Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AeliusMaximus

haideti oameni buni sa judecam

Recommended Posts

Posted

Sa va explic o speta ce am patit cu unul din admini.

V-as ruga sa nu o luati ca pe o insulta sau ca pe un atac la adresa adminilor.

Eram la pt in k7 spot 90 bis cu cativa playeri din g. si in timp ce eram la pt mai faceam cate ceva prin casa. La un momend dat vine domnul TsuTzi (aka Rudy adminul) cu preluarea, eu aveam in pt si un player mai nou care nu cunoaste regulile si in timp ce Tsu incepe preluarea, acest player mic de la mine din pt il ataca activandui selfdefence. Atunci domnu Tsu da pk la tot pt. pana aici ok nici o problema. Revin la PC vad ca sunt devias, vb cu omuletul care era in pt cu mine si imi spune ca a venit Tsu a dat pk la toti fara preluare si ca a facut print cu pk. EU NU AM STIUT ca omu te atacase intai asa ca revin pe spot si dau pk. Dupa ce am vazut printurile mi am dat seama ca am gresit si incerc sa o dau la pace cu el, da el nimic (Poti sa vb cu andrey de la tine din g ca am vb cu el) Pai daca tu ca si gm vezi astfel problema si nu treci peste orgoliu ce sa mai spun de restul playerilor?

Si cand intru cu asrai sa vb cu tine ma ameninti ca imi dezactivezi chatul.

Pai daca nu am fi noi playerii tu la ce ai mai fi GM

Deci asta nu e o acuzatie la adresa ta dar tu incurajezi rezolvarile pe forum prin ss si nu pe cale amiabila asa cum ar fi normal.

Nu vreau sa mi scoti suspendul nu am sa mor 5 zile, nu traiesc in MU, dar e vb de principiu.

M am cerat cu multa lume in joc dar m am si impacat cu ei pana la urma e un JOC

nu e loc de vendeta

Recunosc am gresit cand am dat pk pe spot si merit suspend dar nu in maniera in care ai procedat

Vreau sa mai intre si altii sa si exprime parearea si nu cred ca ar trebui inchis topicul asta pt ca de asta avem forum sa ne putem exprima parerile si ofurile

Posted

Caracterul de joc nu are nici o legatura cu caracterul de admin,poti sa-l injuri sa-i dai pk primesti pedeapsa ce ai lua pt oricare player.

Adevarul este ca ei ar putea sa dea dovada de mai mult respect si cu caracterele de joc.

Adminul nu are dreptul sa-ti opreasca chatul,doar dc esti chiar obraznic si are si dovezi.

Posted

ai grije ca avem si un admin avocat :D

eu zic asa :

am avut multe .. f multe probleme cu multi dupa server inclusiv cu admini .. lasa o moarta fratele meu

pt ce joci ? mi am dat seama mai tarziu dar asta e :P hai sa facem o baza misto pe server ne simtim si noi bine :P mai uitam de unele probleme :( .....

lasa frate sa fie ca unu si ca altu... nu ai ce face crede ma :tiphat: hai la o bere o dau eu :0pidu:

Posted

Sa va explic o speta ce am patit cu unul din admini.

V-as ruga sa nu o luati ca pe o insulta sau ca pe un atac la adresa adminilor.

Eram la pt in k7 spot 90 bis cu cativa playeri din g. si in timp ce eram la pt mai faceam cate ceva prin casa. La un momend dat vine domnul TsuTzi (aka Rudy adminul) cu preluarea, eu aveam in pt si un player mai nou care nu cunoaste regulile si in timp ce Tsu incepe preluarea, acest player mic de la mine din pt il ataca activandui selfdefence. Atunci domnu Tsu da pk la tot pt. pana aici ok nici o problema. Revin la PC vad ca sunt devias, vb cu omuletul care era in pt cu mine si imi spune ca a venit Tsu a dat pk la toti fara preluare si ca a facut print cu pk. EU NU AM STIUT ca omu te atacase intai asa ca revin pe spot si dau pk. Dupa ce am vazut printurile mi am dat seama ca am gresit si incerc sa o dau la pace cu el, da el nimic (Poti sa vb cu andrey de la tine din g ca am vb cu el) Pai daca tu ca si gm vezi astfel problema si nu treci peste orgoliu ce sa mai spun de restul playerilor?

