Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Cazul liquidlove

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=402572

Exact ca in cazul lui sadi_bk , blocat fara vreo explicatie ... ce hack a folosit ? ca eu vad ca ia reflect in toate filmuletele in care oick zice ca nu ia (normal ca da combo 1 dupa altu atata timp cat nu e atacat/intrerupt de nimeni iar tu stai in scut daca trageai cu ts nu mai dadea asa usor), iar ultimele filmulete de jos pot fi interpretate gresit (sa va dau si un exemplu)

eu cu inca 4 bk mergem langa Barosanu cand trage cu ts si nu mai dam q , ce se intampla ? exact ce vedeti acolo cad toti pe capete ... treaba cu ms/buff pot fi bug-uri vizuale .Daca se ia ss pentru asa ceva , pe cs-ul viitor va suspend o alianta intreaga ...

PS. eu nu zic ca a folosit sau nu vreun hack in momentul respectiv dar mi se pare bataie de joc sa blochezi un caracter pe motiv de "Hacks" , cand dai cu speed iei 99 pentru speed , cand dai cu dinobug sau alt bug iei 99 pentru bug exploit , cand dai cu gt/coord iei pentru cheating , cand nu sti ce program/bug a folosit iei 99 pentru "Hacks" ? hai sa fim seriosi ...

PPS. plus ca as vrea si eu sa stiu in astfel de cazuri cum se procedeaza , cine da suspendul , cand trimiti un filmulet pe pm filmuletul ajunge la admin section iar acolo isi dau fiecare cu parerea sau fiecare face cum il duce capul ? ca nu prea ar fi 1 membru din staf care sa fie in masura sa`si dea cu parerea in astfel de cazuri , majoritatea dintre voi participand maxim la 2-3 cs-uri ...

Guest Humex-racelasigripa
Posted

stai ma Blader ca iti explic eu..

Ca sa mai amane rr database arunca cu cat mai multe ss uri :D intelegi :D sa numai fie asa multi full ;))) s-au invatzat sa dea CONT BLCOAT :)) si dupa CONT BLOCAT sa dea ss pe forum sa numai comenteze ala . intelegi tu...

uite i-au dat cont blocat si lu fratele meu TantumVerde pt ca a zis ca iubeste admini :( http://www.linkmania...howtopic=402571 care el a zis de un alt CONT BLOCAT aiurea ! intelegi...si s-au suparat pe el.. mie imi pare rau de el .. dar de;( ei sunt sefhi:( vezi tu vDragos nu se mai ocupa de server asa aM AUZIT EU:-" SI SE MAI OCUPA DECAT FRATIORU vRazvan inas el IA LASAT PE PUSTANI SA ISI FACA DE CAP :D SI UITATE UNDE AJUNGE DIN CE IN CE MAI NASPHA..

eu propun sa jucam ruleta ruseasca ... la cine pica glontele sa ia CONT BLOCAT :X

Guest Tsu114
Posted

la cat mai multe ss, la cat mai multi

Hai cu Rosica si o sa ma simt bine.

Posted

iar vorbim aiurea in tramvai doar asa ca sa mai punem niste paie pe foc?

ar trebui sa zic si eu hai cu JetLi care a curatat de nush cate ori pe toti de la coroana desi aveam de toate

Posted

bun si pentru ce am luat ss ?

din explicatiile de la filmulete ... eu vad ca iau reflect :-?? sunt chior ?

dati 99 doar ca sa va bateti joc ?

cum poti sa-mi apari cu astfel de filmulete ? cand tu rupi scutu si sunt doar eu cu tine ? ce dracu ai vrea sa fac sa ma uit la tine sa nu te omor ? eu stiu inca cel putin vreo 3-4 bk care stiu sa dea combo cum dau eu inseamna ca si aia folosesc HACK? =)) al dracu daca am folosit hack ce hack am folosit?

de lag ati auzit ? stiati ca daca ai lag iei reflect mai putin ? si dai si 10 combo unu dupa altu daca ai bafta? eu nu am lag intentionat am lag pentru ca joc din spania si nu cred ca merit 99 doar pentru ca nu am un internet compatibil

care nu ma credeti mergeti si testati :P si o sa va convingeti ... Fantasy cred ca deja sa convins

infine daca voi vreti sa va bateti joc de munca mea ... no sa stau sa cersesc ... mi se parea culmea sa nu primesc 99 atata timp cand filmulete sunt puse de un admin care face parte din HH si ss-ul este dat de un admin care face parte din HH

infine daca vreti o demonstratie live cu combouri de genu fara nici un fel de programe ... pm me (asta valabil pentru moderatori doar :P)

Posted

Acum te simti rau? Mi se parea mie ca iti turbase dl-ul la cs, dar credeam ca mi se pare :)). Oricum majoritatea care postati aici oricum folositi cate ceva si nu stiu pe cati intereseaza sau nu despre ce scrieti. Partea tragica nu e ca se dau ss-uri, ci ca cei care le dau nu au treaba cu asa ceva. Dupa cum a zis si blader lumea se multumeste sa zica ss si atata la unii, pt ca li se pare lor ceva ciudat, dar nu au idee despre ce e vorba. Te-ai intrebat vreodata barosanu dc nu ai inca ss? O sa iti raspuns si, desi nu imi face placere, asta e adevarul. Desi nu te intrecea nimeni pe aici in laude de corectitudine, eu aveam filmulete de mult cu tine cu dino. Si le-am dat la 2 admini care s-au uitat la ele ca la poarta noua, s-au minunat si nu au facut nimic. Dc? Pt ca erai printre primii care foloseau asa ceva si ai fost filmat si nu interesa pe nimeni atunci sa se documenteze catusi de putin despre ce e vorba. Culmea e ca dupa ce au revazut filmulete dupa cateva luni, s-au inghesuit sa zica ca aveai speed, dar ca e prea tarziu. Si dupa cum si u stii, ala nu era speed, dar cum toti necunscatori isi dau cu parerea...a ajuns sa se dea cu banul daca se da ss sau nu.

Posted

bun si pentru ce am luat ss ?

din explicatiile de la filmulete ... eu vad ca iau reflect :-?? sunt chior ?

dati 99 doar ca sa va bateti joc ?

cum poti sa-mi apari cu astfel de filmulete ? cand tu rupi scutu si sunt doar eu cu tine ? ce dracu ai vrea sa fac sa ma uit la tine sa nu te omor ? eu stiu inca cel putin vreo 3-4 bk care stiu sa dea combo cum dau eu inseamna ca si aia folosesc HACK? =)) al dracu daca am folosit hack ce hack am folosit?

de lag ati auzit ? stiati ca daca ai lag iei reflect mai putin ? si dai si 10 combo unu dupa altu daca ai bafta? eu nu am lag intentionat am lag pentru ca joc din spania si nu cred ca merit 99 doar pentru ca nu am un internet compatibil

care nu ma credeti mergeti si testati :P si o sa va convingeti ... Fantasy cred ca deja sa convins

infine daca voi vreti sa va bateti joc de munca mea ... no sa stau sa cersesc ... mi se parea culmea sa nu primesc 99 atata timp cand filmulete sunt puse de un admin care face parte din HH si ss-ul este dat de un admin care face parte din HH

infine daca vreti o demonstratie live cu combouri de genu fara nici un fel de programe ... pm me (asta valabil pentru moderatori doar :P)

liq rebutule nu o mai lovi de gard si nu te mai da lovit ,eu ti-am zis prieteneste

ca o sa iei 99 da tu nu?batman batman

PS: ai vrut sa dai MAGIC ,unde iti este acuma magia ta :right: :hail:

Posted

liq rebutule nu o mai lovi de gard si nu te mai da lovit ,eu ti-am zis prieteneste

ca o sa iei 99 da tu nu?batman batman

PS: ai vrut sa dai MAGIC ,unde iti este acuma magia ta :right: :hail:

pentru tine mereu o sa dau magic

esti cel mai patetic bk de pe srv comentariile tale sunt de prisos ai fost , vei fi si vei ramane cel mai slab bk :)

Posted

ai luat ss pt ca asa vrea adminu . probleme? :))

Guest Tsu114
Posted

liquid, asa e, tu vezi ca iei reflect, asa e.

@Alexey, poti sa spui, daca e asa sa ia iar 99, eu nu am zis doar cei din Honey, toti care folosesc sa ia, iar faptul ca am zis de Rosica, da, asa cum spunea lumea si de liquid ca are si uite ca a avut, asa spunem si despre Rosica, poate are si el ;;)

Una e sa zica un om, una e sa zica n oameni -_-

Posted

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

ma ciobi nu e chiar un rebut ;) sa sti ca e baietas chiar dak nu am vb eu prea mult cu el ...atat cat am vorbit.. puteam sa o incasez urat si a fost baietas !

Posted

Eu am fost la ultimele 2 csuri in pt cu liqid ,stiu ca nu a avut speed,combourile mai esiau cate 2/3 din cauza lagului

eu unu nu vad nimic din filmarile alea +se vede clar ca ia ref+cine a filmat?are auto qqq are elite

asta a fost ultimu cs la care am participat ,e o prostie,plin de speedosi,codati,lag,si ssuri aiurea pe filmari in care nu se vede nimic.

