Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shootervl

in legatura cu invaziile

Recommended Posts

Posted

invaziile cica sunt random :D dar se repeta orele de 5 zile

deci ori puneti invaziile sa fie cu adevarat random ori postati orele sa le stie toti

Eu nu vad nici o intrebare aici, dar hai sa nu ne legam de amanunte, orele la care sunt invaziile nu au fost niciodata postate undeva sa le stie toti si nu vom incepe de acum aceasta practica.

Posted

Eu nu vad nici o intrebare aici, dar hai sa nu ne legam de amanunte, orele la care sunt invaziile nu au fost niciodata postate undeva sa le stie toti si nu vom incepe de acum aceasta practica.

vrei sa iti zic orele?

poi ori sunt random ori nu?

Posted

Sunt oarecum random, nu exista interval de timp fix intre ele.

Invaziile sunt asa cum sunt, inca nu va inteleg nedumerirea, ele sunt anuntate si se repeta in fiecare zi la aceeasi ora, probabil cand va fi restart la server se vor schimba orele.

Ma vad nevoit sa repet ce am mai spus deja, nu s-au anuntat niciodata pe forum orele la care sunt invaziile, nu s-a anuntat cand orele au fost schimbate, nu s-a dat niciodata un raspuns oficial si clar la intrebari de genul "cati goldeni apar pe harta x?" si nici nu vom incepe de acum sa o facem.

Posted

Sunt oarecum random, nu exista interval de timp fix intre ele.

Invaziile sunt asa cum sunt, inca nu va inteleg nedumerirea, ele sunt anuntate si se repeta in fiecare zi la aceeasi ora, probabil cand va fi restart la server se vor schimba orele.

Ma vad nevoit sa repet ce am mai spus deja, nu s-au anuntat niciodata pe forum orele la care sunt invaziile, nu s-a anuntat cand orele au fost schimbate, nu s-a dat niciodata un raspuns oficial si clar la intrebari de genul "cati goldeni apar pe harta x?" si nici nu vom incepe de acum sa o facem.

poi asta nu inseamna ca sunt random alex :).....random inseamna sa se schimbe in fiecare zi ,,,sa nu se repete orele

Posted

Stiu, dasta am spus "oarecum".

Oricum din ce am scris acolo poti sa iti scoti un raspuns la intrebare:

... nu exista interval de timp fix intre ele... sunt anuntate si se repeta in fiecare zi la aceeasi ora

Posted

7 15

8 02

9 30

10 30

11 30

12 30

13 18

14 08

15 14

16 52

17 11

18 58

19 03

20 29

21 30

22 00

23 34

sa vezi aglomeratie mai rau ca la metro de anul nou :)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...