Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest mariosika

Mia disparut sign

Recommended Posts

Guest mariosika
Posted

cum e posibil sa imi dispara dintr`o data 30 de sign si 324 milioane zen.. mie ff necaz pt k st incepator si am strans mult la ele:( va rpg sa ma ajutati

Posted

pai daca le-ai avut in inventori si tot ai murit in arena pica tot ce ai in inventori si pierzi si zenul :P data vitoare fii mai atent sa nu le ai pe tine ;)

Posted

cum e posibil sa imi dispara dintr`o data 30 de sign si 324 milioane zen.. mie ff necaz pt k st incepator si am strans mult la ele:( va rpg sa ma ajutati

Daca ai pierdut ce ai zis cand erai in Arena, atunci este explicabil. Daca esti caracter fara RR, cand mori ucis de mobi atunci pierzi o parte din zen. La fel iti pot cadea si iteme de pe tine sau chiar sign-ul.

Daca vrei sa nu mai patesti asa ceva, tine o Rena in inventory, tot timpul.

Spor.

Guest mariosika
Posted

SikaDk ms frumos k iti doresti sa ma ajuti ms din suflet =Simo=

Guest mariosika
Posted

Da sa sti k e ff straniu dar dak ti s-ar fi int sa iti dispara cv c ai muncit nuj cat de mult te-ai mai gandi sa scri corect ...

Posted

Da sa sti k e ff straniu dar dak ti s-ar fi int sa iti dispara cv c ai muncit nuj cat de mult te-ai mai gandi sa scri corect ...

Lasa ca alea pica rpd .. :)

Posted

Punctule a trecut asa de mult timp de cand aveai lvl 150 nici un rr, ca ai uitat cum te chinuiai.(poate ai avut amici care aveau deja rr si te-au ajutat) Fara un pty decent cu holder, te chinuiesti de te iau toti dracii. Nu fii rau :P :violent:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...