Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest sasukeyo

You have been disconnect from the server !

Recommended Posts

Guest sasukeyo
Posted

Buna Seara ! In primul rand am si eu de facut o plangere ... Am intrat ieri pe acest server si am jucat cam doua ore ,dupa care am facut logout .. Nici o problema pana aici , insa astazi cand am incercat sa fac login pe server mi-a mers .. am intrat pe account ... am vazut characterul am dat 2x Click pe el si cand sa imi intre pe server .. " you have been disconnect from the server "... Am reincercat din nou si acelasi mesaj ... M-am gandit ca poate characterul s-a blocat la un anumit coordonat si ca ar fi vreun bug ... dar mi-a venit ideea sa creez alt character ... am vazut acelasi lucru .. ." you have been disconnect from the server " ... Am creeat pana si alt account si am reincercat sa intru si aceeasi poveste ... Poate imi poate da si mie cineva o idee cat de curand cu ce pot face sau de ce nu imi mai merge login ! Multumesc anticipat !

Guest HughHefner
Posted

si mie mi sa intamplat ieri...

dupa am intrat pe alt caracter de pe acelasi cont si dupa pe caracterul cu pricina si dupa a mers.. incearca si tu..

Posted

Buna Seara ! In primul rand am si eu de facut o plangere ... Am intrat ieri pe acest server si am jucat cam doua ore ,dupa care am facut logout .. Nici o problema pana aici , insa astazi cand am incercat sa fac login pe server mi-a mers .. am intrat pe account ... am vazut characterul am dat 2x Click pe el si cand sa imi intre pe server .. " you have been disconnect from the server "... Am reincercat din nou si acelasi mesaj ... M-am gandit ca poate characterul s-a blocat la un anumit coordonat si ca ar fi vreun bug ... dar mi-a venit ideea sa creez alt character ... am vazut acelasi lucru .. ." you have been disconnect from the server " ... Am creeat pana si alt account si am reincercat sa intru si aceeasi poveste ... Poate imi poate da si mie cineva o idee cat de curand cu ce pot face sau de ce nu imi mai merge login ! Multumesc anticipat !

Downloadeaza mu`ul iara .. :)

Posted

downloadeaza si pachul.

Guest sasukeyo
Posted

Imi cer scuze ca ma repet in legatura cu problema mea ... am incercat sa intru de pe alt acc si nu mi-a mers dar mi-a mers de pe alt pc ! asta inteleg ca am o problema cu pc dar nu pot sa imi dau seama de ce am putut juca doua zile si a 3-a nu ... stiind ca nu am instalat nimic si nu imi explic de ce nu mai pot ... Astept raspuns de la MODERATORII serverului in special deoarece ei sunt cei care ma pot ajuta mai bine .. daca nu este problema voastra .. se pot pierde multi playeri daca problema nu e de la mine !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...