Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

afk=esti?

Recommended Posts

Posted

Intr-adevar, cineva care vine si ii ia pe toti de pe spot la intrebat: "1, esti?" "2, esti" "3, esti?" "4, esti?" "5, esti?" are interesul de a purta o discutie. Nu-i asa Murdoc? xtest?

Mai mult, acesta ii intreaba pe toti la fel peste 2 minute si iar peste 2 minute, tot cu interesul de a purta o discutie =)))).

Moderatorii dau apa la moara ingamfarii si sictirismului jucatorilor. Ma si miram de ce unele persoane de la discutii diverse considerau pe cei care joaca MU ingamfati :)).

Now I know.

Posted

minutul 0

bunny esti ?

vasile esti?

ghiocel esti?

tigaie esti ?

oala esti ?

minutul 2

bunny esti ?

vasile esti?

ghiocel esti?

tigaie esti ?

oala esti ?

minutul4

bunny esti ?

vasile esti?

ghiocel esti?

tigaie esti ?

oala esti ?

ce se poate interpreta ? ca vreau sa discut cu toti 5 :))) parca is ala vreau sa-mi fac prieteni da nu gasescccc toti playerii de mu sa apeleze la mine :))

Posted

Un caz absurd dar nu imposibil: sa zicem ca joaca un alde Pruteanu MU. Acesta ignora si refuza complet folosirea cuvintelor din orice alta limba in limba romana.

Doar pentru ca acesta foloseste limba romana din principii si nu foloseste limba engleza inseamna ca orice plangere in care a preluat i se respinge? Pe motiv ca A FOLOSIT LIMBA ROMANA?

Posted

Scuze de dublu post, credeam ca se lipeste.

Mai nou, smecherii cu burta care sparg seminte la scara blocului nu vor mai zice "Sa moara mama daca te mint!" ci vor zice cum zice Puya, ca asa e mai misto si e fara "interpretari", "Die my mother if I lie!".

Posted

in zilele noastre internetul este pricipalul loc de socializare , daca noi nu promovam limba romana pe un server de mu cum este linkmania , atunci peste 20 de ani cum o sa sune limba romana ?! ceva de genu >>> :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

the united Kingdom of ROUMANIA

sau

United States of ROUMANA

CRECA NE SCHIMBAM DRACU SI NUMELE LA TARA

SE POTRIVESTE MELODIA ASTA :)

Posted

Scuzele mele atunci am inteles eu gresit . am vazut fraza Retrag cele de mai sus, plus ca xtest e cel de rezolva plangeri, eu decat mi-am dat parerea. si am crezut ca s-a schimbat parerea faza e ca il stiu pe bunny de atata timp si chiar am ramas uimit crezand ca si-a schimbat parerea : :crazy: :crazy:

Pai da...una e sa-mi zic parerea, alta e sa ma conformez dupa colegii mei. Majoritatea castiga. :D

Posted

aducetiva aminte ce s-a intamplat acum un an, un an si ceva parca la faza cu tirexelu parca (nu mai tin minte exact daca era el)

dar stiu ca tot la fel a facut, a "ocolit" regulamentul, adica a pus intrebarile in minutul 1 2 si 3 si in minutu 5 a pus doar poza cu f4, intrun final dupa mult scandal iau dat castig de cauza si au zis ca preluarea este buna.

La fel si aici, e destul de clar ca omu face preluarea, care nu se "incadreaza" la modelul de preluare existent la regulament

PS: o sa revin cu un edit cu acel topic.

Posted

aducetiva aminte ce s-a intamplat acum un an, un an si ceva parca la faza cu tirexelu parca (nu mai tin minte exact daca era el)

dar stiu ca tot la fel a facut, a "ocolit" regulamentul, adica a pus intrebarile in minutul 1 2 si 3 si in minutu 5 a pus doar poza cu f4, intrun final dupa mult scandal iau dat castig de cauza si au zis ca preluarea este buna.

La fel si aici, e destul de clar ca omu face preluarea, care nu se "incadreaza" la modelul de preluare existent la regulament

PS: o sa revin cu un edit cu acel topic.

