Guest resurecter Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 traiesc in state de vreo luna si am nevoie de niste chestii gratuite de pe net.fiind obisnuit cu kazaa ma gandeam ca se poate si aici dar un prieten imi zicea ca s-ar putea sa ma caute baietii cu ochi albastri si sa ma duca legat la interviu pentru cativa ani, iar restul familiei sa plateasca vreo amenda de sa se intunece afara.va rog sa imi ziceti si mie daca e legal sau nu sa downloadezi cu kazaa sau sa imi spuneti unde pot sa ma interesez la sigur de asta ca sa nu patesc vreo situatie.multumesc ! addi4ever@yahoo.com
Sicone Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Nu este legal sa downlaodezi cu Kaaza.dar poti incerca niste Torrents vezi ca ai sa gasesi niste adrese pe forum.
Tweak Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 nasol in state...daca ar veni aia in ro si ar vedea ca 80% dintre noi nu au nici un soft original...
Guest migi Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Nu este legal sa downlaodezi cu Kaaza.dar poti incerca niste Torrents vezi ca ai sa gasesi niste adrese pe forum. salut cum imi pun si eu poza in stanga?
VArtaN Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 salut cum imi pun si eu poza in stanga? simplu, il lipesti pe monitor ontopic: nici torrents nu prea sunt legale...cel putin asa stiu eu. In US chiar se fac razii pt ai prinde pe crackeri, si persoanele "extrem de periculoase" care downloadeza muzica, filme de pe net .
Ahilosu Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 kazza, dc++, torrents...toate ilegale.....
mazen Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 doar ce e free, shareware, trial si cu licentza GPL sunt legale de ex: daca iei un demo la un joc de pe kazaa in loc sa-l iei de pe site-ul oficial, e legal (din cate stiu eu ...) macar windows-ul il ai cu licentza?
seba18 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 kazza, dc++, torrents...toate ilegale..... de kazaa am auzit si eu mai demult ca este ilegal in state. dc++ nu cred ca este ilegal, pentru ca este folosit in retele ca si inlocuitor al sistemului de share al windows-ului. e adevarat ca nu se foloseste numai in retea, dar macar nu se aseamana cu kazaa. la dc intri pe huburi (ale caror adresa trebuie sa o cunosti), pe cand kazaa e o varza totala, unde oricine poate sa downloadeze de la oricine. cu torrenturile e mai complicata treaba....nush ce sa zic