Guest SherkaN Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Foarte bine, du-te afara. Asa e frumos, sa ataci conducerea tarii. Noi nu suntem in stare sa ridicam un pai de jos, dar asteptam o tava de bunatati din partea Guvernului stand ca bo$$ii pe fotoliu. Nu prea s-au dezbatut job-urile linkmaniacilor, dar am observat un lucru pozitiv la Dani. El isi castiga cinstit banul, si probabil munceste din greu pentru el, s-a interesat de job-ul lui, a facut eforturi sa ajunga unde este, si uite ca-i merge bine. El poate fi un exemplu. Edited - Ok , zi-mi tu ce ar trebui sa fac eu sa sprijin economia - am job, lucrez, platesc taxe si impozite.
Guest *Juan* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- De ce crezi ca m-am referit la tine cand am zis "nu suntem in stare sa ridicam un pai de jos, dar asteptam o tava de bunatati din partea Guvernului stand ca bo$$ii pe fotoliu" ? E doar o parere generala, pe care mi-o sustin si mai tare cand aud sau vad atacuri la Guvern, sau cereri de marire a pensiilor/salariilor cu procente foarte mari (cum spera Parazitu`, 20%). Pai aveti impresia ca bugetul de stat e consolidat din bani care au crescut in copaci?
Motanul Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 nu suntem in stare sa ridicam un pai de jos, dar asteptam o tava de bunatati din partea Guvernului stand ca bo$$ii pe fotoliu Tava cu bunatati in comparatie cu ce ? Cu Albania ? Cine a condus tara in ultimii 10 ani ? Sherkan ?
andrei2009_ro Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Tava cu bunatati in comparatie cu ce ? Cu Albania ? Cine a condus tara in ultimii 10 ani ? Sherkan ? Superstare posteaza de pe contul tau real,poate ca ti-e frica de batjocura dar asta e. Eu tin cu Juan,daca as locui si munci in romania m-as gandi la promovarea turismului,agriculturii,comertului in romania si as da sugestii celor de la putere dornici de idei.
Random Hero Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Superstare posteaza de pe contul tau real,poate ca ti-e frica de batjocura dar asta e. Eu tin cu Juan,daca as locui si munci in romania m-as gandi la promovarea turismului,agriculturii,comertului in romania si as da sugestii celor de la putere dornici de idei. Tu n-ai de gand sa te potolesti? Stai la 3 dimineata sa faci pe duru' pe forum?
Dani Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Foarte bine, du-te afara. Asa e frumos, sa ataci conducerea tarii. Noi nu suntem in stare sa ridicam un pai de jos, dar asteptam o tava de bunatati din partea Guvernului stand ca bo$$ii pe fotoliu. Nu prea s-au dezbatut job-urile linkmaniacilor, dar am observat un lucru pozitiv la Dani. El isi castiga cinstit banul, si probabil munceste din greu pentru el, s-a interesat de job-ul lui, a facut eforturi sa ajunga unde este, si uite ca-i merge bine. El poate fi un exemplu. Foarte bine punctat. Multumesc pentru aprecieri. Daca ar fi sa-i ascult pe cativa mari comentatori pesimisti, acum ar fi trebuit sa fiu pe undeva prin Spania la cules de portocale sau ar trebui sa-mi pun streangul de gat pentru ca nu merge nimic in Romania. Eu le fac in ciuda si n-o sa fac niciodata aceste lucruri. Daca vrei sa faci ceva cu adevarat in viata, vei face. Totul depinde de tine si nu de guvern si alte balarii. Banii pe care ii castigi in strainatate ii poti face si intr-un oras din provincie, dapoi in Bucuresti, unde locuiesc multi forum-isti. @bookmarsk tata nu mai incerca sa-mi bagi cuvintele in gura. Eu am zis ca e destept, nu am zis ca mi s-a parut ca e destept. Nu ma intereseaza ce crezi tu despre el. @Sherkan Ca platesti impozit-ele nu inseamna ca faci ceva pentru Romania. Daca vrei sa faci ceva, iti faci o companie, care peste cativa ani o sa aiba un mare succes, iar dupa aceea faci tot felul de proiecte care ar putea ajuta Romania. Investesti in turism sau in agricultura, donezi lucruri la copii care au nevoie samd. N-ai bani? Exista o droaie de credite si fonduri nerambursabile. Majoritatea milionarilor au inceput asa. Iar dupa aceea incerci sa candidezi la primarie sau ces eu, ca si independent. Dar din pacate pentru romani, e mai usor sa se planga decat sa incerce sa se afirme. Doi la mana, nu suntem uniti si asta se vede foarte bine. Cand e de greva, merg 1000, iar restul se plang in fata televizorului sau in cazul nostru, pe forum. Sunt atatea posibilitati si oportunitati, dar noi nu le vedem. Punem NU in fata si asta este.
