Jump to content
Razvan

Mafia 13 - Masina timpului

Recommended Posts

Posted

Asadar, incep sa cred ca merit sa-mi fie contul invulnerabil la orice fel de sanctiune data de catre un moderator timp de 1 luna la ce treaba buna fac eu aici.

O luam in ordine cronologica

Lucian, ia loc.

1 dovada - Tu ziceai ca ai ai scos 2 mafioti, nu? NORMAL CA I-AI SCOS CA DOAR AU FOST DIN CELALALT CLAN, puiuc:*

2 dovada - Tu ziceai ca esti presedinte, de acea ai spus la inceput ca ai vrut sa atragi atentia mafiotilor asupra ta, ca nu puteau sa te omoare pe timp de noapte, irelevant, s-a dovedit, ai spus chiar tu ca nu esti presedinte, da-mi 1 motiv palpabil sa nu te scoata, revin mai incolo cu detalii.

3 dovada - Tu esti primul care-l voteaza pe lance (citat "eu plec afara, nu vreau sa raman fara vot votez lancelot, asta-i atitudine?)

4 dovada - Adevarul e dupa ce moare lance, tu-i iei apararea lui lucio (cum fac masonii intre ei) s-ar putea sa te fi recrutat?

5 dovada - Daca te-a recrutat, de ce ai fi mintit ca esti presedinte si ca esti invulnerabil pe timp de noapte cand defapt esti un amarat de mason?

6 dovada - Gazerok e mafiot, asta-i clar iar tu nas.

7 dovada - Thor e politist fricos (rezultatul e exact invers) Thor, crede-ma ca esti fricos, voteaza cu capul, lasa-l pe rapture ca e pe dinafara jocului

8 dovada - Ca mason, mureai demult, sti de ce? Nu vreau sa divulg pe ultimul doctor, da nu te-a simpatizat pe tot decursul jocului(nu te-a salvat seara) slabe sanse ca un mafiot sa nu elimine un jucator competent ca tine pe timp de noapte (mno futui ce lauda)

9 dovada - ESTI NAS

10 dovada - Esti punctul 9.

ps, inca ceva Un mason nu poate recurta un presedinte, e invulenrabil la orice fel de actiune asupra lui pe timp de noapte.

pps : m-am uitat mai bine peste roluri, si peste paginile jocului ..thor a nimerit-o pe luckyshotfallout mafioata, dar pe rapture nu, esti politist lenesh (primesti rezultate aleatorii, poti sa ti se zice corect, poti sa ratezi) ai incredere in tine ca ai nimerit-o pe lucky dar acum ai primit rezultate gresite. CREDE_MA THOR TUCUTI SUFLETELUL TAU

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Thor, stim ca rapture e vinovat, oricum si-a atins cota de linsat la comanda.

Btw, ma poti pazi la noapte?

Maine va urma liquidlove.

Nu e foarte greu, si el si rapture sunt mai patati decat un ob la festivalul ovulatiei siciliene -_-

Posted

Asadar, incep sa cred ca merit sa-mi fie contul invulnerabil la orice fel de sanctiune data de catre un moderator timp de 1 luna la ce treaba buna fac eu aici.

O luam in ordine cronologica

Lucian, ia loc.

1 dovada - Tu ziceai ca ai ai scos 2 mafioti, nu? NORMAL CA I-AI SCOS CA DOAR AU FOST DIN CELALALT CLAN, puiuc:*

2 dovada - Tu ziceai ca esti presedinte, de acea ai spus la inceput ca ai vrut sa atragi atentia mafiotilor asupra ta, ca nu puteau sa te omoare pe timp de noapte.

3 dovada - Tu esti primul care-l voteaza pe lance (citat "eu plec afara, nu vreau sa raman fara vot votez lancelot, asta-i atitudine?)

4 dovada - Adevarul e dupa ce moare lance, tu-i iei apararea lui lucio (cum fac masonii intre ei) s-ar putea sa te fi recrutat?

5 dovada - Daca te-a recrutat, de ce ai fi mintit ca esti presedinte si ca esti invulnerabil pe timp de noapte cand defapt esti un amarat de mason?

6 dovada - Gazerok e mafiot, asta-i clar iar tu nas.

7 dovada - Thor e politist fricos (rezultatul e exact invers) Thor, crede-ma ca esti fricos, voteaza cu capul, lasa-l pe rapture ca e pe dinafara jocului

8 dovada - Ca mason, mureai demult, sti de ce? Nu vreau sa divulg pe ultimul doctor, da nu te-a simpatizat pe tot decursul jocului(nu te-a salvat seara) slabe sanse ca un mafiot sa nu elimine un jucator competent ca tine pe timp de noapte (mno futui ce lauda)

9 dovada - ESTI NAS

10 dovada - Esti punctul 9.

1 - credeam ca am trecut peste prostia cu 2 clanuri. nu exista clan fara nas, nu sunt 2 clanuri, i-am scos fiindca i-am scos, ca asa am crezut eu ca sunt mafioti si n-am dat inapoi

2 - da

3 - da, la fel cum am facut cu primii 2 mafioti, doar ca mi-a dat fail

4 - da

5 - pot fi si mason si presedinte. masonii recrutati isi pastreaza rolurile. de ce nu stii sa joci?

