Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DeathBringer

Contor Afk

Recommended Posts

Posted

era un mod de a spune.iar despre contoarele tale..ai bk daca nu ma insel si nu e holder :) deci? chill boy..

cand jucam eu si aveam bk mare, spre uimirea ta, bk-ul tinea spotul. sm-ul tragea sa prinda doar ce scapa bk-ul :) pana la 30 de rr-uri am tras singur pe tarc punctiform sau fire/gigas. deci da, bk-ul e cel mai bun holder in combinatie cu un sm/mg

Posted

cand jucam eu si aveam bk mare, spre uimirea ta, bk-ul tinea spotul. sm-ul tragea sa prinda doar ce scapa bk-ul :) pana la 30 de rr-uri am tras singur pe tarc punctiform sau fire/gigas. deci da, bk-ul e cel mai bun holder in combinatie cu un sm/mg

chiar si acum :)

Posted

sa`ti fie rusine, ai facut full fara sa dai rr`uri in tarc bk :naughty:

#cat despre raziile promise mai sus, in ultimele 3zile au fost doar 3razii (2noaptea si 1ziua) :))

Posted

da creca..si pana la 30 rr ai stat on 24/24 nu ? :) hai sa fim seriosi..ori esti tu asa norocos sa nu te prind adminii afk.. :) asta e buna..

# KooX nu te supara pe mine..nu te acuz deloc..tot ce am cerut e putina intelegere si un timp mai mare de asteptare la razii..poate isi face omu o nevoie si lipseste 2-3 minute..era necesar sa fiu " ars " asa aiurea ? :) sunt altii afk cu zilele si vad ca nu mai au contor..nu vreau sa dau nume ca pe urma tre sa ma apuc si de rascolit prin alte chestii insa nu e frumos :) oricum..tin sa felicit noua trupa de admini chiar daca m-au suspendat..si asta nu e deloc placut..e bine ca isi fac treaba, well..cam asta'i

Posted

Io admit ca l-am prins afk pe boom dar nu l-am postat ca nu dadea bine in poze.

De asemenea am prins mai multi oameni afk pe care pur si simplu i-am deconectat....mi-am adus aminte de vremurile cand dormeam si eu ca nesimtitul prin arena..asa ca am ales o cale mai blanda. Insa nu se poate incuraja/tolera sa stai sa faci brandul gros doar sforaind pe spot..pana la umra jocul asta nu are farmec daca-l joci asa

Posted

da creca..si pana la 30 rr ai stat on 24/24 nu ? :) hai sa fim seriosi..ori esti tu asa norocos sa nu te prind adminii afk.. :) asta e buna..

cine a jucat de la inceputul DB`ului stie cum se statea ON, si chiar daca se tragea singur in tarcuri/la punctiforme nu era 1singur om pe caracter, sau daca era acelasi om conectat, ne pazeam unul pe altul cu char`uri secundare :)

Posted

mda.tocmai am luat 4 zile pauza pe sm..primu meu suspend pe drept sa zicem.insa tin sa mentionez ca in legatura cu contorul afk se fac magarii mari :) adminii suspenda pe cine au chef pentru ca nimenii verifica atunci cand se fac razii..eh.e X afk..ii dau disconnect..da nu il postez ca e mare barosan nu ? :) sau Y e afk.ia sa il postez..who gives a fck. scuzati expresia..cu parere de rau,insa asta e parerea mea aici :) in legatura cu mine..nu zic nu.si mie mi s-a intamplat sa fiu deconectat de n ori si sa nu iau suspend.. :) e drept. insa asa ca chestie.faceti-va treaba daca vreti sa aveti un server decent .. daca nu. datii foc. cu stima RaZzVAN.

astept si parerile jucatorilor referitor la contur afk..am sau nu dreptate?

PS: mentionez ca poza cu afk'u din icarus pe care am suspend are 3-4 zile cel putin..deci.dam cu banu la cine dam suspend?sau cum facem :) hai sa fim seriosi..

http://img23.imageshack.us/i/screen013016200075.jpg/

Printu arata destule . 2 intrebari intr-un minut.pai ma scuzi frate.daca ma duc sa ma c@c am voie sa stau 2-3 minute?sau tre sa fac slalom pe buda ca faci razie? cele2 intrebari pot fi puse si in10 de secunde ca interval.. sincer. e obraznicie. :)

Atunci dc nu ai mai postat ?

Aqm ca ai ss

imd sa postezi:)))

Posted

Atunci dc nu ai mai postat ?

Aqm ca ai ss

imd sa postezi:)))

nu mai chinui frate limba romana in halul asta..te rog.

Lance sunt de acord cu tine..insa chestia asta trebuie general valabil facuta. nu sa se aiba in vedere doar anumite "persoane" care "scapa" de pedepse.asa e corect ? :)

Mentionez inca odata..daca s-ar putea ca la fiecare spot din fiecare oras sa se faca de admini print cu spotul si jucatorii de pe el..si apoi sa ia cu afk asa ar fi corect :) Nu ar scapa afkistii "Protejati" sa zicem :) insa cum ziceam..e prea mult de munca si prea mult timp pierdut..iar cum dragii admini n-au timp ptr ca au si ei viata personala se rezuma la ceea ce se intampla acum..asta e. cine pierde si cine castiga..

#LordRipper stiu cum a fost la inceput de server..am jucat pe toate bd linkmania..si stiu cum e. pe acesta am jucat pana la lvl 330 de la inceput insa m-am lasat vreo 6-7 luni din anumite motive..totusi..tin sa mentionez ca nu mai e ce-a fost link odata.. aiurea..

PS: nu vreau sa critic echipa actuala repet inca odata isi fac foarte bine treaba.foarte multe razii . eventuri. prezenta online.bravo lor! insa asa trebuia de la inceput de server sa fie.

Guest bogdan87
Posted

tin minte si akuma dadeam solo in tark fire gigas si luam d.c=))

il sunam pe mike4ever sa intre rpd sa prinda tarku

faza cu on m-am descurcat ca jucam 2 frati pe cont :tiphat:

1 singur contoar afk am avut si acelasi din greseala eram pe forum cand a venit cu razia

:tiphat:

Posted

Dap.. ..dar e si trist cand stai on 17-18 ore si te prinde cu contor afk.! Mai multe razii si d/c uri ar fi trebuit sa faceti; nu contoare si magarii! stiti foarte bine ca sunt playeri care nu o sa fie niciodata intebati de afk !

Posted

Dap.. ..dar e si trist cand stai on 17-18 ore si te prinde cu contor afk.! Mai multe razii si d/c uri ar fi trebuit sa faceti; nu contoare si magarii! stiti foarte bine ca sunt playeri care nu o sa fie niciodata intebati de afk !

Dupa 17-18 ore de stat on nu e mai simplu sa dai exit game si sa dormi , decat sa iti iei contor ? :)

PS : Topicul este deschis de ceva timp si vad ca nu incetati cu acuzele de favoritism. Toata lumea primeste contor.

Posted

Un admin dupa ce face razie pune toate pozele intr-un topic special, se verifica de moderatori si cele corecte se posteaza in topicul de la Banati.

Un admin daca pune poze in acel topic le pune pe toate si nu preferential.

Daca aveti poze care sa dovedeasca contrariul astept pm.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...