Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Cazul liquidlove

Recommended Posts

Guest Tsu114
Posted

primul film secunda 26 iau reflect

al 2 -lea film secunda 11 iau reflect

al 3-lea film secunda 58 iau reflect

mai caut ?

orcum decizia se stie deja raman cu ss :)))

desi vreau sa le demonstrez moderatorilor la orcare dintre ei cu teamview ca nu joc cu prostii :) , no sa fiu luat in seama si o sa raman cu ss :D

primu film minus sec 26, iei ref dar nu te poticnesti

al 2 lea film minus secunda 11 iei ref dar nu te poticnesti

al 3 lea film minus secunda 58 iei ref dar nu te poticnesti

Cum reusesti? ;;) Ai cumva cal de Dl?

Daca ma uit doar la primele 10 secunda din primul film vad ca dai la combo cat a dat knavish in perioada cat l-a filmat, iei ref in tot acest interval, dar nu te vad " cocosat" sa te scoata din atac, uita-te la knavish in secunda 21 si 47, asta doar ca exemplu, ca acolo se vede clar.

Mai caut?

Mergi pe burta ma, nu te mai da imaculat ;)

Posted

primu film minus sec 26, iei ref dar nu te poticnesti

al 2 lea film minus secunda 11 iei ref dar nu te poticnesti

al 3 lea film minus secunda 58 iei ref dar nu te poticnesti

Cum reusesti? ;;) Ai cumva cal de Dl?

Daca ma uit doar la primele 10 secunda din primul film vad ca dai la combo cat a dat knavish in perioada cat l-a filmat, iei ref in tot acest interval, dar nu te vad " cocosat" sa te scoata din atac, uita-te la knavish in secunda 21 si 47, asta doar ca exemplu, ca acolo se vede clar.

Mai caut?

Mergi pe burta ma, nu te mai da imaculat ;)

eu sunt liquidlove nu sunt Knavish amice :) e ca si cum te-as comparat pe tine cu un alt dl ... unu joaca mai bine altul joaca mai rau ... unu da mai bine , alalat da mai rau , deci nu ai rost

cum spuneam daca intra un moderator cu teamview sa vada o sa se lumineze :D ca nu folosesc nimic :D

Posted

scuzati-mi impertinenta, da n-am putut sa nu ma bag in seama :D

liquidlove poate ca [cioby] e cel mai slab bk asa cum spui tu dar macar joaca sincer si fara heack. cum joci tu, tu esti cel mai patetic bk de pe server copil de 14 ani ca nu pot sa iti dau mai mult nu pe degeaba te stie tot serveru . NUMAI CU SPEED SI AUTOCOMBO STI SA JOCI

:dance: :dance:

http://img215.imageshack.us/i/76509262.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

s-a besit mireasa

primul film secunda 26 iau reflect

al 2 -lea film secunda 11 iau reflect

al 3-lea film secunda 58 iau reflect

mai caut ?

orcum decizia se stie deja raman cu ss :)))

desi vreau sa le demonstrez moderatorilor la orcare dintre ei cu teamview ca nu joc cu prostii :) , no sa fiu luat in seama si o sa raman cu ss :D

la netul care-l ai, pe MU, skype si tw activ nu cred ca ai sa ai acelasi joc.

si da, la netul tau poti ajunge sa dai si 4-8 combo unul dupa altul fara sa te opresti. in joc se vede ca iei reflect dar nu te opresti (pentru ca in dmg-ul ala mov care-l iei nu e doar un reflect. sunt ramasite - reflect luat pe bucati- care iti vin din lag). ma rog, e mai complicat putin si n-au de unde sa stie baietii de chestia asta. n-are rost sa te mai agiti pe aici. iti dau eu bk-ul meu si gata. sunt curios in cat timp o sa-ti dea 99 si pe |boom| :))

Posted

scuzati-mi impertinenta, da n-am putut sa nu ma bag in seama :D

s-a besit mireasa

la netul care-l ai, pe MU, skype si tw activ nu cred ca ai sa ai acelasi joc.

si da, la netul tau poti ajunge sa dai si 4-8 combo unul dupa altul fara sa te opresti. in joc se vede ca iei reflect dar nu te opresti (pentru ca in dmg-ul ala mov care-l iei nu e doar un reflect. sunt ramasite - reflect luat pe bucati- care iti vin din lag). ma rog, e mai complicat putin si n-au de unde sa stie baietii de chestia asta. n-are rost sa te mai agiti pe aici. iti dau eu bk-ul meu si gata. sunt curios in cat timp o sa-ti dea 99 si pe |boom| :))

dane lasa vrajeala, nu e de la lag si o stii bine.

