Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest HughHefner

intrebare pk arena

Recommended Posts

Guest HughHefner
Posted

Inainte se dadea suspend pentru pk excesiv deoarece te puteai face phono de 100 de ori (parca asa era xD), dar acum cum poti sa omori decat de 3 ori nu se mai da suspend.

are logica ?

"pagina mea =))) "

Guest HughHefner
Posted

cred ca acum ar trebuii sa fii lamurit :whistle:

e vorba de PK excesiv . PK pe spot .. adik sa nu lasi omu sa faca experientza ..

ASTEPT RASPUND DOAR DE LA UN ADMIN !!!

Posted

e vorba de PK excesiv . PK pe spot .. adik sa nu lasi omu sa faca experientza ..

ASTEPT RASPUND DOAR DE LA UN ADMIN !!!

ai primit raspunsul de la oick, pk in arena nu este pedepsit.

Posted

ai primit raspunsul de la oick, pk in arena nu este pedepsit.

dar tie iti place sa faci spam?

AM ZIS RASPUNS DOAR DE LA UN ADMIN !

nu vb de un pk eu vb ca fac rost de 10 miiarde si il tin pe unu in pk 1 o ora chiar dak eu iau ss 2 zile pt statioanre si nu face exp ! dupa pararea mea asta e nesimtire!

eu vreau sa imi zica un admin cum sta treaba !

Posted

nu vb de un pk eu vb ca fac rost de 10 miiarde si il tin pe unu in pk 1 o ora chiar dak eu iau ss 2 zile pt statioanre si nu face exp ! dupa pararea mea asta e nesimtire!

DA VERI SA TI SE DESENEZE?

PK IN ARENA NU ESTE PEDEPSIT

NU A SPECIFICAT PE SPOT , LA INTRARE , LA IESIRE ... A SPUS CLAR SI SIMPLU "pk in are nu este pedepsit"

Capisci? :hail:

Posted

esti greu de cap soare :))

Posted

vreau sa raspunda un admin ca dupa daca fac eu asa ceva sa nu ma pomenesc cu un ss si sa imi zica ca asta e nesimtire ! dar voi sunteti PRO spam vad..

Posted

regulamentul spune clar ca pk-ul in arena nu este pedepsit. da daca ma duc si-i dau lu unu pk la greu si ala ma posteaza, imi iau suspend pentru nesimtire ca vezi doamne nu l-am lasat sa creasca. pai cum pnm sa dai suspend atata timp cat regulamentul spune clar ca nu se pedepseste pk-ul in arena? de fapt stai, regulamentul e vai steaua lui si se poate interpreta cum vrea jucatorul/adminul.

Guest TantumVerde
Posted

angel4ever

btk.dumy

PETRUT998

voi ati postat sa v-a aflati in treaba ...! asta se vedea clar cred ca a vazut si el( ce ati postat voi) !

el a intrebat si vruia raspunsul unui admin ca in caz ca posteaza sa nu i-a nefondata... dar sunteti mai grei de cap..

si ca sa vedeti cat de topiti sunteti o sa prind pe unu dintre voi in arena o sa ii dau pk cam de 10 miliarde.. si o sa ma postezi doar pt statioanre... dar tu numai cresti deloc ! sa vedem daca e ok .. in regulament ar trebui sa existe ceva de genu " pk excesiv etc.."

Posted

angel4ever

btk.dumy

PETRUT998

voi ati postat sa v-a aflati in treaba ...! asta se vedea clar cred ca a vazut si el( ce ati postat voi) !

el a intrebat si vruia raspunsul unui admin ca in caz ca posteaza sa nu i-a nefondata... dar sunteti mai grei de cap..

si ca sa vedeti cat de topiti sunteti o sa prind pe unu dintre voi in arena o sa ii dau pk cam de 10 miliarde.. si o sa ma postezi doar pt statioanre... dar tu numai cresti deloc ! sa vedem daca e ok .. in regulament ar trebui sa existe ceva de genu " pk excesiv etc.."

prinde-ma:)...

iei ss pentru stationare daca nu e pe spot..asta e:) dau sw pe un char mai mare;;).

si i'am dat reply la ceea ce a zis OICK a spus clar... care e greu de cap? noi (angel4ever btk.dumy petrut998) sau tu si cu soare?:-j HAI GEAA

P.S : mai bine inchideti...ca raspunsul a fost dat...:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...