@LE: am gasit

despre chestia asta vorbeam

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305285&hl=tyrexelu&st=0

nici el nu a facut preluarea ca la carte dar totusi a fost accepta ca fiind o preluare, si nu sa dat suspend la nimeni,

la plangerea ta parerea mea e clar ca tu ii intrebi de afk, bineinteles intrun mod indirect pt ca si eu am vazut pe forumu de programu ala anty afk, cand apare cuvantu afk suna alarma :))

Posted

Pai da...una e sa-mi zic parerea, alta e sa ma conformez dupa colegii mei. Majoritatea castiga. :D

Destul de trist bunny dc nu-ti mentzi ideea si te lasi dus de val.

app:Lexa ai vazut ca nu-i asa de prosteasca intrebarea mea? :naughty:

Posted

Da eu mi-am mentinut-o pana am vazut quote-ul lui xtest din regulament. Sunt si eu om, am si eu voie sa-mi schimb parerea. :D Si-n plus ca nu mi-am schimbat-o doar ca a zis cineva sau s-a intamplat ceva, ci pur si simplu am uitat de paragraful ala din regulament. Desi, cum am spus mai sus, pentru mine cam inseamna acelasi lucru, nu e ca si cum am trecut de la o extrema la alta, sunt de parere ca ar fi mers si in felul ala sa faci preluare, ca alt motiv de a intreba un party in numar 5 "esti?" nu gasesc. Dar daca asa prezinta regulamentul, si recunosc ca l-am trecut cu vederea la aspectu asta...atunci...trebuie pus si acel "afk" undeva in linia de intrebare a unui caracter ce urmeaza a fi preluat.

Daca majoritatea din staff nu sunt de acord cu subiectul care-l discutam aici, e si normal sa ma conformez, si ca majoritate decid chestia respectiva. Asa-i frumos si colegial intr-un colectiv, nu? :P

Posted

ca sa rezolvati problema cu antiafk cand faceti preluare mai puneti cateva caractere la intrebarea de afk gen

Bonito .AF.K ? si sa rezolvat problema

sigur?

programu anti afk are aceleasi pricipi ca si filter words in joc.

Posted

Intr-adevar, cineva care vine si ii ia pe toti de pe spot la intrebat: "1, esti?" "2, esti" "3, esti?" "4, esti?" "5, esti?" are interesul de a purta o discutie. Nu-i asa Murdoc? xtest?

Mai mult, acesta ii intreaba pe toti la fel peste 2 minute si iar peste 2 minute, tot cu interesul de a purta o discutie =)))).

Moderatorii dau apa la moara ingamfarii si sictirismului jucatorilor. Ma si miram de ce unele persoane de la discutii diverse considerau pe cei care joaca MU ingamfati :)).

Now I know.

Nu, se poate duce si intreba 1 esti ?, 2 esti ?, 3 esti ?, 4 afk ?, 5 afk ?, si la setul urmator pe altii cu esti si altii cu afk si tot asa. Si-atunci cel care e on si a fost intrebat "esti ?" se gandeste ca nu a folosit formula corecta si nu raspunde sau vine si imi spune "credeam ca m-a intrebat daca-s gay" si n-aveam chef sa stau de vorba cu el. De ce sa complicam lucrurile, sa dam posibilitatea interpretarii cand din 2006 cel putin (pentru ca de atunci joc si am vazut eu) se foloseste formula "1 afk ?"

Chiar nu vad sensul acestei modificari.

PS. Lexa stii de ce limba romana este una dintre cele mai grele limbi ? Pentru ca are foarte multe intelesuri. Cred ca ar trebui sa inveti si alte limbi, ai fi mai calma :)

Posted

MurDoc explicami si mie cum se fac o preluare daca majoritatea folosesc bot afk !

Eu m-am dus la spot sa il intreb pe el daca este gay :)))deasta nu puteam eu sa dorm la 1 noaptea ca nu stiam daca ghemotok e gay , jucam mu nu suntem pe un site de socializare . pica din start varianta ca ca x esti poate fi interpretata .

Posted

Nu, se poate duce si intreba 1 esti ?, 2 esti ?, 3 esti ?, 4 afk ?, 5 afk ?, si la setul urmator pe altii cu esti si altii cu afk si tot asa. Si-atunci cel care e on si a fost intrebat "esti ?" se gandeste ca nu a folosit formula corecta si nu raspunde sau vine si imi spune "credeam ca m-a intrebat daca-s gay" si n-aveam chef sa stau de vorba cu el. De ce sa complicam lucrurile, sa dam posibilitatea interpretarii cand din 2006 cel putin (pentru ca de atunci joc si am vazut eu) se foloseste formula "1 afk ?"

Chiar nu vad sensul acestei modificari.

PS. Lexa stii de ce limba romana este una dintre cele mai grele limbi ? Pentru ca are foarte multe intelesuri. Cred ca ar trebui sa inveti si alte limbi, ai fi mai calma :)

si de ce nu dai un raspuns la topicul care lam spus eu mai sus?

de ce atunci i s-a dat dreptate si au ajuns la vedictul ca preluarea este corecta? si aici o da la intors?

in principiu este acelasi lucru, o portita in regulament, pe care a folosito respectivul.

crezi ca ii intreba altceva in afara de afk?? hai sa fim seriosi.