Si cand intru cu asrai sa vb cu tine ma ameninti ca imi dezactivezi chatul.

Pai daca nu am fi noi playerii tu la ce ai mai fi GM

Deci asta nu e o acuzatie la adresa ta dar tu incurajezi rezolvarile pe forum prin ss si nu pe cale amiabila asa cum ar fi normal.

Nu vreau sa mi scoti suspendul nu am sa mor 5 zile, nu traiesc in MU, dar e vb de principiu.

M am cerat cu multa lume in joc dar m am si impacat cu ei pana la urma e un JOC

nu e loc de vendeta

Recunosc am gresit cand am dat pk pe spot si merit suspend dar nu in maniera in care ai procedat

Vreau sa mai intre si altii sa si exprime parearea si nu cred ca ar trebui inchis topicul asta pt ca de asta avem forum sa ne putem exprima parerile si ofurile

Frumos discurs, superb chiar. :clap: Cum am mentionat si in topicul de plangere, ma face sa lacrimez.

Inca odata nu inteleg ce legatura are caracterul de joc cu cel de GM, dar daca te face pe tine sa te simti mai bine ca apare numele, treaba ta.

Acum sa trecem la nuvela, nevinovatii de voi, a venit lupul rau si a indraznit sa va faca preluare. :crybaby: Iar acel player mai nou, care nu stie regulile, se pare ca nici cele de bun simt sau cei 7 ani de acasa nu le cunoaste, inainte sa incerce sa dea pk, a scos un frumos "pârt" si a dat un marsh.

Numai respect voua jucatorilor pana in acest moment. Bun... trecem mai departe. Tu, in timpul acesta, "plaiar" cu experienta,ce ai zis? hai sa-l invat eu minte si te-ai gasit sa ma ameninti ca daca nu las spotul primesc suspend, pei bai baiete, tu care nu stiai cum sta treaba te-ai gasit pe cine sa ameninti? :))

Trecem peste asta si peste "pârtul" tau de asemenea cu "te dreac" si "asa va invata thora? sa fiti prosti?" pe global si te intreb inca odata cum am zis-o si in joc, cu ce sunt eu de vina aici ca va lipseste voua obrazul? Aaa sau nu mai am eu voie sa fac preluare si apoi sa postez in caz de pk ca deh, am caracter de GM?

Hai sa continuam si sa trecem la ultima parte care intradevar imi place. M-ai cautat in joc sa te impaci cu mine, dar nu ti-a dat de banuit faptul ca eu poate eram afk, poate aveam si alte treburi mai bune de facut decat sa caut pe pm cum te milogesti sau cum iti ceri scuze?

Daca tot ai vorbit cu Andrei, poate putea sa-ti spuna si asta.

Si cat vine vorba de oribila mea amenintare in joc ca iti dau disable chat, imi cer scuze Asrai daca ti-am ranit orgoliul, dar vad ca la voi cu vorba buna nu merge. Ba mai rau, daca imi permit sa zic ceva de pe un caracter cu o anumita functie e ca si cum v-as pune sare pe rana.

Dar hei, :) hai sa lasam topicul deschis si sa auzim ofurile altora in legatura cu acest caz de maxima insulta la adresa comunitatii.

App, ce am zis mai devreme?

Inca nu inteleg de ce ai aruncat si numele de GM aici, poate incerci sa impresionezi pe cineva, sau cine stie, dupa suspend, poate iesi ca un martir ce lupta pentru drepturile jucatorilor, fata de comunistii de GM-i?

