Najara Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 sal am si eu o mare probleme si am o mare cerinta de la gm... mi-am uitat numele la account si nu pot sa-mi recuperez daca mi-ati putea spune numele la account al char Rulz mi-ati putea foarte mult de ajutor va multumesc
Najara Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 ma ajuta vre 1 administrator va rog.. este foarte important pentru mine:(
PETRUT998 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ma ajuta vre 1 administrator va rog.. este foarte important pentru mine:( trebuie sa dai pm unui moderator cu datele acc mail etc daca spui doar ce char este pe contul ala nu o sa te ajute nimeni
Najara Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 poi nu stiu exact.. asta e problema cer mult 1 nume de cont?? e doar 1 nume de cont... e contu meu la naibi pot sa persupun ce parola are si ce id.. nu mai stiu exact nu sunt robot:| eu vreau doar numele de cont sa mi-l pot recupera singur:| atata tot..
MurDoc Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 PM ija cu toate datele contului, pe care le mai stii. Daca nu stii nimic despre cont nu iti putem oferi detalii.
Najara Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 murdoc i-am mai trimis o data lui ija o data mesaj privat si nu mi-a raspuns alt cineva nua r putea sa ma ajute?!