vai doame ... are lag... dar in devias4 cand face duel nu mai are lag acolo??? stii bine ca daca ai lag si apesi qqqq iti baga greu viata dar ... laser frate... topeste pe toti la duel

Ps: nu am nimik nici cu tine nici cu el, dar se vede clar diferenta intre el/ceilalti bkii

Posted

vai doame ... are lag... dar in devias4 cand face duel nu mai are lag acolo??? stii bine ca daca ai lag si apesi qqqq iti baga greu viata dar ... laser frate... topeste pe toti la duel

Ps: nu am nimik nici cu tine nici cu el, dar se vede clar diferenta intre el/ceilalti bkii

nu stau sa dau explicati la playeri . vedeti-va de jocu vostru

daca oameni zic ca i„m hacking asa o fi desi nu stiu nici ei ce-i doare ... ss a fost dat la plesneala m-am lamurit si nici nu o sa se scoata desi am dreptate

infine rip si eu =)))

ii topesc pe toti pentru ca pot ... acu nu mai pot ce tragic =))) ras cu plans :))))

infine sincer sa fiu nu imi pare rau ca am luat 99 ... macar sa mai facut odata de cacao linkmania cu banurii aruncate in stanga si dreapta pe resonuri de kkt in care si ei se pierd

le dai pm la oameni sa le spui ca le demonstrezi live ca nu e vorba de nici un hacking si te ignora olimpicamente sustinand ca eu nu iau reflect in filmulete

infine ma cac pe el bk ca nu ma facut un joc ... o sa intru undercover poate ma prindeti iar cu HACKING! =)))

app al dracu ala ce sparge conturi e inca printre noi ... le dai pm la moderatori nici un detaliu nimic nu-ti dau ii doare-n fluier de treaba asta

sti a fost ip proxy deci suje-ti dejetu =)))

le: ma boom nu le mai zice in pnm ca ii vezi maine pe toti la cs cu torrentele deschise sa aiba lag sa dea ca mn ... infine la cat sunt de prosti or sa o faca si pe asta da nu-si dau seama ca e valabil doar cand aperi cs-ul ... stau si ma intreb dc oare cand atacam nu eram asa periculos eu =))) creca muream de la lag deaia :-s

TC PLZ deja e caterinca aici

Posted

liq

laso moarta

tu vezi cum dai combourile? dai combo, dupa ce dai combo te reintorci la coordonatele initiale, iar dai combo, iar te intorci la coordonatele initiale si iar la fel de N ori :clap:

asa ca laso in plm de vrajeala

acu cateva luni mam jucat pe un server de 99999x si erau spoturi numai puncte, si vad un bk care dadea combo identic ca al tau, dadea skill ts stab, revenea la coordonatele initiale, iar skil ts stab si iar revenea la coordonatele initiale.

:-? zicea ceva de un cliker daca imi aduc aminte bine.

PS: te credeam om corect dar mam inselat -_-

PPS:mam enervat

Posted

liq

laso moarta

tu vezi cum dai combourile? dai combo, dupa ce dai combo te reintorci la coordonatele initiale, iar dai combo, iar te intorci la coordonatele initiale si iar la fel de N ori :clap:

asa ca laso in plm de vrajeala

acu cateva luni mam jucat pe un server de 99999x si erau spoturi numai puncte, si vad un bk care dadea combo identic ca al tau, dadea skill ts stab, revenea la coordonatele initiale, iar skil ts stab si iar revenea la coordonatele initiale.

:-? zicea ceva de un cliker daca imi aduc aminte bine.

PS: te credeam om corect dar mam inselat -_-

PPS:mam enervat

nu e nevoie sam a crezi :P ... fiecare crede ce vrea pricepi ? eu stiu ce am facut . stiu ca nu am folosit nici un hack . mi se rupe ca mau banat nu traiesc doar pentru jocu asta pricepi ?

incerc doar sa le demonstrez ca sau inselat si ei nu accepta sa vine cu teamview sa vada ce si cum :)

legat de dute vino ... tu cand ai lag si mergi pe mapa la un momendat te opresti este? si cand dai iar sa mergi te da inapoi este?

