Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Suparat in fund

Critical Dmg

Recommended Posts

Posted

nu se aduna , e ala albastru , indiferent ca ai 1 sau full luck tot acelash dmg dai .

Se aduna sansa de a da critical damage, dar asta nu inseamna ca mareste si damage-ul => cu cat ai mai multe iteme cu lk, cu atat ai mai multe sanse de a da critical damage (cel cu albastru deschis daca nu ma insel).

Posted

deci mai pe romaneste >>> daca ai toate itmele cu luck iese mai des, dmg cu scris albastru din mobi/playeri (de mai multe ori, nu mai mare)

Posted

deci mai pe romaneste >>> daca ai toate itmele cu luck iese mai des, dmg cu scris albastru din mobi/playeri (de mai multe ori, nu mai mare)

Te voi propune la Premiul Nobel pentru incercarea nereusita de a repeta ce s-a scris pana acum. :D

Guest CeausescuPresedinte
Posted

dc nu testezi ? e foarte usor sa apari pe forum cu un topic de genu ... la munca nu la intins mana

Posted

Se aduna sansa de a da critical damage, dar asta nu inseamna ca mareste si damage-ul => cu cat ai mai multe iteme cu lk, cu atat ai mai multe sanse de a da critical damage (cel cu albastru deschis daca nu ma insel).

Nu se aduna , ai sanse mai mari pentru ca poti sa prinzi de pe fiecare item in parte . La full luck (40%) ar trebui sa dai tot al 2`lea dmg critical daca ar fi cum zici tu :) .

Posted

Da, ai dreptate. Am vrut sa zic ca se mareste sansa de a da critical... m-au imbarligat astia cu atata aduna aduna, daca observi dupa "=>" am explicat cam ce vroiam sa spun.

Posted

are dreptate ala de-ti zice slobozlove , stie el ceva

normal ca astepti doar raspunsuri ... pleaca dracu si pune mana la treaba daca vrei sa afli ... ca e foarte usor uni sa se chinuie sa afle si tu sa pui intrebarii si imediat sa afli nu ?

prostu dreq ce esti

Posted

normal ca astepti doar raspunsuri ... pleaca dracu si pune mana la treaba daca vrei sa afli ... ca e foarte usor uni sa se chinuie sa afle si tu sa pui intrebarii si imediat sa afli nu ?

prostu dreq ce esti

mata :bananadance2:

Posted

mata :bananadance2:

era prea greu pt tine sa formulezi o propozitie , te inteleg :crazy:

Posted

si eu am observat bugul asta :((

tare rau e :((

aici nu e vb de nici un bug :crazy:

OT: se aduna sansa de a da critical nu dmg.Cu cat ai mai multe iteme cu lk cu atat mai des dai dmg cu albastru inchis :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...