DuR@nG0_* Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Hmm...vreau ca acest topic sa fie sters ca sa nu mi se mai urce cineva in cap.
DuR@nG0_* Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 saracul ? ala daca s-ar putea ridica in picioare s-ar duce sa isi bata nevasta...sincer...nu le plangeti de mila alcolicilor...isi merita soarta ...chiar daca dupa ei distrug alte vieti.... ce ne ramane e doar sa radem :) Ma scuzati pentru greselile gramaticale ....
Guest WhiteSword Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Si ce e de ras? <_< E de plans,nu de ras...Saracu' om...
DuR@nG0_* Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Si ce e de ras? <_< E de plans,nu de ras...Saracu' om... hai...sa plangem..ca unu doarme in mijlocul strazii de beat.... this it's so sad.... @WhiteSword ...da...nu e chiar nimic funny .....cand se taraste in patru labe pana in cealanta parte a drumului ca se culce ar trebui ca toti sa plangem in hohote
Guest *Juan* Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 pai atunci hai sa radem din orice. omul ala putea sa moara inghetat , tu nu ai vazut ca zacea in drum, pe zapada? de unde stii tu ca se ducea acasa sa-si bata sotia? la fel pot sa ma gandesc si eu ca s-a certat cu ea, si s-a dus la bar sa-i treaca oful. e frumos sa razi de necazul altuia?
Guest WhiteSword Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 hai...sa plangem..ca unu doarme in mijlocul strazii de beat.... this it's so sad.... @WhiteSword ...da...nu e chiar nimic funny .....cand se taraste in patru labe pana in cealanta parte a drumului ca se culce ar trebui ca toti sa plangem in hohote Ce ar fi sa rad de tine ca ai nick de cocalar?Ti se pare funny?Mie nu... # nu rade de necazurile altora ca intr`o zi le vei avea si tu .... ( nu mai stiu cum era exact proverbul ) Ma rog,si`a facut`o cu mana lui,mie nu imi sta in caracter sa rad de x sau de y ca are 5 maini sau ca merge in 3 labe ... Poate altii mor de ras,dar asta chiar nu e funny :blink: lol ..
Drops Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Sal'tari. Mda, nimic de ras. Intr-un caz de asta suni la 112 daca ai inima ... daca nu, razi. Topic closed. Cu stima, Io, Drops