ok restu iti folosesti si tu creieru ca prea iti dau mura-n gura

cum dracu sa fie clicker ? adica eu patesc asta neintentionat ca asa mie netu si tu imi spui ca e clicker ... nu stiam ca lagu e un clicker , sau hack

le : aveti grija ca se da 99 pe linkmania pentru lag

lee : imi era scris demult 99le asta da nu au vrut ei sa se faca prea de rahat asa ca au asteptat dovezi mai solide cica =))) si acu au venit cu niste dovezi extrem de solide ... ma bucur macar ca am luat 99 pe niste filmulete in care intradevar le dau umilinta

ca sa nu mai zic ca cine ma aranjat sunt 2-i moderatori HH cum naiba sa nu iei 99 =))

doar no sa se puna cuvantu meu cu a lui lancelot si oick sau a lui blader cu a lui lancelot si oick .. sau a lui boom cu lancelot si oick sa fim seriosi cum ii spuneam lui ija aveti noroc ca e un srv public si va puteti face de cap ... ca la un srv privat erati demult la belit bastoane cu deciziile astea

Posted

Cand vine vorba de caterinca si jigniri sar cate 3 din staff odata apoi closed topic , cand apare o problema sau o sugestie iai de unde nu`s ...

p.s. daca nu faci reevaluare esti cel mai prost din curtea scolii , indiferent daca til scoate sau nu macar sa vad si eu motivul ...

Posted

Cand vine vorba de caterinca si jigniri sar cate 3 din staff odata apoi closed topic , cand apare o problema sau o sugestie iai de unde nu`s ...

+1 stau sugestiile ani de zile si nu le baga nimeni in seama. ba mai mult au si pretentii sa pui poze pe forum dupa cs :violent:

@liquid cu toate ca ramai cu 99, fa o reevaluare sa aflam exact ce HACKS ai folosi :))

Posted

va boom tu te-ai bagat in seama la acest topic daca nu mai joci ce drqu cauti pe forum 1 la mana nu ii mai luat si tu apararea ca si tu ai fost la fel ca el, ai facut si tu cateva event, si ta-au laudat cat de (noob) poti fii. hai pedala de pe linkmania ca nu e de tine n00bzor.

CE TARE LA DERANJAT PE EL CA MA-M BAGAT LA ACEST TOPIC DEPARCA EL AR FII UN ZEU PE LINKMANIA NU A STIUT CUM SA INCEAPA SA INTRE IN ACEST TOPIC SI MA ALES PE MINE CA DE CAND JOC MU NU LAM MAI LASAT SA CREASCA CU SM LUI CEL TARE :)) PARDON CARE IL CREDEA EL TARE=)).

boom TI-O MAI SPUN ODATA ESTI PREA NOOB PT ACEST SERVER DE MU TE IEI DE AIA DE CARE NU AR TREBUI TE ROG SA IMI VERIFICI SS DE CATE ORI AM AVUT EU SS SI DE CATE ORI AI AVUT TU PE ACEST SERVER , SI SA NU IEI IN CONSIDERARE SS CU MAGREAT CA MI-A FOST SPART CONTU ASA DE NOOB CUM MA CREDETI UNII,NU SUNT UTATIVA LA VOI APOI LA MINE =))

liquidlove: cum spuneam daca intra un moderator cu teamview sa vada o sa se lumineze :D ca nu folosesc nimic :D

mai copile lasa vrajala ca si eu pot folosi heack si dupa ce iau 99 si sterg heack-uile , spun unui admin intra cu teamview la mine in pc sa vezi ca nu folosesc nimic, astea sunt scz de te rog frumos iarata-ma promit ca nu am sa mai folosesc =)). pai boom iti ia apararea ca e la fel ca tine un nimeni pe acest linkmania voi sunteti cei mai de groaza plaiery de pe server.

eu_bk

liquidlove

-boom-

GoELF

Rosica

si mai sunt nu mai are rost sai enumer ca se simt ei imedeat dupa ce dau post la accest topic :))) =)))

Posted

va boom tu te-ai bagat in seama la acest topic daca nu mai joci ce drqu cauti pe forum 1 la mana nu ii mai luat si tu apararea ca si tu ai fost la fel ca el, ai facut si tu cateva event, si ta-au laudat cat de (noob) poti fii. hai pedala de pe linkmania ca nu e de tine n00bzor.

