Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Tsu112

Info

Recommended Posts

Posted

S-au dus 56 de usere de atunci

asta ce e, o unitate de masura a timpului ? :rofl2: un user, doua ...

ON s`a mai discutat problema si se pare k nu se poate rezolva, asta este, conformeaza`te

Posted

s-au mai dus cateva zile, tot niciun raspuns -_-

Acum, daca ma intrebati pe mine, imi place ca in loc sa dau cu FS sa omor bk-ii full cand dau fuga spre camera, sa stau sa fug de alde Petrut care nu ma omoara daca fug, dar nici eu nu pot sa-l omor ca deh, cu lanturile este viata roz si il gadil... Culmea ar fi ca atunci cand vad un sm si un elf care dau buff la un bk sa-i si omor suportul bk-ului =)) Ar fi ceva nu? :)) Adica, parca asta era cu DL-ul, viata asa si-asa, def varza, dar dmg mare, pacat ca acel dmg nu exista dupa ce intrii in bugul nemaipomenit de FS.

Mai bine ramaneati la s1 sau treceati la s3 daca nu sunteti in stare sa rezolvati o pb atat de importanta cum este cea cu FS-ul la Dl

Posted

s-au mai dus cateva zile, tot niciun raspuns -_-

Acum, daca ma intrebati pe mine, imi place ca in loc sa dau cu FS sa omor bk-ii full cand dau fuga spre camera, sa stau sa fug de alde Petrut care nu ma omoara daca fug, dar nici eu nu pot sa-l omor ca deh, cu lanturile este viata roz si il gadil... Culmea ar fi ca atunci cand vad un sm si un elf care dau buff la un bk sa-i si omor suportul bk-ului =)) Ar fi ceva nu? :)) Adica, parca asta era cu DL-ul, viata asa si-asa, def varza, dar dmg mare, pacat ca acel dmg nu exista dupa ce intrii in bugul nemaipomenit de FS.

Mai bine ramaneati la s1 sau treceati la s3 daca nu sunteti in stare sa rezolvati o pb atat de importanta cum este cea cu FS-ul la Dl

Problema cu FS o sa fie ,,poate " rezolvata de vrazvan dupa un rr la db,cum vad eu lucrurile este un total dezinteres din partea staffului thecnic.

Posted

pai aia vreau, un raspuns de la el.

Asa, decat sa dea rr si sa nu rezolve, mai bine baga S3 -_-

Posted

am obs, dar, n-am nimic de pierdut, cu sau fara raspunsul lor tot nu am FS decat 1-5 minute pe cs :)

Guest Tsu114
Posted

poate nu stiu adminii ce e ala bug FS? :-?? Le pun filmulete daca vor

Guest Tsu114
Posted

te zbati degeaba tsu :)

in timpul saptamanii fac si eu un post in plus, in timpul cs-ului nu mai este amuzanta aceasta lipsa de interes cand nu pot decat sa dau summon in rest, prea putin.

Insa... hai cu egalarea

Guest Tsu115
Posted

Va rog, rezolvati problema sa nu mai fie oameni (ex Richer) care nu intelege ce poate sa faca un DL cu party si cu FS functional. Apreciez.

Posted

Va rog, rezolvati problema sa nu mai fie oameni (ex Richer) care nu intelege ce poate sa faca un DL cu party si cu FS functional. Apreciez.

deja esti stresant, crezi k esti singurul DL de pe srv care are aceasta problema?, sau esti singurul DL de la CS?, stai in banca ta si asteapta sa se rezolve :violent:

Guest Tsu115
Posted

deja esti stresant, crezi k esti singurul DL de pe srv care are aceasta problema?, sau esti singurul DL de la CS?, stai in banca ta si asteapta sa se rezolve :violent:

Cateodata a fi stresant este un lucru bun, atat timp cat vrei sa obtii un lucru pozitiv la final.

Din cate vezi, bk-ule ( deci, te-ai bagat ( sa va citez faimoasa alianta) ca un tampon aici ;;), neaducand nimic pozitiv topicului, cred ca te-a deranjat referinta mea la Richer) restul DL-ilor nu au postat, poate nu-i deranjeaza, pe mine insa, ma deranjeaza, iar faptul ca pana acum, intr-un an + nu au luat nicio masura pentru a rezolva problema, "statul in banca mea si sa astept" s-a cam fumat.

Hai, stai in banca ta si daca este stresant acest topic, nu-l deschide ;;)

Guest Tsu120
Posted

maine la cs, ceva nou sau aceeasi chestie?

Propun sa fie bug si la swealul bk-ului, ms-ul sm-ului si buful elfului, poate echilibram situatia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...