Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DeathBringer

Contor Afk

Recommended Posts

Posted

mda.tocmai am luat 4 zile pauza pe sm..primu meu suspend pe drept sa zicem.insa tin sa mentionez ca in legatura cu contorul afk se fac magarii mari :) adminii suspenda pe cine au chef pentru ca nimenii verifica atunci cand se fac razii..eh.e X afk..ii dau disconnect..da nu il postez ca e mare barosan nu ? :) sau Y e afk.ia sa il postez..who gives a fck. scuzati expresia..cu parere de rau,insa asta e parerea mea aici :) in legatura cu mine..nu zic nu.si mie mi s-a intamplat sa fiu deconectat de n ori si sa nu iau suspend.. :) e drept. insa asa ca chestie.faceti-va treaba daca vreti sa aveti un server decent .. daca nu. datii foc. cu stima RaZzVAN.

astept si parerile jucatorilor referitor la contur afk..am sau nu dreptate?

PS: mentionez ca poza cu afk'u din icarus pe care am suspend are 3-4 zile cel putin..deci.dam cu banu la cine dam suspend?sau cum facem :) hai sa fim seriosi..

http://img23.imageshack.us/i/screen013016200075.jpg/

Printu arata destule . 2 intrebari intr-un minut.pai ma scuzi frate.daca ma duc sa ma c@c am voie sa stau 2-3 minute?sau tre sa fac slalom pe buda ca faci razie? cele2 intrebari pot fi puse si in10 de secunde ca interval.. sincer. e obraznicie. :)

Posted

eu am patit reaba asta pe bk si altul care era cu mine in tark cu rr multe si vechi a stat bine mersi acolo :)) asa ca nimik nu e corect in tara asta si tot atat nu ne putem astepta ca intr'un joc sa fie lumea corecta !

Guest CeausescuPresedinte
Posted

foarte tare aia cu slalomu :)))

Posted

astia care au 30-40+ RR .. unii n-au deloc contor..nu vreau sa dau nume..ca nu e frumos :) hai sa fim seriosi..exista persoane care stau chiar 24/24 la pc si n-au nici un contotr? frate..datile premii,gresesc nu ? e vorba de alte treburi si strangeri de maini :) asta nu ia ca il cunosc . aham. got it. poate acuz eronat.greseala si scuzele mele.insa sunt sigur ca exista persoane care se simt cu musca pe caciula ^_^ se stiu ele.

Posted

mda.tocmai am luat 4 zile pauza pe sm..primu meu suspend pe drept sa zicem.insa tin sa mentionez ca in legatura cu contorul afk se fac magarii mari :) adminii suspenda pe cine au chef pentru ca nimenii verifica atunci cand se fac razii..eh.e X afk..ii dau disconnect..da nu il postez ca e mare barosan nu ? :) sau Y e afk.ia sa il postez..who gives a fck. scuzati expresia..cu parere de rau,insa asta e parerea mea aici :) in legatura cu mine..nu zic nu.si mie mi s-a intamplat sa fiu deconectat de n ori si sa nu iau suspend.. :) e drept. insa asa ca chestie.faceti-va treaba daca vreti sa aveti un server decent .. daca nu. datii foc. cu stima RaZzVAN.

PS: mentionez ca poza cu afk'u din icarus pe care am suspend are 3-4 zile cel putin..deci.dam cu banu la cine dam suspend?sau cum facem :) hai sa fim seriosi..

Printu arata destule . 2 intrebari intr-un minut.pai ma scuzi frate.daca ma duc sa ma c@c am voie sa stau 2-3 minute?sau tre sa fac slalom pe buda ca faci razie? cele2 intrebari pot fi puse si in10 de secunde ca interval.. sincer. e obraznicie. :)

daca te duci sa te c@ci, iei inainte un pumn de laxative si cand simti ca "tre' sa vina" te "jas" rapid la baie si cum ai dat pantalonii jos faci odata "frrrruummm paartz" si ai terminat. nu-ti ia mai mult de 1 minut sa duci la bun sfarsit batalia cu "matzu' gros". eu asa faceam cand eram mai mic, si n-am luat contor niciodata :D

Posted

pe de alta parte e Mu Online nu Mu Offline... priveste-l ca pe un joc single player... te duci la buda apesi escape sau pe pause si mergi. la fel si aici...te duci la buda opreste draq clickeru daca stai 4 minute ca nu te preia nici draq si ai rezolvat problema. dupa mine ar trebui sa se bage contor si in lorencia(pt cei care stau sa adune sign)

