andrei2009_ro Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Acordul României cu FMI, UE si Banca Mondiala, pe doi ani, s-a încheiat cu succes, economia a fost stabilizata si s-au luat masurile necesare pentru iesirea din criza, a declarat, duminica seara, presedintele Traian Basescu. Seful statului a sustinut, într-o declaratie, la Palatul Cotroceni, ca dupa evaluarile încheiate de curând, s-au creat conditii pentru a se trece la o crestere economica durabila. 'Unele masuri au fost extrem de dureroase pentru întreaga populatie. (...) Nu am luat aceste masuri cu placere, ci le-am luat cu gândul la cei afectati si totusi ele au fost absolut necesare pentru a ajunge la rezultatele de azi. (...) Suntem în afara riscurilor de derapaj, în afara zonei de risc economic. (...) Etapa care urmeaza este de consolidare a situatiei macroeconomice a României si de prefigurare a cresterii economice viitoare', a afirmat Traian Basescu. - - - - Stiri pentru romanul de azi Sursa : Capital ( http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/traian-basescu-economia-a-fost-stabilizata-acordul-cu-fmi-ue-si-bm-s-a-incheiat-cu-succes-143.html ) EDIT: Sursa reala e defapt AgerPres. Antena 3 : http://www.antena3.ro/economic/biz-news/basescu-economia-s-a-stabilizat-continua-reformele-si-ajustarile-nu-mai-luam-ultima-transa-fmi-118123.html APP: Conform Zeltgeist,nici-un politician nu dezvolta economia in sensul real. EDIT2: O sa corectez greselile de ? din stire. EDIT3: Am corectat greselile de ? din stire si va rog sa reparati problema cu diacriticile.
Parazitu' Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 fie cum zice el..de-ar fi bine si-ar urma o crestere de salarii pensii de macar 20-30 % ar fi ceva.. avem aceleasi preturi la mancare si consumabile ca cei din vest..iar salariile sunt la 10-15% fata de ei.. deci?
LuckyShot Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 e relevant ce zice basescu? e ca si cum am asculta si am tine cont de ce spune un copil de 6 ani.
Guest *Juan* Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 fie cum zice el..de-ar fi bine si-ar urma o crestere de salarii pensii de macar 20-30 % ar fi ceva.. avem aceleasi preturi la mancare si consumabile ca cei din vest..iar salariile sunt la 10-15% fata de ei.. deci? majorarea pensiilor? din care bani? daca ar face asta se va destructura bugetul de stat.
Guest koop Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 cine naiba il mai crede pe basescu ? poa' sa creasca salariile cu 200% si tot nu-l cred. am mai iesit de vreo 5 ori din criza...
Puscarie Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 mai bine dau cu capul de pereti decat sa-l cred pe basescu si tot ceea ce-i iese pe fund ...aaaa, pardon pe gura.
DeejayR8 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Sal credem sa nul credem :-? Macar acum chiar daca bugetu e slab si taxele actuale mari macar sa nu mai fie "criza" motivul scumpirilor. PS: Diacriticile nu au nici o problem?, doar cand dai edit ?i le modific?. Dac? vrei s? nu ?i le mai modifice pastrezi textul surs? (cu diacritice) ?i îi dai paste la fiecare edit ;)
Cristi-MG- Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 parca sunteti cretini ( cretinismul este o boala , NU v-am injurat ) .. credeti ca el actioneaza asa de capul lui ? ganditi-va ca banii astia sunt adusi din afara .. deci sunt anumite conditii de respectat care nu sunt puse de noi ... eu nu cred ca basesc si guvernul boc ne fura ci cei de afara ne fura .. gresala in tara asta a fost acum 10-15 ani cand s-au vandut toate uzinele/fabricile din tara ( majoritatea ) crezand ca o sa traim din taxe .. petrol nu avem , ciment nu avem .. toate sunt cumparate de straini .. in halu asta greu sa faci ceva .. oricine ar ajunge presedinte nu ar avea ce sa faca :) @ multi dintre voi sunteti cam frustrati :) si nu e bine
Random Hero Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 parca sunteti cretini ( cretinismul este o boala , NU v-am injurat ) .. credeti ca el actioneaza asa de capul lui ? ganditi-va ca banii astia sunt adusi din afara .. deci sunt anumite conditii de respectat care nu sunt puse de noi ... eu nu cred ca basesc si guvernul boc ne fura ci cei de afara ne fura .. gresala in tara asta a fost acum 10-15 ani cand s-au vandut toate uzinele/fabricile din tara ( majoritatea ) crezand ca o sa traim din taxe .. petrol nu avem , ciment nu avem .. toate sunt cumparate de straini .. in halu asta greu sa faci ceva .. oricine ar ajunge presedinte nu ar avea ce sa faca :) @ multi dintre voi sunteti cam frustrati :) si nu e bine Gresesti: jumatate din industrie e vanduta la straini, jumatate s-a inchis. Se poate sa mai fie o speranta in privinta asta: relansarea industriei (un proces anevoios si imposibil in cazul de fata, cand datoriile ne acopera pana peste cap) prin deschiderea de noi fabrici, etc. Doar ca trebuie sa gasim si ce sa producem (si cu ce).