Posted

Da eu mi-am mentinut-o pana am vazut quote-ul lui xtest din regulament. Sunt si eu om, am si eu voie sa-mi schimb parerea. :D Si-n plus ca nu mi-am schimbat-o doar ca a zis cineva sau s-a intamplat ceva, ci pur si simplu am uitat de paragraful ala din regulament. Desi, cum am spus mai sus, pentru mine cam inseamna acelasi lucru, nu e ca si cum am trecut de la o extrema la alta, sunt de parere ca ar fi mers si in felul ala sa faci preluare, ca alt motiv de a intreba un party in numar 5 "esti?" nu gasesc. Dar daca asa prezinta regulamentul, si recunosc ca l-am trecut cu vederea la aspectu asta...atunci...trebuie pus si acel "afk" undeva in linia de intrebare a unui caracter ce urmeaza a fi preluat.

Daca majoritatea din staff nu sunt de acord cu subiectul care-l discutam aici, e si normal sa ma conformez, si ca majoritate decid chestia respectiva. Asa-i frumos si colegial intr-un colectiv, nu? :P

adevarul e ca daca esti singurul care se pisa impotriva vantului, te uzi mai tare. atata timp cat esti singurul care poate fi impartial si tine partea jucatorilor cand se intampla sa aiba dreptate, n-ai nici o sansa. de apreciat totusi gestul tau

ca sa rezolvati problema cu antiafk cand faceti preluare mai puneti cateva caractere la intrebarea de afk gen

Bonito .AF.K ? si sa rezolvat problema

nu s-a rezolvat problema :)

sigur?

programu anti afk are aceleasi pricipi ca si filter words in joc.

nu are nici un principiu. sunt doar zvonuri :)

Posted

boom sa moara franta deci dupa ce am pierdut spotul ca mi-a dat pk Ghemotok m-am dus dimineata si i-am facut preluare din nou am stat ceva timp am dat pk lu ghemotok si restu care mai erau pe acolo lu brn_bk ala nu pot sa ii dau pk are prea multe rr , apoi am stat vreun sfert de ora , am vrut sa ma convig ca daca chiar exista programul de afk sti ice am facut am scri de cateva ori AFK AFK AFK in secunda 1 a revenit brn , oricum stii si tu prea bine ca exista asa ceva .

Posted

programu se poate modifica odata cu regulamentul.....

asa ca iar spam aiurea ......

ce e AFK ce e ON ce e ESTI .. odata ce preluarea e corecta nu vad care e problema :-j .. greseala adminului ca nu a luat ca o preluare corecta si aceea cu ESTI ..

Posted

@panduru2 n-ai nici o treaba cu subiectul topicului

adica ce vrei sa zici??

macar teai obosit sa citesti http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305285&hl=tyrexelu&st=0 ??????

pun pariu ca nu.

este acelasi cacat in ambele topicuri, ambele preluari, cea care a facuto brink si cea din topicul care lam pus eu nu RESPECTA REGULAMENTUL.

DE CE IN UNUL DIN TOPICURI se da un verdict si in CELALAT ALT VERDICT???

DPDV al regulamentului nici una dintre preluari nu este corecta, dar totusi verdicte diferite.

@dane, nu cred ca sunt zvonuri

http://www.youtube.com/watch?v=TJbDi5gglzQ eu cred ca chiar exista un astfel de program.

aici se intreaba daca esti=afk? asta este tema discutiei din acest topic, am spus e destul de clar ca facea preluare, dar oricum, multumim de regula "adminul are ultimu cuvant"

este posibil sa existe program care filtreaza cuvantul afk, probabil din aceasta cauza a facut preluarea cu esti.

Posted

La preluare intrebarea trebuie sa contina "AFK".

Daca vii si ma intrebi pe mine pe spot "esti?" vin cu:

Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) . Poate nu are chef sa te bage in seama (sa initieze o discutie)

Poate nu am chef sa vorbesc cu tine daca ma intrebi:

ija on?

ija esti la bucatarie?

ija esti la tigara? si alte lucruri de acest gen.

Vad ca multi invoca marele program :) daca eu in regulament modific ca se poate si cu "esti?" nu e greu sa se modifice, acelasi lucru se aplica si la /filter.

Ca sa nu aveti probleme cu acest filter/program puteti folosi A.F.K.

Closed.

Prea mult spam.

PS: Lexa se pare ca nu poti sta linistit daca nu jingesti un moderator.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...