Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest HughHefner

intrebare pk arena

Recommended Posts

Guest HughHefner
Posted

se da ss pt nesimtire

dak unu imi da pk excesiv in arena si nu ma lasa sa cresc ?

Guest bogdan87
Posted

se da ss pt nesimtire

dak unu imi da pk excesiv in arena si nu ma lasa sa cresc ?

il iei cu stationarea :tiphat:

Guest HughHefner
Posted

il iei cu stationarea :tiphat:

pk excesiv pe spot nu se pedepseste?

sau dak eu sunt la intrare si nu ma lasa unu sa ajung la spot in arena. nu se pedepseste ?

dupa ce raspunde un admin sa dea closed la topic

Posted

sau dak eu sunt la intrare si nu ma lasa unu sa ajung la spot in arena. nu se pedepseste ?

Este un servar PVP , si pk -ul in arena nu se pedepseste daca nu esti pe spot, jumatate de ora ma pk lumea si nu sa intamplat nimik si totusi nu eram pe spot. :tiphat:

Guest HughHefner
Posted

up

Posted

17. PK (Player Kill)

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Este necesar screen shoot in momentul decesului

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.

PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte grav

PK in arena nu este pedepsit

:duh:

Posted

Baga gt :))

Nu , nu se pedepseste ... :) PVP RulzZz

Guest HughHefner
Posted

Baga gt :))

Nu , nu se pedepseste ... :) PVP RulzZz

deci pot sta intrare arena cu inca 3 4 bk full si sa numai intre nimeni?

Guest HughHefner
Posted

exact :)) daca te tine buzunarul sa dai pkclear =))

asta dupa gandirea ta nu e nesimtire? ca dupa gandirea mea e nesimtire mai ales dak nu te lasi sa cresti..

Guest bogdan87
Posted

asta dupa gandirea ta nu e nesimtire? ca dupa gandirea mea e nesimtire mai ales dak nu te lasi sa cresti..

Traim in Romania baiete numai visa frumos :tiphat:

Guest HughHefner
Posted

Traim in Romania baiete numai visa frumos :tiphat:

sa zicem un gg linkmania ? :))) ?

Guest thegodseth
Posted

ai grija mi-am luat si pe spot in arena pk de vreo 10 ori a mai vorbit si urat si mi-am luat ss pentru nefondata...sa traiasca ija ...m-am gandit ca va conta daca e ala nesimtit dar de unde.asa suntem indemnati..cresti si tu mare si fii nesimtit:).razbunarea rules :dance:

Posted

nu este pedepsit pk in arena

stiu ca exista o regula cu pk excesiv dar rar s-a dat ss pt asa ceva

daca sunt caractere mari pe sv si nu au ce face pot sa stea la intrare arena si sa dea pk atat cat ii tine zenul >:) :swsword: :starwars:

Posted

eu stiu ca se da ss pt pk excesiv..... ia sa vedem ce zice un adimin

doar in cazuri exceptionale, cum ar fi daca u stai pe un spot si te omoara de 30 de ori atunci poate sa se de-a ss, in cazul in care esti si murd, taci si inghiti sau te faci rosu :))

Posted

Mi-aduc aminte cum se strangeau astia pe 97 la intrare arena din tarkan,erau cativa phono si nu puteai sa treci,sau faceau pk :D .Si la tarkul de bk era un obicei deja :))

Guest HughHefner
Posted

doar in cazuri exceptionale, cum ar fi daca u stai pe un spot si te omoara de 30 de ori atunci poate sa se de-a ss, in cazul in care esti si murd, taci si inghiti sau te faci rosu :))

da despre asta vb...

adik eu sa stau normal pe spot si sa vina unu ssa imi dea pk de 10000 de ori fara sa ma lasa sa cresc..

se da ss pt asta????????

Posted

da despre asta vb...

adik eu sa stau normal pe spot si sa vina unu ssa imi dea pk de 10000 de ori fara sa ma lasa sa cresc..

se da ss pt asta????????

depinde in ce dispozitie e moderatorul care rezolova plangerea, se poate da, si nu se poate da ss pt nesimtire.

Guest HughHefner
Posted

SI DECI IMI ZICE UN ADMIN.

SCENA MEA STA CAM ASA.. : EU ARAM LA PARTY INTR UN TARK SI UNU VINE SI IMI DA PK 10 MINUTE FARA SA SE OPREASCA . PRIMESTE SS?

Posted

Inainte se dadea suspend pentru pk excesiv deoarece te puteai face phono de 100 de ori (parca asa era xD), dar acum cum poti sa omori decat de 3 ori nu se mai da suspend.

Posted

Inainte se dadea suspend pentru pk excesiv deoarece te puteai face phono de 100 de ori (parca asa era xD), dar acum cum poti sa omori decat de 3 ori nu se mai da suspend.

poti face de mai multe ori daca te tine buzunarul sau ai cativa sponsori in spate :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...