Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Konvict

Vreau sa stiu daca se da ss pt auto qq?

Recommended Posts

Posted

Tu ii zici unuia din HH.

Tu ii zici unuia din Honey.

Clar, oameni buni, v-ati filmat degeaba. =))))))

:blink:

nu am filmat nimic, nu ma intereseaza ca e din HH/ HONEY..etc, mai vazut u pe mn sa ma bag atunci cand se cearta pt cs? pur si simplu am intrebat daca se da ss pt asha ceva, din toate replayurile astea si lipsa unui moderator sa inchida acest topic tin sa cred ca nici voi nu stiti ce sa faceti, sa dati sau nu ss pt astfel de printuri, dar pana la luarea unei decizii e bn ca macar se da nefondata :))

Posted

Aolooooooo, nu va mai suport. Cum ma sa nu intelegi nici macar reply-ul ala? Nici nu ma mir de unde atatea interpretari.

Voua trebuie sa va explice omul fraza cu fraza. Deeeeeeeci, ma refeream ca boom ii zicea lui tsu, ca degeaba s-a filmat ca el tot crede ca avea autoqq atunci. Tu i-ai zis lui linu exact acelasi lucru, iar eu decat mi-am sus parerea ca s-au filmat (linu si tsu) degeaba.

Posted

Aolooooooo, nu va mai suport. Cum ma sa nu intelegi nici macar reply-ul ala? Nici nu ma mir de unde atatea interpretari.

Voua trebuie sa va explice omul fraza cu fraza. Deeeeeeeci, ma refeream ca boom ii zicea lui tsu, ca degeaba s-a filmat ca el tot crede ca avea autoqq atunci. Tu i-ai zis lui linu exact acelasi lucru, iar eu decat mi-am sus parerea ca s-au filmat (linu si tsu) degeaba.

nervi, stres...chef de scandal, sper ca ma intelegi :))

nu se poate dovedi, un closed este bn venit ;)

Posted

Tu ii zici unuia din HH.

Tu ii zici unuia din Honey.

Clar, oameni buni, v-ati filmat degeaba. =))))))

hai sa facem un chendid chemra event. n-ai tupeu :D

Mi se pare mie sau are ctr apasat ?

ala e Alt+F4, nu e Ctrl

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...