CE TARE LA DERANJAT PE EL CA MA-M BAGAT LA ACEST TOPIC DEPARCA EL AR FII UN ZEU PE LINKMANIA NU A STIUT CUM SA INCEAPA SA INTRE IN ACEST TOPIC SI MA ALES PE MINE CA DE CAND JOC MU NU LAM MAI LASAT SA CREASCA CU SM LUI CEL TARE :)) PARDON CARE IL CREDEA EL TARE=)).

boom TI-O MAI SPUN ODATA ESTI PREA NOOB PT ACEST SERVER DE MU TE IEI DE AIA DE CARE NU AR TREBUI TE ROG SA IMI VERIFICI SS DE CATE ORI AM AVUT EU SS SI DE CATE ORI AI AVUT TU PE ACEST SERVER , SI SA NU IEI IN CONSIDERARE SS CU MAGREAT CA MI-A FOST SPART CONTU ASA DE NOOB CUM MA CREDETI UNII,NU SUNT UTATIVA LA VOI APOI LA MINE =))

liquidlove: cum spuneam daca intra un moderator cu teamview sa vada o sa se lumineze :D ca nu folosesc nimic :D

mai copile lasa vrajala ca si eu pot folosi heack si dupa ce iau 99 si sterg heack-uile , spun unui admin intra cu teamview la mine in pc sa vezi ca nu folosesc nimic, astea sunt scz de te rog frumos iarata-ma promit ca nu am sa mai folosesc =)). pai boom iti ia apararea ca e la fel ca tine un nimeni pe acest linkmania voi sunteti cei mai de groaza plaiery de pe server.

eu_bk

liquidlove

-boom-

GoELF

Rosica

si mai sunt nu mai are rost sai enumer ca se simt ei imedeat dupa ce dau post la accest topic :))) =)))

tu nu ai inteles nimic =D si nici no sa intelegi niciodata tie menit sa ramai prost

Posted

nu e nevoie sam a crezi :P ... fiecare crede ce vrea pricepi ? eu stiu ce am facut . stiu ca nu am folosit nici un hack . mi se rupe ca mau banat nu traiesc doar pentru jocu asta pricepi ?

incerc doar sa le demonstrez ca sau inselat si ei nu accepta sa vine cu teamview sa vada ce si cum :)

legat de dute vino ... tu cand ai lag si mergi pe mapa la un momendat te opresti este? si cand dai iar sa mergi te da inapoi este?

ok restu iti folosesti si tu creieru ca prea iti dau mura-n gura

cum dracu sa fie clicker ? adica eu patesc asta neintentionat ca asa mie netu si tu imi spui ca e clicker ... nu stiam ca lagu e un clicker , sau hack

le : aveti grija ca se da 99 pe linkmania pentru lag

lee : imi era scris demult 99le asta da nu au vrut ei sa se faca prea de rahat asa ca au asteptat dovezi mai solide cica =))) si acu au venit cu niste dovezi extrem de solide ... ma bucur macar ca am luat 99 pe niste filmulete in care intradevar le dau umilinta

ca sa nu mai zic ca cine ma aranjat sunt 2-i moderatori HH cum naiba sa nu iei 99 =))

doar no sa se puna cuvantu meu cu a lui lancelot si oick sau a lui blader cu a lui lancelot si oick .. sau a lui boom cu lancelot si oick sa fim seriosi cum ii spuneam lui ija aveti noroc ca e un srv public si va puteti face de cap ... ca la un srv privat erati demult la belit bastoane cu deciziile astea

al catelea edit este asta?? aseara stiu ca ai dat 3 .

http://www.youtube.com/watch?v=vilaovJq3Vw

100% foloseste un program sau cliker, la fel cum am zis mai sus.

PS: o sa fac filmulet cu 2 bikaii ca sa vezi cum sta treaba la lag in realitate.

Last reply here.

deja vad ca o dai in SeFeuri.

:closed:

Posted

daca citesti bine reply-ul meu, ai sa observi ca m-am referit la combo-uri (unde tipa lumea ca vezi doamne e imposibil) nu am zis ca e nevinovat, si nu am zis ca e vinovat. doar am vrut sa le demonstrez unora ca sunt pe dinafara cu jocul asta. atata tot.

ai facut K.O. limba romana.

Posted

ba ce va deranjaza pe voi cum scriu eu bucurativa de voi ce oameni buni de gura sunteti wai samar de voi .

________

astea sunt scz de te rog frumos iarata-ma promit ca nu am sa mai folosesc=liquidlove te reprezinta aceste scz :))

Posted

Nasol de unii copii cu dizabilitati de aici! :happy1:

Nu le am cu speed sau ce ziceti voi ca era acolo,dar ar trebui sa se verifice bine inainte de a se da 99 unui cont full :)

Vad ca aveti orgasm unii de bucurie pt liquid,poate o sa vi se intample si voua odata,sincer nu cred ca sunteti cinstiti nici unul din voi care faceti gura pe aici :happy1:

Posted

si inca odataaaaa travis vs limba romana ---> 2 - 0.

