Pastrama Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Salutare tuturor celor care citesc topicu asta, cum se poate ca pe Global sa se faca SPAM 5 minute in continuu "ROYAL" sau "Royal" fara ca acei oameni sa fie nepedepsiti ,sau sa ia dc cum zice adminu, PREA USOARA PEDEAPSA PT SPAM . Rog FOARTE FRUMOS ADMINII SAU MODERATORII sa se sfatuiasca si sa se ia masuri mai aspre pt SPAM..nu ne mai intelegem fratilor...RUSHINOS......CHIAR PENIBIL CEEA CE A FOST ACOLO. Cine stie cat mai dura daca nu intra adminu -john- !!! TREBUIE SA FIE O PEDEAPSA MAI ASPRA PENTRU SPAM DECAT DISCONNECT!!!!! \ :comp1: :crazy: :readthis: :angry1: Asta e tot ce am avut de zis !!!! :tiphat: Linkmania
n4ughtyxxl Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 eu propun scaunul electric sau injectia :rofl1: , inacceptabil frate .... :rofl1: :)) :rofl2: :boohoo:
Guest bogdan87 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 eu propun scaunul electric sau injectia :rofl1: , inacceptabil frate .... :rofl1: :)) :rofl2: :boohoo: blader u vb asa ca esti gm la alianta e normal sa ti cu ei dar unu care incearca sa faca preluare sau sa vanda ceva ce sanse are? :whistle:
n4ughtyxxl Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 blader u vb asa ca esti gm la alianta e normal sa ti cu ei dar unu care incearca sa faca preluare sau sa vanda ceva ce sanse are? :whistle: lasa ca au fost alti care au facut spam mai mult de 5 minute sau se certau toata ziua si nu sa facut nici un topic pe forum , atata timp cat nu este regula pentru asa ceva fiecare face ce vrea cu zenu . L.E. si chiar daca se face regula pentru asa ceva , nu e greu sa intri cu un caracter secundar si sa faci spam de pe ala .... :tiphat:
BaroSica Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Cum draq sa dai ss pentru asa ceva? Lasati copiii sa se joace linistiti ma :))
HHmania Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 hai sa iti desenez 1 post = 10 milioane zen fiecare player care da un post "plateste" aceasta suma de zen. daca unii isi permit care e problema ? inca putin si o sa cerem rr db ca nu ne-a iesit add-u in item sau ca nu am apucat sa fac printul cand mi-a dat xulescu pk. @cioby : pt vanzari avem si forum, iar pt preluare faci mai multe poze ! Hellow Light :crazy:
Pastrama Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Cu scuzele de rigoare dar sunteti prosti maxim.... nu ati inteles mesajul acestui topic!!!! NU DERANJATI INUTIL sunteti batuti in cap rau
Guest Arsenal_ Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 nu se poate pune un delay intre posturi sa poti sa dai un post la 3sec sau ceva?
Konvict Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 pt ce sa se de-a ss? pt ca aveau oameni 2 milarde zen si nu stiau cum sa scape de ele? :))
Pastrama Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Si daca ai miliarde de zen tre sa dai sute de posturi 5 min?!
_uNu_ Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 pt ce sa se de-a ss? pt ca aveau oameni 2 milarde zen si nu stiau cum sa scape de ele? :)) ehhh ... mai poti da si pk de zenu ala .. :))
PETRUT998 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 contra clar si asa inainte era un post 1 milion la inceput de db si acum este 10mil . cat are lumea zen si vrea sa faca spam eu nu am nimic impotriva :tiphat:
Calduramare Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 daca vrei sa faci preluare si te deranjeaza posturile pur si simplu dai, /whisper off si nu mai vezi globalul,pm-urile ... doar ce scrie in guild/alianta, dupa ce ai terminat preluarea dai /whisper on si gata ai terminat ;) Aveti functia asta, nu stiu dc va plangeti .... :readthis: :bananadance2: :bananadance2:
Konvict Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 daca vrei sa faci preluare si te deranjeaza posturile pur si simplu dai, /whisper off si nu mai vezi globalul,pm-urile ... doar ce scrie in guild/alianta, dupa ce ai terminat preluarea dai /whisper on si gata ai terminat ;) Aveti functia asta, nu stiu dc va plangeti .... :readthis: :bananadance2: :bananadance2: probabil nu stiu de existenta ei :))
Strike^^ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 /agree ,aseara era debandada totala pe server,nicio preluare nu puteai sa faci sau sa vinzi ceva.Normal,n-o sa se adauge asta in regulament,cu siguranta,doar ca unii intrec limita uneori :D
Hell_Saint Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Cu scuzele de rigoare dar sunteti prosti maxim.... nu ati inteles mesajul acestui topic!!!! NU DERANJATI INUTIL sunteti batuti in cap rau esti amuzant amice. adica tu vrei aici pe postul asta sa ramana numa posturile care iti canta tie in struna? sau cum ? sau maine iti faci 12 conturi si dia cu toate pro ca te-a ranit la corazon royalu. si tu esti constient ca ai scris o prostioara aici. daca am 2kkk zen tot timpu ce fac cu ei? dau pk 1 o ora si? trec la facut misto pe global. dar nu mai faceti bre misto pe global ... ca se rup atele cu carei prins jambonu si nu mai avem ce manca la iarna :)
boomeey Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 buna sugestia. pe langa asta, propun sa se mai dea suspend fiecarui cont care se conecteaza pe linkmania, ca asa vrea basca mea. ce puii mei, dom'ne.. e inadmisibil!
MurDoc Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 daca vrei sa faci preluare si te deranjeaza posturile pur si simplu dai, /whisper off si nu mai vezi globalul,pm-urile ... doar ce scrie in guild/alianta, dupa ce ai terminat preluarea dai /whisper on si gata ai terminat ;) Aveti functia asta, nu stiu dc va plangeti .... :readthis: :bananadance2: :bananadance2: Folositi /whisper off in timpul preluarilor :right: