bunny Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 daca mai apesi tu intre timp alte taste, apar si alea da drumu la clicker si mai apasa si tu din cand in cand un Q un W sau un E sa vezi ca tot asa iti apare. te grabesti sa tragi concluzii :D deschide un notepad si apasa qwe pana se face un rand complet. apoi da-mi paste aici ca vreau sa-ti explic ceva. ah da, corect, am inteles. dar totusi, de ce s-ar filma cu autoqq? :-?
Biggles Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ah da, corect, am inteles. dar totusi, de ce s-ar filma cu autoqq? :-? ca e nob si nu sia dat seama pe moment :))
boomeey Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ah da, corect, am inteles. dar totusi, de ce s-ar filma cu autoqq? :-? a dat browse ca sa urce filmu, si a gresit ? l-o fi luat pe ala cu sunet in loc de ala editat deja? in fine. eu personal i-am zis si de schimbat parerea nu mi-o schimb decat cand il vad eu ca da asa repede qqq. pe viitor poate ne vedem la un gather si o sa aduc pc-ul sa-l punem la teste. daca nu ii dam 99 pe loc :rofl2:
razvan77 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 qwqwqgwoqwqw exista un g si o acolo... :-? in mod normal autoqq nu trebuia decat pe q si w? nu stiu, zic si eu, nu dau verdicte. a vrut sa scrie go, aceeasi poveste este acum la "reevaluri" numai ca programu nu stie sa faca diferenta, el scrie qw qw qw si daca scrii in acelasi timp apare ce scrii printre qw deci.... Voi stiti ce bine merge sa joci cu 2 tastaturi? Eu la PC q1w2e3 123 qwe si altcineva la ce-a de-a doua tastatura qwe qwe qwe :tiphat: hai nu pe bune ..... incerci sa te pacalesti singur ... mai bine ai recunoaste nu sunt chiar atat de "orbi" ca altii si "nestiutori" in ale jocului si programele care se pot folosi si cam ce fac aceste programe....
boomeey Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 linu era mistocar in reply-ul de mai sus, da nu te-ai prins :P
razvan77 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 daca te uiti bine la text, nu e constant wqwqwqwqwqwq, e ceva gen wqwqwqwqwwwwqqwwwwwqqqwww, deci nu-i clicker. Nu vezi bine? ia o foaie de hartie ... qw qw qwg qow qw qw nu e constant ca a suprascris? sau ce?
Guest L!NU Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 aline aste este ce-a mai penibila scuza pe care am auzito de la tn de cand ai iesit din guild Thunder incoace =)) daca nu se da ss pt asta, data viitoare sa mor daca nu vin blindat. hai nu pe bune ..... incerci sa te pacalesti singur ... mai bine ai recunoaste nu sunt chiar atat de "orbi" ca altii si "nestiutori" in ale jocului si programele care se pot folosi si cam ce fac aceste programe.... Dece ti se pare penibil? Ai incercat si nu iti merge? Sau nu ai un prieten care sa te ajute? E interzis sa stai pe MU cu doua tastaturi? Mai bine merge de pe tastatura, decat sa folosesti programe. Poti sa caut ca am mai specificat intr-un alt topic acum ceva timp in care am zis ca imi da Q alta persoana... :tiphat:
Konvict Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 normal ca e penibil si nu te cred, sunt 100% sigur ca aveai auto q.
Guest Tsu107 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 a dat browse ca sa urce filmu, si a gresit ? l-o fi luat pe ala cu sunet in loc de ala editat deja? in fine. eu personal i-am zis si de schimbat parerea nu mi-o schimb decat cand il vad eu ca da asa repede qqq. pe viitor poate ne vedem la un gather si o sa aduc pc-ul sa-l punem la teste. daca nu ii dam 99 pe loc :rofl2: ma jigniti cand ma credeti asa praf si considerati ca am pus filmul ala din greseala, poate din greseala i-am dat si numele, nu? 8-| Care este diferenta intre filmul postat la cs si restul filmelor postate cand eram in tarkan? Lasa, vin eu cu laptopul :) Conexiunea la net sa fie aia buna.