Parazitu' Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 majorarea pensiilor? din care bani? daca ar face asta se va destructura bugetul de stat. din banii care au fost furati de ei prietene.got it? daca le-am vinde casele si afacerile..probabil ca o vom duce si noi mai bine.my faule.imposiibl.
Guest SherkaN Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Am zis eu ca de acum incolo o sa auzim numai de bine .... remember ? Poftim, si asta nu e tot ... va urma.
The^DiamondZ Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 "Basescu : Economia s-a stabilizat" asta spune la tv ce viseaza noaptea . oamenii mor de frig, foame da' noi ne permitem sa schimbam mobilieru la palatu "masii" in fiecare an si n'spe mii de masini.
Edy Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 "Basescu : Economia s-a stabilizat" asta spune la tv ce viseaza noaptea . oamenii mor de frig, foame da' noi ne permitem sa schimbam mobilieru la palatu "masii" in fiecare an si n'spe mii de masini. unde mor ba baiatule oamenii de frig si de foame? )) te crezi in Somalia sau ce?
xtest Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 S-a stabilizat economia zice el, de asta azi a venit o decizie lucratorilor din cadrul Primariei Municipiului Craiova, sectia taxe si impozite,biroul sechestre, cu reducere de salariu dintre care unul dintre ei ( gradul de inspector asistent ) are salariu de incadrare 340 ron incepand cu data de azi . Bataie de joc. Deci e clar, s-a stabilizat din vorbe ...
The^DiamondZ Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 unde mor ba baiatule oamenii de frig si de foame? )) te crezi in Somalia sau ce? dabi ai facut buletinu si u'mi vorbesti despre foame si frig ?
Guest SherkaN Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 dabi ai facut buletinu si u'mi vorbesti despre foame si frig ? Ho ca nu esti vreun bunic varule, ai 17 ani sau 18 , ia zi ca si eu is curios, unde moare lumea de foame si frig ?
Motanul Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Exagerati. Da, Romania nu este in fruntea Europei, dar nici nu se moare de foame si de frig. Totusi, daca o persoana moare din cauza motivelor de mai sus, inseamna ca persoana respectiva nu are un intelect prea dezvoltat.
Edy Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 In primul rand : "dabi" si "u" nu se gasesc in dictionarul roman,dar daca "u" asa vrei sa vorbesti nu e treaba mea. Degeaba ai 18 ani daca ai niste pareri si un limbaj de tot rahatu' . Te caut cand imi fac majoratu' ca sa vorbim "de la egal la egal" in al doilea rand : s-ar putea tu sa mori in curand de prostie si suferinta,condoleante de pe acum,pot sa imi pun si eu la profil 25 de ani,face vreo diferenta? iti zic eu ca nu,dar in mintea fraierilor ca tine conteaza .. aaa,si "PA" maturule
Dani Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 parca sunteti cretini ( cretinismul este o boala , NU v-am injurat ) .. credeti ca el actioneaza asa de capul lui ? ganditi-va ca banii astia sunt adusi din afara .. deci sunt anumite conditii de respectat care nu sunt puse de noi ... eu nu cred ca basesc si guvernul boc ne fura ci cei de afara ne fura .. gresala in tara asta a fost acum 10-15 ani cand s-au vandut toate uzinele/fabricile din tara ( majoritatea ) crezand ca o sa traim din taxe .. petrol nu avem , ciment nu avem .. toate sunt cumparate de straini .. in halu asta greu sa faci ceva .. oricine ar ajunge presedinte nu ar avea ce sa faca :) @ multi dintre voi sunteti cam frustrati :) si nu e bine Nu conteaza cine ne-a furat sau cine ne fura. Conteaza ca noi oamenii normali nu facem nimic ca sa se schimbe ceva. Ne place sa comentam pe forum si in spatele tv-ului, dar in rest nu facem nimic (nu toti ci majoritatea). Si nici nu recunoastem ca gresim. Avem un orgoliu, sa ne traiasca. In legatura cu frustrarea, ai dreptate. Din cauza stresului multi oameni se imbolnavesc si mor de boli de carenta ca si cancer-ul, infarct-ul samd. @Luckyshot Copiii de sase ani sunt oamenii normali care se streseaza pt orice, dar nu fac nimic ca sa-si schimbe viata. Stau 40 de ani la acelasi loc de munca, cu 10 mil salar samd. N-am zis niciodata ca Basescu e ok, dar nu puteti sa ziceti ca e prost. E unul dintre cei mai destepti oameni pe care i-am cunoscut. Ca e in sens negativ, e alta treaba. Cum ziceam, noi suntem de vina ca ii lasam sa-si bata joc de noi. Deocamdata ne meritam soarta.
