Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest thegodseth

Cel mai rapid rr

Recommended Posts

Guest thegodseth
Posted

Am deschis acest topic in urma unei discutzii la un gather...deci intrebare: cu un mg full cam in cat timp dai rr cel mai rapid?Majoritatea au zis ca minimul de timp pentru 1 rr e de vreo 36 de ore.astept pareri :tiphat:

Posted

in party sau solo? pt ca e diferenta

nici daca ai fi pe ultimele spoturi K6 singur nu cred ca dai in 36 ore decat cu seal de xp

lvl 1 - 300 il faci in cateva ore...

cateva ore doar daca ai spoturi bune gen ultimele icarus , kanturu2/3 sau eventual land of trial

Guest thegodseth
Posted

deci am mg de 31 rr full ene si 26k agi,dau destul de bine.lvl 1-300 am cronometrat si am facut in 4 ore si vreo 18 min dar am pierdut cam juma de ora aiurea cu 1 preluare 2 invazii si vreo 3 cc.preoblema se pune dupa,fara seal si solo.pt ca nu am dat nici un lvl in k7 pe ultimele 2 spoturi singur.dar in party de la 390 la vreo 13k xp faci cam 1 lvl la 50 min...aici e greul si orele ;)

Posted

dai in 36 de ore daca ai lot ultimul pana la 140, apoi tarkan3 ultimul pana la 170 apoi icarus ultimul pana la 260, apoi k3 ultimul pana la 350, apoi ultimul k7. lucru destul de imposibil dupa parerea mea, nu crezi?

ultimul, adica ultimele spoturi (cele mai mari) de pe hartile enumerate.

Posted

eu cel mai rapid rr l-am dat in 48 de ore si sunt bk

am avut din aia de exp de 24h :right:

cu seal of ascension trebuia sa dai in mai putin de 30h

Guest HughHefner
Posted

cu orice char dai rr in 2 zile daca ai pt pe un spot bun.

inseamna ca pe mine ma depaseste jocu :))) eu sub 3 zile niciodata nu am dat rr :P

astia de da ti rr uri asa rpd.. propun sa faceti print la lvl 0 si print din 100 in 100 de lvl :> pana la rr.

fara falsuri ca nu impresioneaza pe nimeni falsurile...

Posted

inseamna ca pe mine ma depaseste jocu :))) eu sub 3 zile niciodata nu am dat rr :P

astia de da ti rr uri asa rpd.. propun sa faceti print la lvl 0 si print din 100 in 100 de lvl :> pana la rr.

depinde unde cresti, eu dadeam rr in 2 zile in tark fire...daca stai pe spot sau in tark gigas/omega dai in 2 zile jumate, 3

sa numai vb de spoturile poison acolo cred ca iti ia o saptamana sa dai un rr :))

Posted

iti ia 2 zile jumate sa dai rr in k6 pe ultimele spoturi,si tu ai dat in 2 zile la fire? :))

da in cat timp iti ia tie sa dai rr de cand ajungi la fire si pana dai rr? 1 saptamana?

Guest bogdan87
Posted

iti ia 2 zile jumate sa dai rr in k6 pe ultimele spoturi,si tu ai dat in 2 zile la fire? :))

depinde de parti cum il faci

Guest bogdan87
Posted

4 bk si un mg :))

la fire daca faci pt bk dl sm elf lvl 300 si u ai 380 iei si 35 k xp

in k6 iei si 38-40 :crazy:

Posted

la fire daca faci pt bk dl sm elf lvl 300 si u ai 380 iei si 35 k xp

in k6 iei si 38-40 :crazy:

nici chiar asha :)) iei 28-32k, in k6 nush cat iei ca nu am stat niciodata la pt acolo :))

Guest bogdan87
Posted

nici chiar asha :)) iei 28-32k, in k6 nush cat iei ca nu am stat niciodata la pt acolo :))

eu am facut testul la fire cand eram in tinerete si luam chiar 34-35 k :nanana:

Posted

da in cat timp iti ia tie sa dai rr de cand ajungi la fire si pana dai rr? 1 saptamana?

aici era vorba de cat timp iti ia de la lvl 1 la 400,nu de la 300 la 400,nu?si tot nu cred ca ultimele 100 lvl le faci in 48 ore la fire,acolo cel putin ultimele 10 faci 1 lvl pe ora

Guest thegodseth
Posted

dai in 36 de ore daca ai lot ultimul pana la 140, apoi tarkan3 ultimul pana la 170 apoi icarus ultimul pana la 260, apoi k3 ultimul pana la 350, apoi ultimul k7. lucru destul de imposibil dupa parerea mea, nu crezi?

ultimul, adica ultimele spoturi (cele mai mari) de pe hartile enumerate.

da,putin cam improbabil sa iti mearga asa bine la spoturi,dar e posibil.deci se poate in 36 de ore,legal fara sub level sau alte porcarii si fara seal.mulatm :D

Guest thegodseth
Posted

[

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...