bunny Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Nu vezi bine? ia o foaie de hartie ... qw qw qwg qow qw qw nu e constant ca a suprascris? sau ce? Nu stiu care dintre noi doi e chiorul, eu vorbeam de tsu acolo nu de linu. Ba ce-mi place cand toata linkmania e desteapta, ma simt asa inferior. 8-|
Guest L!NU Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=uI9zI7bvlWs
Calduramare Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=uI9zI7bvlWs =)))))))))))) no warn, dar :)))))))))))))) :rofl1: :rofl2:
Guest L!NU Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Decat sa ne inghesuim doua persoane la o tastatura, mai bine fiecare cu tastatura lui. Penibil, dar macar da roade :nanana:
boomeey Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ma jigniti cand ma credeti asa praf si considerati ca am pus filmul ala din greseala, poate din greseala i-am dat si numele, nu? 8-| Care este diferenta intre filmul postat la cs si restul filmelor postate cand eram in tarkan? Lasa, vin eu cu laptopul :) Conexiunea la net sa fie aia buna. greseli facem toti, important e sa stim sa le acceptam/recunoastem.
Guest Tsu109 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 greseli facem toti, important e sa stim sa le acceptam/recunoastem. corect, pacat ca aici nu este cazul :) Lasa, o sa fac un film mai altfel -_-
Guest Tsu111 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 esti bun :right: dute si fai in tarku de bk, ataca mobii, misca din maus, fa ceva, miscate de pe loc, ca sa nu mai zic ca e diferenta intre sunete, aici cand apesi normal se mai intrerupe sunetu, la autoq se aude constant sunetu de box full. Mai bine taci dracu din gura si laso moarta asa cum e, nu ti sa dat ss, asta e, macar taci odata nu mai adu aminte de acest subiect,ca totusi exista un Dumnezeu si poate intrun final o sa se faca dreptate. a dat browse ca sa urce filmu, si a gresit ? l-o fi luat pe ala cu sunet in loc de ala editat deja? in fine. eu personal i-am zis si de schimbat parerea nu mi-o schimb decat cand il vad eu ca da asa repede qqq. pe viitor poate ne vedem la un gather si o sa aduc pc-ul sa-l punem la teste. daca nu ii dam 99 pe loc :rofl2: si pentru restu: Puteti sa va tavaliti in prostia voastra, ms Filmuletele sunt in ordinea: film filmat cu fraps, film filmat in paralel cu aparatul de filmat. -_-
boomeey Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ok. cu toate ca nu inteleg de ce incerci atat sa demonstrezi ca n-ai avut autoqqq atunci.
Konvict Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=uI9zI7bvlWs poti sa pui u 987976986786985686598758 de filmulete cu zeci de tastaturi si degeaba, eu tot tin sa cred ca ai avut auto qq. asta este parerea mea, nu se poate dovedi nimic , gg tie
Guest Tsu111 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ok. cu toate ca nu inteleg de ce incerci atat sa demonstrezi ca n-ai avut autoqqq atunci. voi de ce ati incercat atat sa demonstrati ca am? Raspunsul meu e simplu: nu am folosit never ever programe ajutatoare si imi tot vedeam numele asociat cu coduri, ceea ce nu mi-a placut. In mod normal nu ar fi trebuit sa dureze atat, dar cum nimic nu este normal pe aici, lumea a priceput cam greu ca nu am. Ca am uploadat filmul gresit, ca alea alea ;;) Si cum este la moda sa se dea ss-uri permanente pe faptul ca unii oameni tot arata cu degetul spre x sau y, am vrut sa nu ma aflu in aceeasi situatie, doar pentru ca unii oameni au probleme sa inteleaga un lucru destul de clar.
Guest CeausescuPresedinte Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 nu poti sa-l dovedesti daca are auto q sau nu
Konvict Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 nu poti sa-l dovedesti daca are auto q sau nu mi-am dat seama ca ma bat cu morile de vant.... :dontknow: si ca asha cv nu poate fi nici dovedit si nici oprit.
bunny Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ok. cu toate ca nu inteleg de ce incerci atat sa demonstrezi ca n-ai avut autoqqq atunci. Tu ii zici unuia din HH. poti sa pui u 987976986786985686598758 de filmulete cu zeci de tastaturi si degeaba, eu tot tin sa cred ca ai avut auto qq. asta este parerea mea, nu se poate dovedi nimic , gg tie Tu ii zici unuia din Honey. Clar, oameni buni, v-ati filmat degeaba. =))))))