Jump to content
Razvan

Mafia 13 - Masina timpului

Recommended Posts

Posted

ASTA-I ! Ti-ai dat foc singur la valiza, ai iesit curat ca ESTI NAS! Nasii nu ies la investigatiile politistilor competenti, got it?

Ahahaha, next urmezi puiuc, sper sa bagati bine la cap ca daca-l scoatem pe lucian suntem jumatate castigati :D

am dat primele voturi la 2 mafioti si am vrut sa dispara si psihopatul fiindca era periculos

explic-o si p-asta

apropo, sunt presedinte, nu mor noaptea. de asta vrea sa ma puna jos ziua. in prima noapte n-a murit nimeni fiindca e posibil ca eu sa fi fost tinta, ca doar ma laudam pe acolo ca stiu care-s mafiotii teehee :D

La ce atitudine ai, incep sa cred ca trebuia sa pici tu astazi.

acum dai cu noroi si in el? nu esti deloc subtil ma

Posted

LUCIAN, AI STAT 10 minute sa te uiti printre roluri ca sa-ti dai seama de un motiv plauzibil de ce nu mori noaptea, ESTI NAS!

Pe cuvant ca esti! :D

Deci, eu imi pun pielea la bataie, astazi gazerock. maine tu:D

Posted

LUCIAN, AI STATI 10 minute sa te uiti printre roluri ca sa-ti dai seama de un motiv plauzibil de nu mori noaptea, ESTI NAS!

Pe cuvant ca esti! :D

de fapt m-am uitat cu cateva pagini in urma sa vad daca a murit deja nasul. dar am vazut ca murise il consigliere ala (pe care tot eu l-am votat primul), care nu stiam ce inseamna daca nu cautam pe google :D

Posted

Presedinte

• Nu-l poate ataca nimeni si ca urmare este invulnerabil la atacurile nocturne. Rol puternic, rar folosit (doar in jocuri mari sau cu clanuri multiple).

VEZI? Clanuri multiple! Ca sa diversifice rolurile la o mafie le-a dat consigliere si la o mafie le-a dat nas (TU ESTI)

Bag mana in foc ca au fost 2 clanuri de mafia, tinand cont la numarul de participanti.

Ati fost impartiti 3-3 (6 mafioti) ..4 au picat. Singurii ramasi sunteti tu si cu gazerock care e pe duca.

Ca un p.s (DE CE CREZI CA STAU LINISTIT DE ATATAE NOPTI SI CA NU MOR?) Ca tu esti nas, clanuri multiple..presedinte..? GOT IT?

OK OK, pe intelesul tuturor.

SUNT PRESEDINTE, is 2 clanuri, 6 mafioti (au fost imparitit 3-3)

Primul clan a avut special consigliere (mafiot care putea investiga noaptea)

Al 2-ilea clan are NAS (nu poate murii pe timp de noapte)

Au picat 4 mafioti, au mai ramas 2. gazerock si lucian nas.

Astazi moare gazerock, maine lucian si castigam editia.

Posted

Presedinte

• Nu-l poate ataca nimeni si ca urmare este invulnerabil la atacurile nocturne. Rol puternic, rar folosit (doar in jocuri mari sau cu clanuri multiple).

VEZI? Clanuri multiple! Ca sa diversifice rolurile la o mafie le-a dat consigliere si la o mafie le-a dat nas (TU ESTI)

Bag mana in foc ca au fost 2 clanuri de mafia, tinand cont la numarul de participanti.

Ati fost impartiti 3-3 (6 mafioti) ..4 au picat. Singurii ramasi sunteti tu si cu gazerock care e pe duca.

amice, acolo nu scrie ca-s garantat clanuri multiple

stii sa joci si ai limbarita, i'll give you that :D

sa vedem. a murit il consigliere, un medic, un mafiot normal si...inca unu care nu stiu ce era. deci 4 roluri diferite. + nasul care aparent nu e mort, deci 5 roluri diferite. daca e asa cum zici tu si sunt 3-3, ar fi trebuit sa aiba fiecare in componenta cate unu din fiecare. deci 2 medici, 2 consilieri si 2 nasi. dar nu e asa. sau un clan e mai avantajat decat altul?

think about it. ce-a facut liquid benefic in tot jocul? nimic

Posted

Presedinte

Ca un p.s (DE CE CREZI CA STAU LINISTIT DE ATATAE NOPTI SI CA NU MOR?) Ca tu esti nas, clanuri multiple..presedinte..? GOT IT?

OK OK, pe intelesul tuturor.

SUNT PRESEDINTE, is 2 clanuri, 6 mafioti (au fost imparitit 3-3)

Primul clan a avut special consigliere (mafiot care putea investiga noaptea)

Al 2-ilea clan are NAS (nu poate murii pe timp de noapte)

Au picat 4 mafioti, au mai ramas 2. gazerock si lucian nas.

Astazi moare gazerock, maine lucian si castigam editia.

deci e un clan fara nas? renunta, nu exista asa ceva. chiar nu exista. nu se poate clan de mafie fara nas in jocul asta

Daca ai fi dragut sa stergi quote-ul, l-am editat putin :D

de ce? lasa-l asa

Posted

Da, o sa vezi la sfarsit. O sa vada toti la sfarsit.

1 clan a avut consigliere, 1 clan a avut nas.

:despair:

p.s Pentru editia asta merit -30 warn =))

e bine ca esti optimist :P

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Lucian e curat.

