Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kamikaze24

Nelamurire

Recommended Posts

Posted

Salut

In topicul acesta as dori sa discutam: - de ce deciziile adminilor sunt diferite in cazuri asemanatoare?...dupa ce criterii se fac diferentierile intre persoanele impicate intr-un conflict?

Drept exemplu o sa dau:

Plangerea mea, finalizata cu ss pentru nefondata: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=392709

O alta plangere asemanatore, finalizata cu .... nimic: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=399921

O scurta descirere a celor doua plangeri:

- plangerea mea este facuta pentru limbaj neadecvat, repetat ( am fost facut "varza", "urat", "slab" ba chiar am fost trimis "pe tarla sa imi caut semenii") ... toate astea se intamplau in timp ce stateam linistit la party, s-a trezit un putoi sa isi faca de lucru cu mine.

Aici vreau sa pun si o parte din regulament, pentru ca am fost indrumat de catre admin sa citesc regulamentul (spune el ca nu l-am citit): Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat.

Oare trebuia sa astept sa ma mai faca si prost, incult, retard, dobitoc, ... ??? si dupa sa il postez ?

- in ce-a de-a doua plangere data ca exemplu unuia dintre playeri i se face adresare catre mama acestuia " linistita ii spui lui maicata".

Ok, am inteles, poate ca unii dintre admini (respectiv ija, care a "rezolvat" plangerea mea) sunt obisnuiti sa l-i se vorbeasca mai ca la tara, sau ca pe maidan (desi este un joc in care se cere ca jucatorii sa se respecte intre ei)....

De ce oare in ce-a de-a doua plangere nu se da nici un suspend, nici acuzatului nici celui care acuza (pentru nefondata) ???

Va rog mult, care aveti timp lasa-ti-mi si mie un raspuns...chiar sunt curios care sunt criteriile in baza carora se judeca o plangere ( se uita la nume?... la guilda din care faci parte? ...sau poate unii sunt lingai, altii nu ? ...).

Si nu inchideti topicul, doresc doar cateva pareri de la ceilalti playeri.

Multumesc pentru timpul acordat

O zi frumoasa sa aveti.

Posted

nu e vorba ca unul sufera de sefie si altul nu. aici depinde de starea de spirit a moderatorului in momentul cand rezolva plangerea, depinde de cum si cat de bine e cunoscut pe server respectivul, cat si de antecedentele care le are. de asta am si facut topicul de la sugestii cu un nou regulament pe baza caruia sa se discute si sa se aduca eventuale modificari iar mai apoi sa se implementeze pentru un viitor db/server. continuati sa va plangeti, insa fiti indiferenti ca si pana acum, ca sigur o sa doara pe cineva in fund de problemele care le aveti.

Posted

Ce va mai place sa va legati de orice...Din cate se observa si-n ce-am scris acolo..nu am considerat ca plangerea e total nefondata..pentru ca mie nu-mi place sa fie aduse in discutie rudele voastre..dar cum totusi acolo nu a avut loc o jignire propriu-zisa..am ales sa dau doar un avertisment.

E chiar asa greu sa cititi??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...