Girard Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Priviti si voi ce face CS-u din copii , e vechi video poate multi la-u mai vazut dar hai sa ne mai amuzam.
Mitza_Grigore Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Mda .. copilul asta n-are viitor .. sincer #-o
i sin Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Olddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
SHARK_BITE Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Unul din cele mai proste fake-uri facute vreodata ! #-o
Aldguth Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Copilu nu juca counter strike, ci unreal tournament -_-
Edy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 (edited) Priviti si voi ce face CS-u din copii , e vechi video poate multi la-u mai vazut dar hai sa ne mai amuzam. parerea mea ca esti mai idiot ca ala sa ca nu mai face topicuri d'astea. cs nu influenteaza cu nimic,vrei sa-ti zic ce e penibil si influenteaza in mod rau? retardatul ala "nu stiu" , toti fraierii il imita si deja imi ies din minti cand aud pe unul Io: Si trebuia sa jignesti ? Warn level up. Edited March 1, 2011 by Drops atentionare
slvr Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Copilu nu juca counter strike, ci unreal tournament -_- nu mai conteaza ce joaca... mi se face rau cand il vad
Guest Antikrist Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Topic de rahat. In primul rand Buna Dimineata, 80% din populatia Pamantului cunostea video-ul de ani buni. In al doilea rand, nu e pe bune, e actor for fun cel care a facut video-ul. In al trei-lea rand, video-ul original e din UT. Now 'scuse me, imma buy some rope.
flamer Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Topic de rahat. In primul rand Buna Dimineata, 80% din populatia Pamantului cunostea video-ul de ani buni. In al doilea rand, nu e pe bune, e actor for fun cel care a facut video-ul. In al trei-lea rand, video-ul original e din UT. Now 'scuse me, imma buy some rope. si vei folosi acea "rope" ?
Guest Cryptal_Darkness Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 si vei folosi acea "rope" ? da,ca sa ti`o bage in gura.
Ovidiu700 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Sincer mi-e cam mila de tastatura ... Cat despre el....nu mai sunt cuvinte =))
Guest Antikrist Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Sincer mi-e cam mila de tastatura ... Cat despre el....nu mai sunt cuvinte =)) tu te obosesti sa citesti posturile anterioare? Chiar mai sus am explicat ca nu e real video-ul
IceCoffe Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 tu te obosesti sa citesti posturile anterioare? Chiar mai sus am explicat ca nu e real video-ul Si tastatura? sa nu spui ca si aia,sa prefacut ca..ii sar butoanele ? :blink:
Guest Antikrist Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Si tastatura? sa nu spui ca si aia,sa prefacut ca..ii sar butoanele ? :blink: si tastatura e actor sub acoperire :o