Finnick Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Pu?inii noroco?i care ating vârsta de 90 de ani de abia î?i pot mi?ca trupul f?r? ajutor. Cu toate acestea, exista ?i excep?ii notabile: de pild?, cea mai vârstnica profesoar? de yoga din lume, care, la venerabila vârst? de 90 de ani, execut? posturi dificile chiar pentru tinerii de 20 de ani. Gladys Morris, o simpatic? ?i admirabil? b?trânic? care a împlinit 90 de ani pe data de 31 ianuarie 2011, tr?ie?te în Shaw Lifelong Learning Center, în Oldham, Anglia, unde preda cursuri de Hatha Yoga in zilele de luni, mar?i ?i miercuri. D-na Morris s-a apucat de studiul ?i practica yoga la vârsta de 50 de ani, exersând ?i progresând f?r? întrerupere pân? în prezent. Perseveren?a ?i modestia ei au fost un imbold necesar pentru cursan?ii s?i, care se simt onora?i ?i mobiliza?i de exemplul viu al acesteia. Recent, Linda Grime, o cursant? în vârsta de 62 de ani, a descoperit ca d-na Morris este cel mai vârstnic instructor atestat de yoga din întreaga lume. Din acest motiv, Linda Grime a declarat c? nu va precupe?i niciun efort pentru ca Gladys Morris s? fie recunoscut? de Guiness Book of Records. La ora actual?, titlul de cel mai vârstnic instructor de yoga apar?ine tot unei femei, Bette Calman din Australia, care preda la vârsta de 84 ani. Sursa: descopera 3
Eric Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ar trebui sa fie un exemplu pentru toata lumea, demonstrand ca si la varsta aia, poti fi "in forma". Bravo ei, sa ajung si la 100 de ani.
PePsy90 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ar trebui sa fie un exemplu pentru toata lumea, demonstrand ca si la varsta aia, poti fi "in forma". Bravo ei, sa ajung si la 100 de ani. Cartea recordurilor reprezinta ceva ce doar o persoana poate face , nu toata lumea , deci nu este nimic de demonstrat pentru restul lumii in sensul ca oricine poate face asta cu vointa si alte chestii. Nu ai inteles esenta , era vorba doar despre o persoana ce va intra (incerca) in cartea recordurilor.
Parazitu' Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 e un exemplu de urmat pentru noi toti! activitatile sportive fac foarte bine la orice varsta. bravo ei. Sportul e un lucru de apreciat .
Aldguth Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 e un exemplu de urmat pentru noi toti! activitatile sportive fac foarte bine la orice varsta. bravo ei. Sportul e un lucru de apreciat . Yoga nu intra in categoria sport :) Nu vad nimic special. Multi baba in yoga au ajuns la varste respectabile.
2dor Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Yoga nu intra in categoria sport :) Nu vad nimic special. Multi baba in yoga au ajuns la varste respectabile. No offence bud. Nu te-a tras nimeni de maneca sa dai add reply. Eu chiar consider aceasta informatie una buna , care are in spate si o morala pentru no-liferii cu 100 de kilograme din spatele diverselor monitoare. PS: Exista doua notiuni legate de sport in cazul masei populare de oameni. Una ce se refera la activitate ca , consum de calorii si una ce reprezinta o activitate pentru distractie intr-o metoda mai organizata.
slvr Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 (edited) No offence bud. Nu te-a tras nimeni de maneca sa dai add reply. Eu chiar consider aceasta informatie una buna , care are in spate si o morala pentru no-liferii cu 100 de kilograme din spatele diverselor monitoare. PS: Exista doua notiuni legate de sport in cazul masei populare de oameni. Una ce se refera la activitate ca , consum de calorii si una ce reprezinta o activitate pentru distractie intr-o metoda mai organizata. La ce burtica si pulpe are tanti asta nu cred ca are mai putin de 90/100 kg (sau daca scrie undeva in articol atunci imi cer scuze , nu am citit articolul asa bine) , asta inseamna ca e "no-liferitza" si sta in spatele monitorului cum spui tu? Ei bine am vrut sa te contrazic doar la partea cu greutatea dependentilor (pt. ca e deja enervant "no-lifer") , nu de asta depind cele 100 kg de care vorbesti. :P LE: Scuze , scrisesem 100 km greutate , mersi Juan. :lol: Edited February 18, 2011 by inov8boy
K1dduletz Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 nu sunt adeptul yoga si nici nu inteleg prea bine termenul dar e de "admirat" intr-un fel aptitudiniile respectivei
Aldguth Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 No offence bud. Nu te-a tras nimeni de maneca sa dai add reply. Eu chiar consider aceasta informatie una buna , care are in spate si o morala pentru no-liferii cu 100 de kilograme din spatele diverselor monitoare. PS: Exista doua notiuni legate de sport in cazul masei populare de oameni. Una ce se refera la activitate ca , consum de calorii si una ce reprezinta o activitate pentru distractie intr-o metoda mai organizata. Avand in vedere ca am practicat yoga, m-am simtit obligat sa il corectez pe parazitul in afirmatia lui cum ca yoga ar fi un sport :) Hai np.
Guest *Juan* Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 LE: Scuze , scrisesem 100 km greutate , mersi Juan. :lol: n-ai pentru cum. ON: o va invita guru bivolaru la o spirala mica la cat e de agila este
acelasi_bandit Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Uimitor.Apropo,daca intrii in cartea recordurilor primesti bani sau smth.. ?
slvr Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Uimitor.Apropo,daca intrii in cartea recordurilor primesti bani sau smth.. ? Din cate stiu , o suma de 5.000 € , dar nu te baza pe afirmatia mea whtv...
Random Hero Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Din cate stiu , o suma de 5.000 € , dar nu te baza pe afirmatia mea whtv... Nu primesti bani daca apari in Guinness.
slvr Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Nu primesti bani daca apari in Guinness. Ciudat , m-am uitat la un episod din Miami Ink Tattoos in care fatuca aia a intrat in cartea recordurilor (nu dau mai multe detalii) si a donat "toti banii" unor copii saraci. Scuze offtopic-ul Tybork.
2dor Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Probabil e vorba de un sponsor care a aterizat cu sigla pe acolo si a oferit premiul.