Recunoaste ca am dreptate. :D

Posted

sincer nu ma intereseaza ca esti admin sau nu .. e vorba de fair play .

eu cand ma uit la admini (nu in special la tine ) ma gandesc la un om corect , care este un model pentru ceilalti playeri .

:dontknow: nah ca au ce invata restu playerilor de la tine . felicitari

Posted

pe linkmania o sa gasiti mereu oameni perversi care aqm te saluta si peste 2 min te trezesti cu pk la golden prin tarkan cand e invazie sau preluari de spot fara 5 min de intrebari etc. asta nu se va skimba , nici macar GM`ii nu fac corect preluarile etc. bla bla bla.

Posted

Tsu inainte de toate de 6 ani are caracter de joc pe linkmania si mereu a jucat la fair-play, daca este respectat respecta! Cand merge pe un spot si face preluare si un nubuletz care joaca pe acest server nu are "bunul simt" sa citeasca inainte regulamentul incepe sa jigneasca si incearca sa dea pk atunci unde este fair-play-ul? Cu atat mai mult si tu ai inceput sa il iei cu vorbe "frumoase" nefiind macar interesat/a de ce s-a intamplat cand erai afk. Nu inteleg de ce trebuie mereu sa se aduca in discutie de atatia ani ca vai un player are sau nu caracter de GM? Te incalzeste cu ceva faptul ca vezi doamne tu sti ca ala e gm sau nu? Cand te milogeai la el pe pm sa nu te posteze atunci conta ca e GM sau nu? Te milogeai la bunul lui simt al caracterului de gm si al onestitatii lui? Imi e rusine cu asemenea oameni care inainte de toate injunghie cum pot si pe cine pot apoi apeleaza la "bun simt"si fair-play. Pur si simplu patetic acest topic si nu cred ca isi are sensul absolut deloc.

p.s. tu si omuletii tai care nu citesc initial regulamentul ar trebui sa invatati inainte de toate ce inseamna un joc online si sa admiteti cand gresiti cu capul sus, nu sa jigniti ca la usa cortului apoi sa va legati de orice aspect cerand la "judecata de apoi" indurare cand voi nu aveti nici cei 7 ani de acasa.

Posted

Nici eu nu vreau sa acuz..insa mi s-ar parea corect ca , cei care au moderator sau admin pe joc sa nu aiba caractere guilde sau chestii care sa influenteze buna desfasurare a jocului..ori sunteti playeri ori admini..asta e doar o parere..oricum sunt sigur ca nici nu se va baga in seama..ce sa zic sa se tina cont. Din pacate traim in ROmania..pana si pe joc e valabila chestia asta iar nesimtirea e la ordinea zilei.

# O mica precizare..nu am jucat la CS insa din ce am citit pe forum mi-e si scarba ce s-a ajuns din server si ce porcarii se intampla cu hackuri treceri cu vederea referitor la pedepse si altele :) se pare ca s-a dus de tot serverul si e pacat.

Fara ofense va rog.era o banala parere.

Am admin am caracter pe joc guild x e la putere ne p**** pe restu scuzati expresia.cam ceva de genu.totul se leaga..evident ca n-o sa fie pedepsit un mod cu dovezi de astea banale de cei de mai sus care se ocupa de site servere rds etc :) o mare comunitate..intre prieteni.cum ziceam.

PS: un reply inteligent si de la soare.ascultati-l ca bine zice mai sus.

Iar ptr domnii adimini..hai sa nu incarcam jocul cu tensiune..tratati-l ca pe un joc si lasati prieteniile pe sub mana deoparte :) repet fara ofense.era o parere banala.

Posted

Imi pare rau, dar datul cu parerea despre un Moderator/GM nu prea este agreat pe acest Forum prin regulamentul care il detinem. Deci nu are rost sa continuam.

Cred ca cel mai bine este sa discutati pe PM/Messenger/Facebook/Hi5/etc... despre aceste lucruri si sa va impacati.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...