Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

razvan77

Daca nu e HH nu e de 99

Recommended Posts

Posted

Xtest lasal frate sa vada lumea ce faceti....

adica la print evident de autocombo "nu puteti da ss" pentru altele dati motive "mam uitat in loguri" repet instaleazati autocombo si vezi ce face daca nu iti fac eu film....

http://www.linkmania...howtopic=399737

nu ma asteptam la alta decizie din partea voastra.

Cand a fost din HH, ati da ss pentru mai putini (caz misterio ss dat de murdoc care a si fugit la loguri in 12 ore a dat ss) daca nu e din HH nu dam 99...

Pai ori suntem antihack? ori sunte pro-hack...

Deci ce am inteles din ultimele posturi... AVEM VOIE SA FOLOSIM AUTOCOMBO si AUTOQ nu sunt nici HACK, nici MACRO nici avantaj in fata altor jucatori pai nu e un avataj cand dai 10 combo pe secunda.. mda chiar nu e ... sau cand stai pe ultima poarta la cs... chiar deloc nu e...

Imi dai warn? dai daca te supara adevarul... nu sti domnule murdoc ce face autocombo? cum lucreaza programu? instaleazal/ial dupa net fa niste teste si dupa compara.... asta nu e motiv sa negi ca a avut autocombo.

Vrei sati fac eu un filmulet? Nuti fac ca mie imi dai 99 cati arat :)))

Posted

cum sa verificat in cazul lui uzzy2p3w daca facea ks sau nu, asa se poate verifica si in cazul lui __X__, la el ati putut vedea din log-uri cu ce vraja trage dar la asta nu puteti? ca sa faceti exact ce a zis BeKa:X:X acolo, adica sa va uitati daca el isi schimba vrajile cu EXACT aceeasi viteza ... si daca o face cu aceasi viteza e autocombo 100% deoarece e imposibil sa schimbi vrajile la fel de repede pe o durata mare de timp

Posted

cum sa verificat in cazul lui uzzy2p3w daca facea ks sau nu, asa se poate verifica si in cazul lui __X__, la el ati putut vedea din log-uri cu ce vraja trage dar la asta nu puteti? ca sa faceti exact ce a zis BeKa:X:X acolo, adica sa va uitati daca el isi schimba vrajile cu EXACT aceeasi viteza ... si daca o face cu aceasi viteza e autocombo 100% deoarece e imposibil sa schimbi vrajile la fel de repede pe o durata mare de timp

nu, nu, noi suntem prosti si mancam ce ne da ei... hai mai lasatio frate ca nu neam nascut in boscheti, neam nascut cu calculatoru in mana...

xtest nu se vede? iati ochelari frate,

Murdoc nu sti? nu esti sigur? fugi si testeaza frate ca noi am facut asta si stim programele... daca nu sti programele cum faci diferenta intre hack si macro domnu murdoc? dupa ureche? dupa ce alianta are deasupra ? sau cum explicami ca sa inteleg si eu

Posted

Deja intreci limita bunului simt. ti-am explicat ca nu reiese nimic in loguri cand folosesti autocombo sau auto healer.

3 zile suspend

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...