Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OareCare?

oare e corect asta ?

Recommended Posts

Posted

si adminul accepta preluare asta ?

In cazul in care nu ai observat eram retoric in legatura cu primul reply. Daca intradevar spunea in loc de Drkmasterm: D afk? Drk afk? nu cred ca se accepta, dar asa cand e gresita o litera, si se vede clar ca nu mai e nici unu cu un nick cat de cat asemanator prin zona, de ce sa nu se accepte?

Sau cum am zis prima data, crezi ca facea referire la Drkmastesr de langa?(care nu exista nicaieri)

Posted

In cazul in care nu ai observat eram retoric in legatura cu primul reply. Daca intradevar spunea in loc de Drkmasterm: D afk? Drk afk? nu cred ca se accepta, dar asa cand e gresita o litera, si se vede clar ca nu mai e nici unu cu un nick cat de cat asemanator prin zona, de ce sa nu se accepte?

Sau cum am zis prima data, crezi ca facea referire la Drkmastesr de langa?(care nu exista nicaieri)

eu daca fac preluare la *Gica* si scriu Gica/ +Gica+ / "Gica" afk ?

oare se accepta ?

sau la Froz3n si scriu Frozen afk ?

ce zici frate ?

Posted

Duh, normal ca da. Atata timp cat nu e un alt +Gica+ in jur si se vede din poze, e clara situatia. Hai ca prea iti dau mura in gura.

okey }{

mersi de informatie tsu :)

Posted

eu daca fac preluare la *Gica* si scriu Gica/ +Gica+ / "Gica" afk ?

oare se accepta ?

sau la Froz3n si scriu Frozen afk ?

ce zici frate ?

Este normal sa se accepte o preluare la care nickul se scrie cu mici greseli.

Eu de exemplu nu pot sa scriu valul(semnul cu care scri in party) sa nu fac preluare la aia care au nick cu semnul ala in fata?

Posted

Este normal sa se accepte o preluare la care nickul se scrie cu mici greseli.

Eu de exemplu nu pot sa scriu valul(semnul cu care scri in party) sa nu fac preluare la aia care au nick cu semnul ala in fata?

scrii un space si porma poti baga @ :)

Posted

Daca erau 2 caractere cu nume asemanator poate era o problema insa aici nu e cazul.

Asta nu inseamna ca poti merge acum sa ii preiei special pe toti la misto cu numele un pic schimbate, poate vei avea surprize.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...