Posted

astia care au 30-40+ RR .. unii n-au deloc contor..nu vreau sa dau nume..ca nu e frumos :) hai sa fim seriosi..exista persoane care stau chiar 24/24 la pc si n-au nici un contotr? frate..datile premii,gresesc nu ? e vorba de alte treburi si strangeri de maini :) asta nu ia ca il cunosc . aham. got it. poate acuz eronat.greseala si scuzele mele.insa sunt sigur ca exista persoane care se simt cu musca pe caciula ^_^ se stiu ele.

asta depinde si de partyul care il ai, eu tot timpul am avut un om on la party daia am facut full si nu am nici macar un contor, si crede-ma am stat afk la greu :))

daca te duci sa te c@ci, iei inainte un pumn de laxative si cand simti ca "tre' sa vina" te "jas" rapid la baie si cum ai dat pantalonii jos faci odata "frrrruummm paartz" si ai terminat. nu-ti ia mai mult de 1 minut sa duci la bun sfarsit batalia cu "matzu' gros". eu asa faceam cand eram mai mic, si n-am luat contor niciodata :D

ce idei ai =)))

Posted

original, nu?

@legat de contor afk, eu spun ca e ok cum e acum. eu am facut bk si sm full si n-am decat o abatere pe bk si o abatere pe sm din cate imi aduc aminte. deci se poate sa nu iei suspend, trebuie doar sa fii atent :)

Posted

nici eu nu stiu dc am luat contoar ca in poza a 2 a eu nu trageam dupa cum se vede mai jos

http://img208.imageshack.us/f/screen013015270024.jpg/

Posted

era un mod de a spune.iar despre contoarele tale..ai bk daca nu ma insel si nu e holder :) deci? chill boy..

Posted

sal

@razzvane tu erai ala gelatu care se ducea la her stilist ?!

hamstere dute la dresaj. e ora 16:00. stii ca ai programare nu?daca ai chef de comentarii inutile go another way. stay on topic

on topic: raman la ideea ca ar trebui postat fiecare spot cu membrii de pe el care sunt on si care nu.asta pentru a fi corectitudine.atata timp cat se posteaza doar cei care is afk..nu e ok :)

EX: print tarcuri arena. Tarc fire . print cu toti jucatorii din tarc . iar apoi print cu cei care au raspuns si cei care nu au raspuns la intrebare.asta ar trebui general valabil ptr fiecare oras unde se face razie..dar nu cred ca e viabil.ar fi prea multe printuri de pus..deci..din lipsa de timp.se suspenda..sa spunem care cum vrea.ma rog poate gresesc repet.

Posted

nici eu nu stiu dc am luat contoar ca in poza a 2 a eu nu trageam dupa cum se vede mai jos

http://img208.imageshack.us/f/screen013015270024.jpg/

si es a cui era? a lu vise oare? #-o

Posted

oricum asteptati-va la razii, ca vor fi mai dese

Si vrei sa ne speri?sau sa ne lasam de mu?

-john- dc nu ai un raspuns la topicul asta,nu pune benzina pe foc

app:cand erai si tu in party noaptea cu alti dormeai linistit ca doar elfele nu iau contor si acuma vi aici cu amenintari?

Posted

raman la parerea ca trebuia sa se faca de la inceput de server o echipa de admini si nu pe parcurs..sa se bage.e INCORECT X Y Z ARE FULL SI NU MAI STA LA XP...EU NU AM SI TRE SA STAU..CU O ALTE ADAUGARI DE MODERATORI SAU ADMINI PE JOC..MI SE PARE INCORECT SA SE FACA ACUM MAI MULTE RAZII IAR IN TRECUT TINAND CONT CA ECHIPA A FOST MAI RESTRANSA SA FIE LEJER. ;) precizez inca odata ca acu 2-3 luni in urma a fost o perioada de 2 saptamani in care a fost foarte slaba prezenta adminilor pe server..iar acu?razii peste razii etc. :) nu zic ca nu e bun lucrul asta.dimpotriva.dar trebuia de la inceput facut.nu acu.. E logic ce spun eu sau nu ? :)

Guest HughHefner
Posted

dak adminu prinde prima intrebare in secunda 59 si a 2 a intrebare o face la secunda 01 ...... nu ai timp nicii sa te speli pe maini.. ...

ar fi corect sa intrebe tot la 5 minute. !! :tiphat: sa sugereze cineva asta la sugesti ( chiar dak niciodata nu o sa se aprobe nimik de acolo ) :P

Posted

dak adminu prinde prima intrebare in secunda 59 si a 2 a intrebare o face la secunda 01 ...... nu ai timp nicii sa te speli pe maini.. ...

ar fi corect sa intrebe tot la 5 minute. !! :tiphat: sa sugereze cineva asta la sugesti ( chiar dak niciodata nu o sa se aprobe nimik de acolo ) :P

ar fi o chestie ca sugestie..insa nu 5minute..macar 2 minute frate la om..hai sa fim seriosi. 3 printuri x afk x afk x afk le faci in 10-15 secunde cum mentionam mai sus..in fine .