6 - nu stiu nimic despre gazerock. nu sunt nas

7 - nu ma priveste

8 - vezi punctul 4

9 - dovada curului

10 - vezi punctul 9

Posted

Ma, iar am editat=)) mai verifica acolo

Prea complicat, un lucru-i cert, esti nas. southboy e pe langa joc, iar thor are incredere ca a prins un mafiot (ca fiind politist, dar e lenes, primeste cand bine cand rau)

Posted

Atac se numeste orice fel de activitate pe care o suferi pe timp de noapte, fie ca e recruit, fie ca e ..:D (inafara de investigatie, care evident..)

Poate fi interpretat.

Posted

nu, atac inseamna atac. cutite, pistoale si alte dracii. cum ma ataca recrutandu-ma? imi sufla in ceafa pana mor?

e interpretabil daca n-ai acces la dex

Posted

Irelevant, ai dreptate puteam sa folosesc orice alt termen, rezultatul e acelasi.

nu, nu puteai sa folosesti orice alt termen atata timp cat in reguli e stipulat atac

rog pe silen sa elucideze treaba asta, chit ca afecteaza puterea de convigere a lui liquid. ce-i corect e corect

Posted

nu, nu puteai sa folosesti orice alt termen atata timp cat in reguli e stipulat atac

rog pe silen sa elucideze treaba asta, chit ca afecteaza puterea de convigere a lui liquid. ce-i corect e corect

Silenr nu v-a putea sa ne spuna exact, poate fi la fel de confuz ca si noi, orice decizie v-a lua acum va fi un indiciu foarte solid ori de partea mea ori de partea ta.

Posted

Silenr nu v-a putea sa ne spuna exact, poate fi la fel de confuz ca si noi, orice decizie v-a lua acum va fi un indiciu foarte solid ori de partea mea ori de partea ta.

stiu, e aiurea situatia ca da in vileag totul...dar asta e, regulile trebuie sa fie clare pentru toata lumea

Posted

ba esti nebun.. stiam ca ala de gandeste cu curu e mafiot, fara vrajala, replica aia l-a dat in gat

dezvotez rapture, votez gazerock

daca e valabil..

Posted

ba esti nebun.. stiam ca ala de gandeste cu curu e mafiot, fara vrajala, replica aia l-a dat in gat

dezvotez rapture, votez gazerock

daca e valabil..

ha?

Normal ca e valabil, ar fi culmea dupa ce am votat 10 oameni pe gazerock sa pice altul, sau nah.."latitudinea moderatorului"

Posted

ha?

Normal ca e valabil, ar fi culmea dupa ce am votat 10 oameni pe gazerock sa pice altul, sau nah.."latitudinea moderatorului"

de fapt mie normal mi se pare sa moara rapture, fiindca instant inseamna instant, pe loc. asta in afara jocului vorbind, sa nu-mi sara vreunu in cap ca tin cu gazerock sau ceva 8-|

Posted

consider

-atac = atunci cand viata jucatorului este pusa in pericol,

-activitate nocturna = orice abilitate exercitata noaptea

adica da: daca esti medic si dai pe tine poti fi recrutat de masoni, daca esti presedinte poti fi de asemenea recrutat de masoni.. De asemenea activitatea nocturna a medicului poate fi exercitata asupra presedintelui.

Cred ca o sa inchei topicul in curand, dupa ce arunc o privire pe ce s-a int aici.. afk

Daca aveti vreo problema/nelamurire, va rog dati-mi pm pe silenrazvan [mess], sau direct pe topic.

Moare gazerock - mafiot

Incepe noaptea.. trimiteti tintele pana maine la 12 va rog. O seara placuta!

Posted

Scuze pentru intarziere.. cand intrasem eu nu se trimisesera inca tintele, apoi am plecat la facultate.. acuma am venit..

In orice caz, incepem ziua!

day facts:

-sunt gasiti impuscati, thor - politist si southboy -mason.

-brokenlord [preot], moare pentru inactivitate

ramasi in viata

Lucian

liquidlove

Equilibrium

Wanksta

rApTure

lukl

linsari:

-instant 4

-la termen 3

Ziua tine pana azi la 00:00, sau pana inchid eu topicul, indiferent daca voi credeti ca e instant sau nu. [ieri la rapture nu a fost instant]

Posted

ieri nu a fost instant fiindca e un milostiv in joc, adica voteaza dar nu i se pune votul. asta-i singura explicatie pe care o am

asa ca hai sa vedem cine l-a votat pe rapture

eu sunt presedinte, sper ca-i destul de clar asta acum. lucyo era mason. thor politist. mai ramane equi, liquid si wanksta. liquid m-a cam pus pe ganduri din motive evidente si cred ca trebuie votat daca nu o nimerim cu rapture

votez rapture

avem un as in maneca fiindca eu nu pot sa mor noaptea, deci slabe sanse sa pierdem :D:D:D

edit: de fapt daca stau mai bine sa ma gandesc...daca sunt 2 mafioti ramasi (ca vad ca au murit 2 oameni azi noapte), avem MARI sanse sa pierdem daca nu nimerim mafiotul azi :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...