Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest reZard

suspend

Recommended Posts

Posted

Am primit suspend pe motivu limbaj, dak va uitati mai bine vedeti ca cel care a postat poza incepe totul

Eu ma duc la spot sa intreb dak e loc liber, el nu zice nimic, ma omoara de cateva ori ( normal ca imi fac nervi ) mai imi zice si JET, ce era sa zic " ms, spor in continuare" ? el nu primeste nimic, mare lucru nu i-am zis, dar in fine...

Ma abtin sa mai zic si altceva, dar sunt multi care vor respect, dar nu stiu sa respecte, sa poarte o conversatie normala, fara a enerva pe celalat, si atunci normal ca ies scantei.

Nu cer sa imi scoate suspendu, doar vreau sa stiu dak el a vb chiar asa frumos incat eu am fost cel care a inceput totul. Prostia e un privilegiu, dar uni profita prea mult de ea, HeadeN.

Astept un raspuns, sau ban cu totu, dak credeti ca iar am vb "urat " in ce am scris mai sus.

Posted

omul nua vrut sa faca reevaluare, vrea doar sa stie dc nu a luat si celalalt ss, ei bn "mars,jet,prost,nob..etc" sunt considerate insulte minore si se pedepsesc doar daca sunt folosite in mod repetat.

Posted

exact angel4ever, dupa ce ca el a inceput, face ss, eu imi iau suspend si el nimic.

asa incep si eu sa insult pe altu, el la randu lui sa faca lafel, eu ii fac ss, si isi ia suspend

Posted

ai nevoie de poza cu f4 pe tot ecranul ca dovada ca el a inceput. un simplu jet nu e o provocare. la fel si pk-ul, chiar daca e excesiv, nu e considerat provocare.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...