Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

despre 2%

Recommended Posts

Posted

Deci

1 de ex am un DRB cu incrase damage 2% - creste acel dmg doar la tw ?

ca sa fie valabil la es trb sa scrie increase wizzard dmg 2% ?

:crazy:

2 exista kundum doar cu increse dmg 2% sau exista doar cu increase wizzardy dmg 2%?

cine imi arata poza cu increase dmg 2% are 500 sing de la mine !

Posted

2 exista kundum doar cu increse dmg 2% sau exista doar cu increase wizzardy dmg 2%?

u vrei sa`ti dea kundumul 2% increase la dmg fizic?

Posted

Deci

1 de ex am un DRB cu incrase damage 2% - creste acel dmg doar la tw ?

ca sa fie valabil la es trb sa scrie increase wizzard dmg 2% ?

mi se pare normal sa iti dea acel 2% doar e o arma de spell .

pai nu exista ..

Posted

u vrei sa`ti dea kundumul 2% increase la dmg fizic?

adik dak creste dmg ala de increase dmg 2% simplu si la tw si la es ( PRECIZEZ NU INCREASE WIZZARD DMG)

Posted

pai cum dai tu cu twist ma cu kundun ?

mau e mai beat ca mine la ora asta.. :))) intrebarile mele prime fura altele .. intelege cine e inteligent.. cine e beat iar intelege.. cine e nab si nu e nici beau sau spart nu intelege

Posted

http://imageshack.us/photo/my-images/204/screen022412510019.jpg/

merge?ragalie. :)

pai fratele meu

kundum doar cu increase damage 2% este ? adik fara wizard ala :(?

Posted

daca te duci si iti cumperi un adidas de un fel si unul de alt fel, n-ai sa ai niciodata parul cu tzepi din cauza chilotilor care-i porti pe dos.

Posted

daca te duci si iti cumperi un adidas de un fel si unul de alt fel, n-ai sa ai niciodata parul cu tzepi din cauza chilotilor care-i porti pe dos.

perfect corect :)) credeam ca tu ma intelegi :)) la primele intrebari nu la replayuri :D :tiphat:

Posted

la kundun este doar cu inc wizz dmg pentru ca se poate folosii doar sa dai cu spell

drb poate fii folosita si pe str su tw si skill si fire stash si are inc2% doar pe str(add ul care il faci este si wizz)

Posted

la kundun este doar cu inc wizz dmg pentru ca se poate folosii doar sa dai cu spell

drb poate fii folosita si pe str su tw si skill si fire stash si are inc2% doar pe str(add ul care il faci este si wizz)

deci ms pt ca ma lamurisi la prima parte..

a 2 a parte..

Deci dak eu am DRB cu increase dmg 2% ( NU CU incrase wizz 2%) acel 2% e valabil numai dak dau cu tw?

Posted

a 2 a parte..

Deci dak eu am DRB cu increase dmg 2% ( NU CU incrase wizz 2%) acel 2% e valabil numai dak dau cu tw?

exact este valabil doar daca dai cu tw sau orice alt skill pe str

Posted

pai fratele meu

kundum doar cu increase damage 2% este ? adik fara wizard ala :(?

daca era atent scrie mare Increase Wizardry dmg + 2% si opt galbena Wizardry increase +8. ma rog.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...