

Cati sa mai fie?

Pai, sincer, tu mai lipseai.

Oke, acum toate au o logica pt mine.

Just listen to me:

S-ar prinde cineva ca ei doi fac parte din acelasi clan ?

Ba, eu nu zic nimic.

Dar mica lor cearta de ieri, incheiata sub pretextul "a nu, a zis lucky ca esti curat" - suna a "bluf"

Ar mai fi faptul ca equi a stat in spatele scenei pana acum iar lui lucky i-a iesit curat - oricum nu cred ca e NAS

Pe liquid nu l-a investigat nimeni, politist nu e - si totusi voteaza de zor in stanga si in dreapta.

Acum, ca s-au sincronizat voturile, eu am cazut la mijloc - iar daca mor si la noapte mai omora pe cineva castiga editia, iar nu stiu ce sa zic ...

Eu cred ca-s doar COINCIDENTE.

Votati acum!

Adu dovezi ca sunt murdar!

Posted

Ok, am sa va marturisesc ceva.

Sunt doctor, pe timp de noapte nu am cum sa mor. Doar findca in ultimele 2-3 seri tot pe mine m-am salvat.

Am avut pistol, l-am folosit pe rsuperstar pe la inceputul jocului, eram sigur ca-i mafiot si am scos un om curat din joc, eu m-am lamurit cu lucian ca e om curat, sincer. Ganditi logic, sunt doctor.

N-as fi avut nici un interes sa-l omor pe gazerock daca eram mafiot, pur si simplu il stiam. Eu cred ca in seara asta au fost 2 victime pentru ca cineva avea pistol, a mai ramas 1 singur mafiot care poate a avut si pistol. 1 om 2 victime, se poate. Lucian, daca tu nu poti muri noaptea, nici eu n-o sa mor findca clar ma salvez pe mine din nou, ramanem 2 oameni imuni pe timp de noapte iar pe timp de zi putem scoate pe badguys.

Eu sunt sigur ca mai este doar 1 om rau, ala rapture a zis clar Thor. Daca inca te mai indoiesti asupra mea, gandeste-te ca cu rapture mergi la sigur, cu mine la risc. Chiar daca o sa mor maine, probabil prin vot, o sa vezi ca-s doctor ..multe nu pierd findca consider ca mi-am adus aportu la mafie, oricum o consider castigata la cum am jucat, noi cetatenii asa ca..pentru mine e acelasi lucru, ca se castiga mafia cu mine in viata sau cu mine mort.

Un lucru e cert, rapture mafiot, votati-l!

Posted

Presedinte

• Nu-l poate ataca nimeni si ca urmare este invulnerabil la atacurile nocturne. Rol puternic, rar folosit (doar in jocuri mari sau cu clanuri multiple).

VEZI? Clanuri multiple! Ca sa diversifice rolurile la o mafie le-a dat consigliere si la o mafie le-a dat nas (TU ESTI)

Bag mana in foc ca au fost 2 clanuri de mafia, tinand cont la numarul de participanti.

Ati fost impartiti 3-3 (6 mafioti) ..4 au picat. Singurii ramasi sunteti tu si cu gazerock care e pe duca.

Ca un p.s (DE CE CREZI CA STAU LINISTIT DE ATATAE NOPTI SI CA NU MOR?) Ca tu esti nas, clanuri multiple..presedinte..? GOT IT?

OK OK, pe intelesul tuturor.

SUNT PRESEDINTE, is 2 clanuri, 6 mafioti (au fost imparitit 3-3)

Primul clan a avut special consigliere (mafiot care putea investiga noaptea)

Al 2-ilea clan are NAS (nu poate murii pe timp de noapte)

Au picat 4 mafioti, au mai ramas 2. gazerock si lucian nas.

Astazi moare gazerock, maine lucian si castigam editia.

presedinte sau doctor , hotaraste-te :blink:

Posted

sti care e treaba ? suntem 3 care nu murim noaptea, eu tu si lucian, raman eqi si rapture

so.. cum facem ?:), eu zic ca e ca si castigat

devotez rapture again

Posted

presedinte sau doctor , hotaraste-te :blink:

Doctor, vroiam sa vad ce rol are Lucian, cand eu am zis ca-s presedinte logic era ca el daca nu era presedinte sa se dea in spate..pai sti ca eu ca pe dincolo, el a sustinut in continuare ca e presedinte ceea ce e logic, e curat. Eu fiind medic nu am putut investiga pe nimeni, trebuia sa-mi dau seama dupa comportament si dupa micile greseli/neatentii din partea jucatorilor.

Credeti-ma, nu-s omul pe care-l vreti scos.

Wanksta, da-mi 1 movit sa-l devotezi cand Thor ti-a zis clar ca e mafiot. Da-mi 1 motiv.

@Apropo, daca astazi moare rapture mafiot si tot nu e gata mafia, mare grija la lukl.

just sayin`

Posted

Doctor, vroiam sa vad ce rol are Lucian, cand eu am zis ca-s presedinte logic era ca el daca nu era presedinte sa se dea in spate..pai sti ca eu ca pe dincolo, el a sustinut in continuare ca e presedinte ceea ce e logic, e curat. Eu fiind medic nu am putut investiga pe nimeni, trebuia sa-mi dau seama dupa comportament si dupa micile greseli/neatentii din partea jucatorilor.

Credeti-ma, nu-s omul pe care-l vreti scos.

Wanksta, da-mi 1 movit sa-l devotezi cand Thor ti-a zis clar ca e mafiot. Da-mi 1 motiv.

Pai ne jucam de`a rolurile aici?

Las-o moarta ...

Luci spune-mi ca nici tie nu-ti plac povestile astea ...

Posted

Nu, deci omule, nu pricepi un singur lucru.

Ti-a dat politistul mafiotul pe tava, rapture. A murit pentru curu tau, ca noi sa castigam. Iar tu ce-mi spui aici?

Am zis! Da-mi 1 motiv pentru care nu il votezi pe rapture, cand Thor ti-a dat clar ca-i mafiot.

OMULE, Gandeste.

@ Lucian, equi ..atentie.

Posted (edited)

Ok , pana aici , votez liquidlove

O arzi pe vrajeli cu doctori,presedinti, chestii ,combinatii , dar n-ai facut altceva decat sa te dai de gol singur .

Edited by lukl
Posted

votez liquidlove

in caz ca nu esti, eu si lucian inca vom fi aici, iar urmatorul e rapture

ori tu ori rapture, dar tu imi pari mai suspect pt felul cum te comporti, te invarti, te tragi pe cur, roluri dracii.. esti nu esti, asta e,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...