Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OareCare?

vreau sa stiu

Recommended Posts

Posted

eu am patit altfel, nu o data, de vreo 2-3 ori... eram la pt k6/7... am inchis jocu, a doua zi am intrat iar in joc si cand am dat pe select caracter, ma dat pentru o jumatate de secunda in kalima si dupa ma mutat in lorencia. :-??

daca ma dadea davias mai intelegeam... dar lorencia? #-o

Posted

eu am patit altfel, nu o data, de vreo 2-3 ori... eram la pt k6/7... am inchis jocu, a doua zi am intrat iar in joc si cand am dat pe select caracter, ma dat pentru o jumatate de secunda in kalima si dupa ma mutat in lorencia. :-??

eu am patit altfel :))

am aruncat kalima ...am intrat si nam putut misca :)) nici sa dau move ^_^

Posted

si daca lasam dc numa bk era in atlans ? :))

stiu ca nu am lasat cu auto pt :)

probabil pe celelalte caractere aveai store?

asta e bug des intalnit, nu numai pe s2 ci si pe versiunile precedente.

Posted

Cineva dela tine din casa,sau poate chiar tu din greseala ai apasat tasta M si ai clickat pe atlans fara sa-ti dai seama :cool2:

mama tata sora nu joaca mu :D:D numa eu ^_^ , si am lasat afk [ in arena ] cand am plecat la scoala , si cand am venit acasa deja eram in atlans BangHead.gif

Posted

mama tata sora nu joaca mu :D:D numa eu ^_^ , si am lasat afk [ in arena ] cand am plecat la scoala , si cand am venit acasa deja eram in atlans BangHead.gif

ceva trebuie sa fii facut tu de te-ai trezit in atlans

mie dc nu mi se intampla sa patesc asa? :))

Posted

Am intrat eu si ti-am dat move pentru ca stiam ca folosesti elite.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...