Guest Cryptal_Darkness Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 banuiesc ca e facuta ca sa te amuzi..deci,AM PIRAMIDE,AM PIRAMIDE,FARAONU FARAONU EU SUNT EU SUNT FARAONU DA CINE E FARAONU EU SUNT EU SUNT FARAONU $$$$$$$$$$$$$$$$$$
Guest Cryptal_Darkness Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 eu n-am inteles e un rapper care canta o manea? :-? e un fan de`al meu
UsaBoy91 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ot : mi se pare o porcarie.. OF: cryptal darkness..ma uit la semnatura ta si sa inteleg ca ..cristi mg te-a ranit tare :) nu inteleg ce vrei sa arati prin semnatura aia
Guest Cryptal_Darkness Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ot : mi se pare o porcarie.. OF: cryptal darkness..ma uit la semnatura ta si sa inteleg ca ..cristi mg te-a ranit tare :) nu inteleg ce vrei sa arati prin semnatura aia de fapt,fraza aia nici macar nu mi`a fost adresata mie. cauta la rromii din romania,discutii generale>dezbateri. vroiam doar sa arat lumii cat e de patetic. ai realizat ca am fost sarcastic mai sus,cand m`am apucat sa recit minunatia aia de melodie,nu ? ah,si te rog,spune`mi highvoltage purificatorul
Girard Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ce-i cu asta ma? a mancat ceva stricat? moare Florin Parizer de ciuda cand il aude
Cristi-MG- Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 )))) foarte tare )) astia de mai sus mergeti la robotzi :D
slvr Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EBQG3xPo_sk asta-i faraonu'
Guest Cryptal_Darkness Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 asta se transforma in topic de manele acu ? neah,doar fani care ma idolatrizeaza[thanks juan] pe mine.
slvr Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 neah,doar fani care ma idolatrizeaza[thanks juan] pe mine. so... iu ar guta? ai lav iu !!!! iu can giv mi an autograf? !!!!
Guest Cryptal_Darkness Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 so... iu ar guta? ai lav iu !!!! iu can giv mi an autograf? !!!! of course,my child.
Guest Cryptal_Darkness Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 iui iui plizzzzz , right here wtf small asshole
MrYouKnowMe Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 pregateste ala varianta cu instrumental :) mancate'as !
Guest WhiteSword Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ) am piramide am piramide am piramide :rofl2: