Konvict Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 sa nu spuneti ca asta a vrut sa scrie ca va scuip in ochi. http://www.imagebam.com/image/0836b6118444037
ArroW Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Pentru aia nu cred ca se da ceva, parca am mai citit discutii de genu pe aici. E greu de dovedit. Sa fim seriosi, la cate cs am jucat ... nu e el singurul care a scris asa ceva, fie dintr-o tabara sau alta. Iar vreti sa va razboiti pe forum cu printuri? Nici un cs fara scandal, fie global, fie forum. Mie mi-a placut cum a decurs cs-ul in general, felicit pe cei care au jucat corect. Bafta data viitoare.
Konvict Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 nu este vb de nici un razboi, de cate ori mai vazut u pe mn sa postez intr-un topic in care se cearta lumea pt cs? de dovedit cam greu, dar totusi cand te bati cu un bk full nu te opresti sa scrii qwqwqwqwq ca esti mort imd ce ai apasat enter.
shootervl Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 sa nu spuneti ca asta a vrut sa scrie ca va scuip in ochi. http://www.imagebam.com/image/0836b6118444037 ia vezi aici sa dat? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=395338&st=125 eu 1 nu vad sa se fi dat
bunny Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 qwqwqgwoqwqw exista un g si o acolo... :-? in mod normal autoqq nu trebuia decat pe q si w? nu stiu, zic si eu, nu dau verdicte.
shootervl Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 qwqwqgwoqwqw exista un g si o acolo... :-? in mod normal autoqq nu trebuia decat pe q si w? nu stiu, zic si eu, nu dau verdicte. uitate in filmu lui tsu ce fel apare qqq :tiphat:
bunny Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 uitate in filmu lui tsu ce fel apare qqq :tiphat: din cate imi aduc aminte tsu a facut asta intentionat (fara clicker) sa demonstreze cat de repede poate tasta el q si w. nu cred ca e atat de fraier sa se filmeze in timp ce face auto-q, sa mai si mentioneze ca titlu pe youtube, plus ca e pus si de userul sau. daca te uiti bine la text, nu e constant wqwqwqwqwqwq, e ceva gen wqwqwqwqwwwwqqwwwwwqqqwww, deci nu-i clicker.
Guest L!NU Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Voi stiti ce bine merge sa joci cu 2 tastaturi? Eu la PC q1w2e3 123 qwe si altcineva la ce-a de-a doua tastatura qwe qwe qwe :tiphat:
shootervl Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 din cate imi aduc aminte tsu a facut asta intentionat (fara clicker) sa demonstreze cat de repede poate tasta el q si w. nu cred ca e atat de fraier sa se filmeze in timp ce face auto-q, sa mai si mentioneze ca titlu pe youtube, plus ca e pus si de userul sau. daca te uiti bine la text, nu e constant wqwqwqwqwqwq, e ceva gen wqwqwqwqwwwwqqwwwwwqqqwww, deci nu-i clicker. bny stiu ce scriu :)))))))))) intreaba pe ody iti zice el ce si cum ;) sau da pm si iti arat :P
bunny Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Voi stiti ce bine merge sa joci cu 2 tastaturi? Eu la PC q1w2e3 123 qwe si altcineva la ce-a de-a doua tastatura qwe qwe qwe :tiphat: lol, tu chiar pui pe cineva sa mai joace alaturi de tine cu inca o tastatura? :| unde e farmecul de a mai juca... bny stiu ce scriu :)))))))))) intreaba pe ody iti zice el ce si cum ;) sau da pm si iti arat :P pai da nu vad logica, de ce s-ar filma cand ar avea autoq clicker?
moldo1993 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 pacat ca cineva a vrut sa scrie "go" acolo si cum era auto-qq nu ia reusit :-<
tranced Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 chiar era nevoie de un nou topic pt scandal? s-a discutat destul pe tema asta
boomeey Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 qwqwqgwoqwqw exista un g si o acolo... :-? in mod normal autoqq nu trebuia decat pe q si w? nu stiu, zic si eu, nu dau verdicte. daca mai apesi tu intre timp alte taste, apar si alea daca te uiti bine la text, nu e constant wqwqwqwqwqwq, e ceva gen wqwqwqwqwwwwqqwwwwwqqqwww, deci nu-i clicker. da drumu la clicker si mai apasa si tu din cand in cand un Q un W sau un E sa vezi ca tot asa iti apare. te grabesti sa tragi concluzii :D deschide un notepad si apasa qwe pana se face un rand complet. apoi da-mi paste aici ca vreau sa-ti explic ceva.
Konvict Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Voi stiti ce bine merge sa joci cu 2 tastaturi? Eu la PC q1w2e3 123 qwe si altcineva la ce-a de-a doua tastatura qwe qwe qwe :tiphat: aline aste este ce-a mai penibila scuza pe care am auzito de la tn de cand ai iesit din guild Thunder incoace =)) daca nu se da ss pt asta, data viitoare sa mor daca nu vin blindat.
Lexa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Inceputul de db cand limba oficiala era cea "q-uiana" :)? Mai ales pe neamtzu il tin minte. "haqhahaqq qam qsqpot q inq aqtlqansq3". Avea auto q sigur cand s-a facut print.
Konvict Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 degeaba scriem noi pe aici pe forum si postam printuri, ca nu se da ss desi toata lumea stie ca avea auto qq 100%, mai nou vad ca se da nefondata, bine draq ca nu am postat la plangeri ca se bateau moderatori care sa imi de-a ss'u =))
Guest Tsu106 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 sa nu spuneti ca asta a vrut sa scrie ca va scuip in ochi. http://www.imagebam.com/image/0836b6118444037 omul mai uita sa dea enter si apasa qw qw, cam greu de crezut ca a avut auto-q. Daca aparea cum apare la toti bk-ii r1e ma2n3, de la auto-combo, era ceva. Cat despre mine =)) Ma repet: EU am facut filmul ala, eu am dat numele ala ironic de auto-q, am crezut, in naivitatea mea ca, daca o sa se auda pe fundal sunetul de text box full, adica, implicit ca apas pe q si w, o sa se lamureasca lumea ca nu am, insa, e greu sa vb cu unii oameni care au ochelari de cal si vad ce vor iar tu poti sa le aduci n dovezi, ca pana nu esti langa ei cand apesi DOUA TASTE, sa vada ca nu e mare branza, ei o sa creada ca ai auto=q. P.S. vedeti ca am mai facut 2 sau 3 filmulete cu un sunet variat, am facut o melodie apasand cele 2 taste. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=384526&view=findpost&p=5593586 P.S. voi tot nu ati explicat multe lucruri din filmul ala, intrebari care le-am pus la momentul respectiv, iar ca ultima intrebare, poate ati observat sau nu, dar eu sunt destul de vorbaret la cs, cum de nu apare cand scriu qw/ qw?
tranced Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 degeaba scriem noi pe aici pe forum si postam printuri, ca nu se da ss desi toata lumea stie ca avea auto qq 100%, mai nou vad ca se da nefondata, bine draq ca nu am postat la plangeri ca se bateau moderatori care sa imi de-a ss'u =)) si vrei sa te credem pe cuvant? poate a dat qw din taste? tu ai pus un print acolo , atat , nu ai de unde sa stii prin ce metoda au aparut literele alea, intelegi? ce zici tu acolo sunt pure speculatii , de unde ai scos ma 100%? poate 100% din alianta hh cred asta =)) mi se pare si normal sa iei nefondata cand postezi o asemenea prostie la plangeri dar cum am mai zis ce va mai place can-can-ul si scandalul... LE : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=391249 asa ca hai cu topic closed
Biggles Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 omul mai uita sa dea enter si apasa qw qw, cam greu de crezut ca a avut auto-q. Daca aparea cum apare la toti bk-ii r1e ma2n3, de la auto-combo, era ceva. Cat despre mine =)) Ma repet: EU am facut filmul ala, eu am dat numele ala ironic de auto-q, am crezut, in naivitatea mea ca, daca o sa se auda pe fundal sunetul de text box full, adica, implicit ca apas pe q si w, o sa se lamureasca lumea ca nu am, insa, e greu sa vb cu unii oameni care au ochelari de cal si vad ce vor iar tu poti sa le aduci n dovezi, ca pana nu esti langa ei cand apesi DOUA TASTE, sa vada ca nu e mare branza, ei o sa creada ca ai auto=q. P.S. vedeti ca am mai facut 2 sau 3 filmulete cu un sunet variat, am facut o melodie apasand cele 2 taste. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=384526&view=findpost&p=5593586 P.S. voi tot nu ati explicat multe lucruri din filmul ala, intrebari care le-am pus la momentul respectiv, iar ca ultima intrebare, poate ati observat sau nu, dar eu sunt destul de vorbaret la cs, cum de nu apare cand scriu qw/ qw? esti bun :right: dute si fai in tarku de bk, ataca mobii, misca din maus, fa ceva, miscate de pe loc, ca sa nu mai zic ca e diferenta intre sunete, aici cand apesi normal se mai intrerupe sunetu, la autoq se aude constant sunetu de box full. Mai bine taci dracu din gura si laso moarta asa cum e, nu ti sa dat ss, asta e, macar taci odata nu mai adu aminte de acest subiect,ca totusi exista un Dumnezeu si poate intrun final o sa se faca dreptate.
necaz Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 P.S. voi tot nu ati explicat multe lucruri din filmul ala, intrebari care le-am pus la momentul respectiv, iar ca ultima intrebare, poate ati observat sau nu, dar eu sunt destul de vorbaret la cs, cum de nu apare cand scriu qw/ qw? Iti zic eu cum de nu apare ca scrii qw qw, ai setat pe click dreapta auto-q-ul, amaratii astia de scriu 123 sau qwe intre texte au o versiune mai veche de auto-q/combo care se activeaza pe space, de aceea lor le apare si tie nu.
Guest Tsu107 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 esti bun :right: dute si fai in tarku de bk, ataca mobii, misca din maus, fa ceva, miscate de pe loc, ca sa nu mai zic ca e diferenta intre sunete, aici cand apesi normal se mai intrerupe sunetu, la autoq se aude constant sunetu de box full. Mai bine taci dracu din gura si laso moarta asa cum e, nu ti sa dat ss, asta e, macar taci odata nu mai adu aminte de acest subiect,ca totusi exista un Dumnezeu si poate intrun final o sa se faca dreptate. omuletule, exprima-te normal, stiu ca esti frustrat, dar calm, este un joc. Nu-l mai aduce pe Dumnezeu in discutie, roaga-l sa-ti dea creier, nu sa faca dreptatea pe care o visezi intr-un joc. Eu nu inteleg de ce sunteti asa frustrati, daca nu muream la cs, mai ziceam, dar sunt tavalit in alea 2 ore de imi plange calul, deci.. ? Este o diferenta intre sunete PENTRU CA EU AM VRUT SA FIE, asa cum si in filmul de la cs daca esti atent se vede o diferenta la sunet imediat cum mor si se opreste cand sunt mort, DAR VOI sunteti prea... "speciali" sa intelegeti. Vrei sa fac film cand sunt in tacul de bk? Fac. Vrei sa fac film cand fac duel, fac? ( se baga cineva?, ca zic de N ani sa fac un duel sa va arat ) Numai gura e de voi. Vrei sa ma filmez cu o camera cand apas DOUA TASTE, fac. Dar lasati-ma Sherlock Holmes ce sunteti cu ideile voastre, nu toti sunt codati, unii chiar nu inghit ideea de clicker ;) P.S.Cum de erati atat de ok cand Richer dadea si q w e si combo, dar aici ca apas doua taste sunteti asa.. Constipati? (da, am scris intentionat ) O mica legenda: Tsu are speed Tsu se misca in stern Tsu are auto-q Tsu da din mers cu FS Tsu " ma omoara de la 3 km" Tsu are //gt Go go, mai bagati, ma aduceti la acelasi nivel cu Sadi si restul codatilor, ms :"> @razna, da, am cel mai tare cod, CEL MAI TARE, voi sunteti in urma, sunt programator si imi fac singur programele. Eu nu am folosit decat de 2 ori Mu Elite ca nu imi placea ideea de un asemenea clicker si voi ma acuzati ca am i7-le ( analogie la procesoare) codurilor. PENIBIL
necaz Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Toata lumea foloseste auto-q si auto-combo, nu inteleg de ce tu nu recunosti. Te crezi cine stie ce jucator ca faci frag-uri "pe langa pod" cand lumea nu are buff/mana-shield/sweal? Legenda pe dracu.... tot un codat ca si restul de altfel, dar tu ai nesimtirea sa o tii pe a ta....
Konvict Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 si vrei sa te credem pe cuvant? poate a dat qw din taste? tu ai pus un print acolo , atat , nu ai de unde sa stii prin ce metoda au aparut literele alea, intelegi? ce zici tu acolo sunt pure speculatii , de unde ai scos ma 100%? poate 100% din alianta hh cred asta =)) mi se pare si normal sa iei nefondata cand postezi o asemenea prostie la plangeri dar cum am mai zis ce va mai place can-can-ul si scandalul... LE : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=391249 asa ca hai cu topic closed of mai alexey, ati minti de atatea ori incat ati ajuns si voi sa credeti ca asha e, anyway karma is a bitch you should know that. Closed ca deja ati inceput sa faceti scandal.
Guest Tsu107 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Toata lumea foloseste auto-q si auto-combo, nu inteleg de ce tu nu recunosti. Te crezi cine stie ce jucator ca faci frag-uri "pe langa pod" cand lumea nu are buff/mana-shield/sweal? Legenda pe dracu.... tot un codat ca si restul de altfel, dar tu ai nesimtirea sa o tii pe a ta.... nu ma ridica la rang de super star, nu cred ca am zis nicaieri ca sunt un mare jucator ( vezi mai sus, am zis ca ma tavaleste lumea la cs in alea 2 ore de ma doare calul :"> ) Am si eu o calitate, modestia :( daca nu am cap sa ma las de mu, macar nu-mi fura si aceasta, singura calitate. Stau pe pod pentru ca are avantajele sale, iau kills de stern, mai rup fluxul de jucatori care urca sus si las bk-ii de sus fara elfi si DL, e nasol? :( Nu ne baga in aceeasi oala, nu toti folosesc auto-q si auto-combo, dar sa inteleg ca in alianta ta asta este moda? Tind sa cred, la ce ai zis in postul precedent, astfel incat sa nu-ti apara cand scrii normal "q/w/e" Voi, cei din H0ney, stiti toate chichitele in programe si coduri, dar nu le folositi, virginelor ;;)
tranced Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 cica noi am inceput =)) , cand ai facut topicul stiai foarte bine ce va urma , din moment ce arunci acuzatii aiurea fara nici cea mai mica dovada decat asa niste mici presupuneri care pot fi reale sau nu in fine ideea e ca NU se poate dovedi asa ceva , chit ca a folosit sau nu