si incodata uitativa la acest boot tot te mine se ia ca ma vede mai prost. Dar pe el nu se vede cat de prost poate, parea uneori sau mai mereu :violent:

Posted

daca citesti bine reply-ul meu, ai sa observi ca m-am referit la combo-uri (unde tipa lumea ca vezi doamne e imposibil) nu am zis ca e nevinovat, si nu am zis ca e vinovat. doar am vrut sa le demonstrez unora ca sunt pe dinafara cu jocul asta. atata tot.

dane, am bk full si 1-2-3 combo unu dupa altu mai prind si eu, fara sa ma opresc din ref

4-5 combouri ... e cam greu sa crezi acest lucru ... dar exista o mica mica sansa .. sa zicem ca lag alea alea...

dar 6-7-8 combouri unu dupa alta si tu sa nu te mai opresti.... asta chiar e imposibil.

@pt restul: sa stiti ca nu ma intereseaza si nici nu ma incalzeste cu nimik ca ia x sau y ss sau 99 sau ia fost spart contul. Singurul lucru pentru care ma bucur este sa se face totusi dreptate si scapam de toti codatii.

aaaa... si ca sa nu uit, oare ce se intampla, daca nu era liquid si era qpunct sa zicem? tot asa mare valva se facea? defapt da... pt ca aici am observat unu lucru: e mult mai usor sa arunci cu cacat in cineva decat sa recunosti un adevar.

Posted

si incodata uitativa la acest boot tot te mine se ia ca ma vede mai prost. Dar pe el nu se vede cat de prost poate, parea uneori sau mai mereu :violent:

Nu ma pot abtine, dar mai treci pe la scoala mai des si invata sa scrii, poate atunci vei invata sa si citesti.

Nu esti nici la degetul mic a lui boom.

@ On Si totusi nu cred, liquidlove nu a folosit nici un hacks, se intampla de la lag, aveam aceiasi problema

cred ca multi playeri stiu ce net de rahat am avut. As propune verificarea logurilor, inainte de a lua o decize atat de drastica pt. un player care a muncit pt. acest character sa-l faca full status.

Posted

cum prost, draga? ai cocosel?

Posted

cei mai de groaza plaiery de pe server.

eu_bk

liquidlove

-boom-

GoELF

Rosica

si mai sunt nu mai are rost sa-i mai spun se simt ei imedeat dupa ce dau post la accest topic :))) =)))

Toti va incadrati vam spus eu ca dau post la acel topic si fraieri mai pe romaneste se simt ia te uitei |^|^|^|

si ce pwla mea va f...e pe voi cum scriu eu scriu cum vreau si cum stiu.gdfsgdfgdfgdfgdfgdfgdfgdfjgtjutydssweteorudshxvnsdvbnxvshiawfgjd

kjdghfdjoootiytity548549645ukfknvlcfjkjljgggdfdhlkkcvkbjigdgdjdfbndfnbguikldslvjigtgijdjvdfggdfghlk=noobi ce sunteti unii :)))=))

important este ca intelegeti :)) daca nu ati intelege nu ati comenta :))

Posted

A DA SI liquidlove NU TE MAI PLANGEA ATATA RAMI CU SS CA IL MERITI .

Posted

da e tragic ce se intampla :))

Decizia nu am luat-o doar eu. Nici doar oick.asta ca sa nu va mai stranga camasa. Va legati ca e x in nu stiuc e guild? Si y in nu stiuc e guild?Ca a distrus staffu servaru domneeee...Nu ca VOI ati cautat N PROGRAME ca niste disperati ( VOI TOTI) ca sa ocoliti toate protectiile sa puteti dormi fara preluare..sa dati mai repede la cs..sa culegeti de pe jos cand sutneti Afk etc etc et DAR NUUU noi suntem nevinovati...e de vina Lancelot ca e din HH =)) oh yea..prieteni..mai mult de 3 sferturi dintre voi evita sa se uita in oglinda si lupta crunta cu realitatea.

Nu v-a bagat nimeni nimic in calculator. A fost alegerea voastra sa va dati chikie chan pe server...acum e momentul sa mai si platiti.

Pe scurt suspend cate 30 de zile celor care s-au obosit sa abereze pe temele lor preferate pe aici :))) Conspiratia..hohoho moderator din nu stiu ce guild..Jenant e cel mai elegant cuvant care-mi vine acum legat de cat de patetice sunt lamentatiile astea.

Asumati-va suspendurile. Cand au luat cei din tabara adversa 99 va faceai usere cu RIP si jubilati ..iar acum cand se mai intoarce roata si la voi in ograda v-ati pus poalele in cap?

Ma lesi?..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...