Guest *Juan* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 din banii care au fost furati de ei prietene.got it? daca le-am vinde casele si afacerile..probabil ca o vom duce si noi mai bine.my faule.imposiibl. averea demnitarilor nu face parte din bugetul de stat :)
The^DiamondZ Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 (edited) Ho ca nu esti vreun bunic varule, ai 17 ani sau 18 , ia zi ca si eu is curios, unde moare lumea de foame si frig ? ok. s@L In primul rand : "dabi" si "u" nu se gasesc in dictionarul roman,dar daca "u" asa vrei sa vorbesti nu e treaba mea. Degeaba ai 18 ani daca ai niste pareri si un limbaj de tot rahatu' . Te caut cand imi fac majoratu' ca sa vorbim "de la egal la egal" in al doilea rand : s-ar putea tu sa mori in curand de prostie si suferinta,condoleante de pe acum,pot sa imi pun si eu la profil 25 de ani,face vreo diferenta? iti zic eu ca nu,dar in mintea fraierilor ca tine conteaza .. aaa,si "PA" maturule vorbesc cum vreau cu cine vreau, minorule Warn Up! Continua linistit cu posturile de +1 in care provoci lumea ca vei ajunge si la 2 zile pauza Edited February 9, 2011 by Tybork
bookmarks Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ho ca nu esti vreun bunic varule, ai 17 ani sau 18 , ia zi ca si eu is curios, unde moare lumea de foame si frig ? google mort de frig @ http://www.google.com/webhp?hl=en&tab=fw#sclient=psy&hl=en&site=webhp&q=mort+de+frig&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=d46d7fcb6d497136 N-am zis niciodata ca Basescu e ok, dar nu puteti sa ziceti ca e prost. E unul dintre cei mai destepti oameni pe care i-am cunoscut. Ca e in sens negativ, e alta treaba. Cum ziceam, noi suntem de vina ca ii lasam sa-si bata joc de noi. Deocamdata ne meritam soarta. Daca ti se pare tie ca e destept, nu inseamna neaparat ca e destept.
Guest SherkaN Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 google mort de frig Ati dorit sa scrieti mort de cald ? ON ... economia noastra nu exista , nu are cum sa isi revina, nu are cum sa urce , nu va mai faceti sperante, vom fi la fel de saraci si la anu` , si peste 10 ani, si peste 20. Va doresc un chin placut, eu o sa cam plec , SPER !
andrei2009_ro Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Daca v-ati fi certat asa mult n-as fi facut topicul asta,nu stiti sa dezbateti nimic,ce legatura are ,,mort de frig'' cu ,,economia'' ? Daca ar veni chinezii aici acest pamant ar fi lucrat la maximum si ar fi profitat de el,dar cat timp numai romani se afla pe teritoriul asta numai la salarii va ganditi si la viata voastra,nu la dezvoltarea romaniei in Europa.
Guest *Juan* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ON ... economia noastra nu exista , nu are cum sa isi revina, nu are cum sa urce , nu va mai faceti sperante, vom fi la fel de saraci si la anu` , si peste 10 ani, si peste 20. Va doresc un chin placut, eu o sa cam plec , SPER ! Foarte bine, du-te afara. Asa e frumos, sa ataci conducerea tarii. Noi nu suntem in stare sa ridicam un pai de jos, dar asteptam o tava de bunatati din partea Guvernului stand ca bo$$ii pe fotoliu. Nu prea s-au dezbatut job-urile linkmaniacilor, dar am observat un lucru pozitiv la Dani. El isi castiga cinstit banul, si probabil munceste din greu pentru el, s-a interesat de job-ul lui, a facut eforturi sa ajunga unde este, si uite ca-i merge bine. El poate fi un exemplu. Daca ar veni chinezii aici acest pamant ar fi lucrat la maximum si ar fi profitat de el . Foarte bine punctat.