Jump to content
Razvan

Mafia 13 - Masina timpului

Recommended Posts

Posted

faceti o greseala , mafiotul este gazerock :) aveti incredere in mine , deja are de instant rapture , nu mai conteaza votul meu , dar va zic ca nu rapture este mafiot , ci gazerock

Posted

Lucian prietene, te stiu! :D

Nu trebuie sa negi asta.. :(

Da, stiu ..din nou fac aceasi greseala doar de a elimina un om. Rapture e de-al nostru, curat.

devotez rapture, votez gazerock

nu uitati ca psicho a vrut sa-l omoare, si nu degeaba!

Posted

Lucian, daca vrei sa ne demonstrezi tututor ca esti om curat, si simpatic si asa si pe dincolo, voteaza mafiotul ! GAZEROC sau ..nu-ti votezi colegul?

VOTATI GAZEROC

Posted

Lucian prietene, te stiu! :D

Nu trebuie sa negi asta.. :(

am contribuit amandoi la moartea lui rapture si doar eu sunt mafiot? flawless logic my friend

ma ataci fara vreun motiv bine intemeiat si eu stiu asta acum. fugi

si lasa schimbatul votului ca stii la fel de bine ca toata lumea ca e instanta. oricum moare. daca-i bun, tu doar ai schimbat votul ca sa pari basma curata

Posted

am contribuit amandoi la moartea lui rapture si doar eu sunt mafiot? flawless logic my friend

ma ataci fara vreun motiv bine intemeiat si eu stiu asta acum. fugi

si lasa schimbatul votului ca stii la fel de bine ca toata lumea ca e instanta. oricum moare. daca-i bun, tu doar ai schimbat votul ca sa pari basma curata

luci , tocmai tu l-ai acuzat pe gazerock , nu da in spate tocmai acum , schimba-ti votul pana nu e prea tarziu si ai sa vezi ca e o decizie buna :)

Posted

luci , tocmai tu l-ai acuzat pe gazerock , nu da in spate tocmai acum , schimba-ti votul pana nu e prea tarziu si ai sa vezi ca e o decizie buna :)

n-ai inteles

uite:

Daca se ajunge la instant, soldatul respectiv moare.. Trebuia sa anunt de la inceputul jocului modificarea asta si n-am facut-o, deci lasam legile "clasice".. imi pare bine ca deocamdata greseala mea nu a afectat nimica.

Lucian, daca vrei sa ne demonstrezi tututor ca esti om curat, si simpatic si asa si pe dincolo, voteaza mafiotul ! GAZEROC sau ..nu-ti votezi colegul?

VOTATI GAZEROC

deci liquid o arde aiurea. nu e ca si cum nu vreau sa-l votez pe gazerock, chiar el as fi dorit sa moara in locul lui rapture azi, dar nu se mai poate fiindca a dat liquid votul decisiv

ziua e incheiata si liquid ma face mafiot fiindca nu vreau sa incalc regulile jocului. funny

Posted

Ahahaha, stim cu toti ca gazerock e mafiot.

Deci, prietene, daca rapture e curat, tu urmezi, promit! Apropo, equi e si el cu tine, pupic :*

Now why would you even think that way, my darling?

Posted

Now why would you even think that way, my darling?

instiga aiurea de tot

Nu nu, am gresit. Esti curat, lucky a pus cuvant bun despre tine, incurcasi userii:D

voteaza gazerock rapid

incerci tu ce incerci, dar nu merge

Posted

Ahahaah, Lucianeeeee ...sti ce-mi vine sa rad ..ca stiu ca esti mafiot, SIGUR! Da atata ma prostesc si ma schimb ca nu o sa ma creada nimeni si mai pierdem o editie =)))

Deci, dupa ce moare gazerock, votam lucian, credeti-maaaaaaa

Apropo equi, nu te juca cu edit.

Voteaza pe incredere gazerock, e mafiot impreuan cu lucian care e nas! :D

Posted

Nu nu, am gresit. Esti curat, lucky a pus cuvant bun despre tine, incurcasi userii:D

voteaza gazerock rapid

Ahahaah, Lucianeeeee ...sti ce-mi vine sa rad ..ca stiu ca esti mafiot, SIGUR! Da atata ma prostesc si ma schimb ca nu o sa ma creada nimeni si mai pierdem o editie =)))

Deci, dupa ce moare gazerock, votam lucian, credeti-maaaaaaa

:) joci un joc periculos

luckyshot a zis ca-s curat si era politist (competent parca? pana mea) si tu zici ca ti-am iesit murdar. asta ce inseamna? nu ca dai cu batu-n balta?

Posted

:) joci un joc periculos

luckyshot a zis ca-s curat si era politist (competent parca? pana mea) si tu zici ca ti-am iesit murdar. asta ce inseamna? nu ca dai cu batu-n balta?

ASTA-I ! Ti-ai dat foc singur la valiza, ai iesit curat ca ESTI NAS! Nasii nu ies la investigatiile politistilor competenti, got it?

Ahahaha, next urmezi puiuc, sper sa bagati bine la cap ca daca-l scoatem pe lucian suntem jumatate castigati :D

Posted

haha , cati m-ati votat =)) , sper sa ai dreptate lukl daca nu , tu sau liquid picati maine :)

devotez thor votez gazerock

La ce atitudine ai, incep sa cred ca trebuia sa pici tu astazi.

DECI, DACA VRETI SA CASTIGAM, ASTAZI PICA gazerock si maine lucian care e nas.

PROMITETI :D daca lucian nu e nas ma votati pe mine next :D:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...