Guest SherkaN Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Deci in absolut orice discutie post-ezi ACELEASI LUCRURI, ca nu suntem uninit, ca eu nu fac nimic sa mearga tara mai bine ( iar repet ... eu nu am ce sa fac) , si ca mai mult ne plangem. 1. Eu nu ma plang de Romania, doar observ si comentez unele aspecte din tara si economia noastra. 2. Nu e de ajuns ca platesc taxe ? Pai amice eu din taxele si impozitele pe care le platesc , da pensia la un amarat de mos care ii da pe medicamente, cum adica nu e de ajuns ? Ce spui tu legat de companie e de fapt teoria lui John Nash pe care o stim cu totii , dar ce relevanta are ? Imi sugerezi cumva ca trebuie sa fim 17 milioane de afaceristi ? Pai si munca "de jos" cine o mai face ? Intr-o tara trebuie sa existe toate paturile sociale, nu pot exista doar miliardari cu companii imense care investesc in turism sau numai morti de foame ( saraci ). Si eu de la tine ce sa inteleg ? ca aia care au un serviciu modest, normal ... trebuie eutanasiati , ca ei de fapt nu produc nimic, ceea ce fac ei nu e bun sau ma rog ... complet. Deci tu pui amprenta pe astia care muncesc ca-s de vina din cauza ca ce fac ei ... e gresit sau nu e de ajuns , dar nu mai bine ai recunoaste CA SUNTEM PRAF ? 4 milioane de muncitori tin in carca 6 milioane de pesnionari ca sa nu mai vorbesc de alocatii si somaje si toate cele ... pai cum ai vrea tu sa mearga ceva bine in economia asta (care de fapt nu exista) ? Dar ia gandeste-te tu daca ar fi 10 milioane de muncitori care tin in carca 5 milioane de pensionari , cum de fapt ar fi si normal sa fie ca cam asa cred ca stau lucrurile intr-o tara bine pusa la punct. Ce industrie avem noi ? Vorbesti de credite nerambursabile .. ia du-te sa iei si tu unu` sa vezi daca reusesti.
Finnick Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Daca a afirmat chestia asta ieri,credeti ca azi o sa traim pe picior mare? Or sa se vada schimbari radicale (daca chiar este adevarat ce zice) pe parcurs.Poate pana la vara o sa o ducem mult mai bine ca acum.
Lancelot Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Incetati cu aberatiile..Economia s-a stabilizat..adica era in coma si acum e sustinuta de aparate. Practic la noi conceptul de economie..precum si conceptul de bursa sau alti termeni financiari..nici nu exista. Daca inca se mai gasesc oameni care sa-l creaza pe base..si care sa-l admire pentru desteptaciunea lui....de parca a mintii cu gura pana la urechi si hahaind ..plus a te folosii de toate instrumentele statului pentru a te tine cu dintii de scaun si pentr a-ti teroriza opozitia = desteptaciune inseamna ca Ceasca era geniu. Pentru mine individul asta nu mai are credibilitate ..onoare sau orice alta calitate umana. Bine ca s-au gasit 5 milioane de tantalai sa-l voteze ..ca deh ..veneau minerii la scandal iar PS poti sa ridici tu o caruta de paie de pe jos..atata timp cat statul iti ia si boul de la caruta respectiva nu ai decat sa te gandesti unde mai putem ajunge :)
bookmarks Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 @bookmarsk tata nu mai incerca sa-mi bagi cuvintele in gura. Eu am zis ca e destept, nu am zis ca mi s-a parut ca e destept. Nu ma intereseaza ce crezi tu despre el. daca vasile are IQ =90,iar primaru lu vasile are 100 , asta nu inseamna ca primaru e destept chiar daca vasile asa crede (ipotetic vorbind)