PENTRU ADMINI: DACA VRETI MOD FRATILOR..DEDICATI-VA TIMP JOCULUI SI PLAYERILOR LUAND CA SUGESTIE CE SE DISCUTA AICI SI APROBATI ASTA.DACA NU AVETI TIMP SA ACORDATI JOCULUI LASATII PE ALTII CARE VOR CU ADEVARAT SA SE OCUPE. :-j

Posted

Daca vrei sa aduci acuze la adresa mea ( din cate vad de mine ai fost prins ) te rog sa aduci dovezi , daca nu incearca sa te abtii.

prin raziile astea dese , ingreunati situatia jocului :)

Cu ce ingreunam jocul ?

ar fi o chestie ca sugestie..insa nu 5minute..macar 2 minute frate la om..hai sa fim seriosi. 3 printuri x afk x afk x afk le faci in 10-15 secunde cum mentionam mai sus..in fine .

PENTRU ADMINI: DACA VRETI MOD FRATILOR..DEDICATI-VA TIMP JOCULUI SI PLAYERILOR LUAND CA SUGESTIE CE SE DISCUTA AICI SI APROBATI ASTA.DACA NU AVETI TIMP SA ACORDATI JOCULUI LASATII PE ALTII CARE VOR CU ADEVARAT SA SE OCUPE. :-j

Cum ziceam , astea sunt acuzatii la adresa mea , te rog sa aduci argumente.

PS : asta ca sa nu zici ca tin partea cuiva si pe tine vreau sa te suspend : http://img339.imageshack.us/f/screen013016180054.jpg/ - http://img23.imageshack.us/i/screen013016200075.jpg/ ( dupa matematica mea acolo vad 2 minute )

Posted

Pe zi ce trece,e din ce in ce mai greu..U nu vezi ca adminii intra pe forum rezolva plangerile prietenilor,amicilor sau colegilor de guild si a celorlalti le lasa cate 5-6 zile nerezolvate..chiar am vazut una e de 2 saptamani :-j.Unde mai vezi u corectitudine aici ?

Uite aici plangere : http://www.linkmania...howtopic=398739

In 20 min a inchis si topicul,si dak te uitai atunci doar acea plangere era rezolvata...restu pa...Adik domnu admin a intrat doar si doar pentru aceasta plangere!

Uite ca am gasit o plangere: http://www.linkmania...howtopic=398729

Dupa cum se vede aceste plangeri sunt facute la un interval de 1 h intre ele..domnul murdoc intra inchide plangerea de sus,dar aceasta o lasa pentru mai tarziu:-j

Alta: http://www.linkmania...howtopic=398712

Doua ore mai devreme de plangerea rezolvata.

Oare de ce nu a rezolvat toate plangerile?

P.S: "Deci faceti`va prieteni admini dak vreti sa traiti bine pe server"

Posted

Si vrei sa ne speri?sau sa ne lasam de mu?

-john- dc nu ai un raspuns la topicul asta,nu pune benzina pe foc

app:cand erai si tu in party noaptea cu alti dormeai linistit ca doar elfele nu iau contor si acuma vi aici cu amenintari?

fulmine nu este nici o amenintare, eu doar am spus, pentru ca nu toti adminii au timp sa faca o razie sau sa rezolve o plangere.

fiecare dintre noi are un servici, examene de sustinut poate chiar si liceente de dat.

asta nu inseamna ca daca suntem admini trebuie neaparat sa ne traim viata in mu, fiecare dintre noi are o viata personala cum aveti si voi.

P.S. elfele iau si ele contor numai daca sunt prinse ca trage pe spot, daca da buff ia doar d/c.

asta este valabil si pentru celelalte caractere.

o zi buna

Posted

Nu va agitati nu face diferente iar daca le face naveti cum sa demonstrati...

Cat despre ce spun unii pe aici ca au 30 40 rr unii si nau contor... eu abia miam luat contor pe sm... si nu fac galagie dar in 43 de rr cate am nu am avut un print cu afk pus de admini pentru ca n se faceau razii, sau ma nimeream on cand le faceau... asa de cand a venit noua echipa proaspata si cu chef de razii... bv voua... miam luat si eu contor :)

Deci haideti sa nu facem polemica, este logic ca nu pune un admin cu caracter in x ally contor pentru x membru si asta este.....

Dar sai spui lui KooX ca na pus printuri sunteti penibili parerea mea :) eu stiu ca face razii pe bune, daca vb frumos cu el intelege situati de gen "se c@ca"... dar se intoarce se verifice... asa ca eu nam ce sai reprosez lui ca admin.

Am eu altele de reprosat la alti admin dar na.. ii spui o data de 2 ori de la a 3 in sus devii penibil sa tot repeti :)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...