Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest chiri92

Are cineva vreo idee?

Recommended Posts

Guest chiri92
Posted

Salut folosesc windows 7 ultimate sp1 x64 cand intru in mu am probleme cu explorer.exe da not responding dupa un timp ...... si se blocheaza alt+tabul ... iar window mode imi baga mu`ul in bara iar cand vreau sa`l fac mare iara imi da explorer.exe stop working... any ideea cu ce este in conflict si ce solutie exista? am incercat sa scot tema aero si la fel face.

Guest chiri92
Posted

la windows nu .... si nu mai zic motivul ;)) la drivere da ..... si pc`ul e bun ... cu alte jocuri programe n`am probleme

Posted

aaaa. auzi, da ai incercat sa tragi eroarea aia intr-un colt al ecranului si sa continui sa te joci fara sa dai don't send la eroarea aia?

nu imi da nici o eroare, pur si simplu se face ecranul negru si scrie mu online not responding. tre sa ies din joc si sa intru iar :(

cel mai des se intampla cand fac duel sau la cs.

Guest chiri92
Posted

iar pe mine nu ma lasa sa dau alt tab sau sa umblu in bara... si nu am cum sa fac sa apara mu`ul inapoi (asta in cazul in care nu dispare de tot) si tree sa`i opresc procesul... din task manager

Posted

iar pe mine nu ma lasa sa dau alt tab sau sa umblu in bara... si nu am cum sa fac sa apara mu`ul inapoi (asta in cazul in care nu dispare de tot) si tree sa`i opresc procesul... din task manager

ai incercat f11, f12?

Guest chiri92
Posted

ai incercat f11, f12?

am incercat da nu se intampla nimic . si main.exe e default nu i`am schimbat prioritatile... pc`ul e bun deci n`ar trebui sa am probleme ... (Cred)

Posted

ai mai multe procesoare? sau doar unul singur?

daca ai mai multe procesoare, incearca sa dai set affinity si ii dai doar pe un singur procesor sa-ti ruleze main.exe.

daca nu, incearca sa ii dai high priority si vezi cum se comporta.

Guest HughHefner
Posted

intra unde ai jocul instalat si vezi ca sunt 2 fisiere MuEror . sterge le .

sau

incearca sa rulezi jocu pe win service pack 3 .

Guest chiri92
Posted

am un procesor intelcore 2 duo e4400 . si placa video ati hd 4890 revin cu un edit sa va zic ce s`a intamplat dupa ce urmez sfaturile primite.

EDIT: problema nerezolvata ... cu set affinity si set priority s`a comportat la fel deasemenea si cu compatibility mode nu s`a modificat nimic ....

Posted

pune inapoi acela vechi :P

nu o mai am sa ars :))

Aceeasi problema o am si eu, deocamdata nu am gasit nici o solutie. Ce placa video ti-ai pus ?

ATI Radeon HD 2400 Series

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...