Linkmania e de vina ,are un staf care nu e capabil si competent pentru acest joc ,de acea se lasa cu ssuri pentru ca stafu nu produce nimic (scripturi anti speed,elite,etc)e pus doar de forma,pacat de timpul perdut pe acest servar.

Nu o luati in nume de rau dar asta e adevaru ,nu am nimic cu nimeni din staf dar un joc online trebe intretinut ,principalul vinovat este propietaru acestui forum/servar care nu se ocupa si isi bate joc si de jucatori si de cei care sunt in staf ,din umbra .

Guest poiuyt
Posted

ce va mai tot mirati de ss-uri cand astea se dau aiurea ... aproape toti adminii nu stiu cu ce se manananca CS , asta e crudul adevar degeaba se dau mari si tari dar unii nici nu sunt activi in joc ...ce sa mai vb de cunostinte de joc

si ca sa vezi diferenta daca e filmat de un admin cu caracter in hh se rezolva in 2 zile , pe cand la altii gen prutus sau crs a durat SAPTAMANI

nu credeti ca e cam penibil deja unde s-a ajuns?

p.s. verificati ce zice blader mai sus si dupa dati ss

v-ati grabit ca fata ca la maritat doar stiti ca Lancelot are orgasm cand da ss la adversarii HH-ului

Guest Tsu114
Posted

Eu am fost la ultimele 2 csuri in pt cu liqid ,stiu ca nu a avut speed,combourile mai esiau cate 2/3 din cauza lagului

eu unu nu vad nimic din filmarile alea +se vede clar ca ia ref+cine a filmat?are auto qqq are elite

asta a fost ultimu cs la care am participat ,e o prostie,plin de speedosi,codati,lag,si ssuri aiurea pe filmari in care nu se vede nimic.

Linkmania e de vina ,are un staf care nu e capabil si competent pentru acest joc ,de acea se lasa cu ssuri pentru ca stafu nu produce nimic (scripturi anti speed,elite,etc)e pus doar de forma,pacat de timpul perdut pe acest servar.

Nu o luati in nume de rau dar asta e adevaru ,nu am nimic cu nimeni din staf dar un joc online trebe intretinut ,principalul vinovat este propietaru acestui forum/servar care nu se ocupa si isi bate joc si de jucatori si de cei care sunt in staf ,din umbra .

asa e, daca esti in party cu el vezi tot :)

P.S. faceti dif intre a lua ref si a fi oprit din ref :) Si a da, a fost postat la AS din cate vad, deci... :-"

Posted

liquidlove poate ca [cioby] e cel mai slab bk asa cum spui tu dar macar joaca sincer si fara heack. cum joci tu, tu esti cel mai patetic bk de pe server copil de 14 ani ca nu pot sa iti dau mai mult nu pe degeaba te stie tot serveru . NUMAI CU SPEED SI AUTOCOMBO STI SA JOCI

:dance: :dance:

http://img215.imageshack.us/i/76509262.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

Posted

liquidlove poate ca [cioby] e cel mai slab bk asa cum spui tu dar macar joaca sincer si fara heack.

mai gandeste`te de 2-3ori si dupa aia sa vii aici sa dai cu presupusu, nici cioby nu te crede knd zici k el joaca fara "heack"

Posted

primul film secunda 26 iau reflect

al 2 -lea film secunda 11 iau reflect

al 3-lea film secunda 58 iau reflect

mai caut ?

orcum decizia se stie deja raman cu ss :)))

desi vreau sa le demonstrez moderatorilor la orcare dintre ei cu teamview ca nu joc cu prostii :) , no sa fiu luat in seama si o sa raman cu ss :D

Posted

primul film secunda 26 iau reflect

al 2 -lea film secunda 11 iau reflect

al 3-lea film secunda 58 iau reflect

mai caut ?

orcum decizia se stie deja raman cu ss :)))

desi vreau sa le demonstrez moderatorilor la orcare dintre ei cu teamview ca nu joc cu prostii :) , no sa fiu luat in seama si o sa raman cu ss :D

tu nu mai ai ce sa demonstrezi (cei care iti cunosc adevarata fata...te vomita ) esti un mincinos si un ipocrit.

In sfarsit ai primit ce ai meritat!!! :angry1:

Posted

tu nu mai ai ce sa demonstrezi (cei care iti cunosc adevarata fata...te vomita ) esti un mincinos si un ipocrit.

In sfarsit ai primit ce ai meritat!!! :angry1:

daca te simti singura cauta-ma pe pm :D

Posted

dumele tale sunt prea ieftine...si nu sunt singura...am prieteni carora sa le dau pm-uri :cool2:

bine , dar cand te simti singura promiti sa ma cauti ? =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...