Motanul Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 citeste commenturile de pe youtube :) De unde stii ca nu sunt postate de discipolii Satanei ?
Guest SherkaN Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Mi s-a parut ciudat ca au lasat impresia ca era reportaj facut de CNN si era filmarea lor lucru care m-a mirat , totusi ... CNN nu e OTV, dar pe CNN nu apare nimic despre asta, deci parerea mea e....
Puffz Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 "THE LORD KNOWS THAT YOUTUBE IS LIKE A MODERN DAY BIBLE AND IT IS THE BEST WAY FOR HIM TO SPREAD HIS WORD." rolf
Guest SherkaN Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 uite 1 mai smecher. http://gizmodo.com/#!5750864/is-this-ufo-caught-by-multiple-cameras-a-real-alien-spaceship
Guest Antikrist Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 E SATANA, POCAITI-VA, VENIREA E APROAPE, OAMENII SUNT RAI!!! AVETI SANSA DE A VA POCAI PANA NU ESTE PREA TARZIU! (-typical Christian thinking)
bunny Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 doar eu am impresia ca horsemen-ul de fapt calareste un pegas? parca se vad niste wings pana sa galopeze. xD
Guest SherkaN Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 doar eu am impresia ca horsemen-ul de fapt calareste un pegas? parca se vad niste wings pana sa galopeze. xD Avea motocicleta , Nicholas Cage ii zice.