Daca ghertzhok ala e curat...liquid...e clar ca tu urmezi....si asa esti prea entuziast :D

Posted

Tu ca mason afirmi asta? Mai devreme erai popa, pe urma mason...acum ce esti pana la urma? tu-ti schimbi rolul zilnic?

Deci lucio, cum conteaza foarte mult voturile pe maine, facem un targ?

Daca pica gazertock, si e mafie maine esti primul care-l voteaza pe lucian, da?

Posted

Lucian e curat.

Daca ghertzhok ala e curat...liquid...e clar ca tu urmezi....si asa esti prea entuziast :D

Tu ca mason afirmi asta? Mai devreme erai popa, pe urma mason...acum ce esti pana la urma? tu-ti schimbi rolul zilnic?

n-a zis niciodata ca-i popa. lance era mason, lucyo l-a aparat. lucyo e mason, ma apara pe mine. eu am votat 2 mafioti si 1 psihopat, tu n-ai facut nimic

:) statistic vorbind asa

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Deci lucio, cum conteaza foarte mult voturile pe maine, facem un targ?

Daca pica gazertock, si e mafie maine esti primul care-l voteaza pe lucian, da?

Nu, dar facem un alt targ, indiferent de ce se va doovedi a fi gazertock parca tot pe tine te-as vota :)

Don't ask why.

Posted

A zis ca-o popa, a dat de inteles...in seara aia cand a inchis silenr, nu era blk on sa inchida topicul, careva a vorbit pe timp de noapte si am scris "TACETI CA E NOAPTE" iar el a zis, ca de ce strig asa, l-am trezit si era sa se impiedice in roba

Roba, pelerina .. popa?

southboy lucio, facem targul?

Sa inteleg ca-ti spun fiecare ce rol are, iar tu ma votezi pe mine? Apoi nu te supara ..(iti spun mai multe la aftergame) :* (atunci o sa ma leg de tine asa inafara de roleplay =)), si o sa-mi dai dreptate :P)

Posted

A zis ca-o popa, a dat de inteles...in seara aia cand a inchis silenr, nu era blk on sa inchida topicul, careva a vorbit pe timp de noapte si am scris "TACETI CA E NOAPTE" iar el a zis, ca de ce strig asa, l-am trezit si era sa se impiedice in roba

Roba, pelerina .. popa?

southboy lucio, facem targul?

:)) unde scrie ma ca n-are voie sa glumeasca? daca avea roba inseamna ca-i superman? :))

Posted

:)) unde scrie ma ca n-are voie sa glumeasca? daca avea roba inseamna ca-i superman? :))

Eh, sa glumeasca ...buna gluma. A fost atunci cand il vota lumea ...a dat de inteles ca-i good guy sa nu fie votat.

Defapt, e good guy dar nu-i popa. =))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Mi-am tras chilotii peste pantaloni :>

In conceptia ta numai preotii poarta robe?

Vastimne similare sunt folosite si de masoni...poate chiar in ritualurile de initiere....

Sau poate am fetisuri bizare si gasisem o capra satisfacatoare pe miriste....

Edit : Pentru un clean guy care incerci sa dovedesti ca esti te agiti prea mult.....

Posted

Eh, sa glumeasca ...buna gluma. A fost atunci cand il vota lumea ...a dat de inteles ca-i good guy sa nu fie votat.

Defapt, e good guy dar nu-i popa. =))

corect. e mason. a zis-o si lance care era tot mason, fiindca s-au recrutat intre ei. si kika a zis-o care era politist. iar el ma apara pe mine fiindca m-a recrutat. eu pot iesi cu cartile pe fata fiindca interesul meu e sa nu mor ziua. noaptea nu ma poate atinge nimeni

inca vrei sa mai dai reply? :))

Posted

Aoleo, mna uite la el talent, nu mai esti presedinte?

corect. e mason. a zis-o si lance care era tot mason, fiindca s-au recrutat intre ei. si kika a zis-o care era politist. iar el ma apara pe mine fiindca m-a recrutat. eu pot iesi cu cartile pe fata fiindca interesul meu e sa nu mor ziua. noaptea nu ma poate atinge nimeni

inca vrei sa mai dai reply? :))

:))

Posted

ce roboti sunteti doamne, jocul trecut ziceati ca politistii nu fac nimic ca sa va ajute....

azi vi`l pun pe tava pe rapture e murdar si voi sariti pe gazerock ala :|

iar nici liquidlove nu miroase prea bine baga o gramada de strambe si vrajeala ca vrea el sa scape de mafioti, bullshit

dar na nu tineti cont de ce zic ca si asa au murit o gramada de polististi votati voi fara nici un ajutor

daca rapture nu e mafiot eu nu voi mai participa la nici un joc din asta

Posted

ce roboti sunteti doamne, jocul trecut ziceati ca politistii nu fac nimic ca sa va ajute....

azi vi`l pun pe tava pe rapture e murdar si voi sariti pe gazerock ala :|

iar nici liquidlove nu miroase prea bine baga o gramada de strambe si vrajeala ca vrea el sa scape de mafioti, bullshit

dar na nu tineti cont de ce zic ca si asa au murit o gramada de polististi votati voi fara nici un ajutor

daca rapture nu e mafiot eu nu voi mai participa la nici un joc din asta

de ce te incapatanezi? fai ce ai facut si pana acum , acuza pe cine vrei si voteaza cu cine trebuie , s-a dovedit a fi eficient :)

Posted

stai asa, ti-o spun acum:D

ma uit prin primele pagini, (nu joci rau deloc drace, serios, dar e o chestiune de timp, da-mi 5 minute)

au trecut 14

n-ai ce?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...