Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

afk=esti?

Recommended Posts

Posted

Mai Lexo, atata timp cat regula suna asa "Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar"", eu unul care presupun ca nu-s incult inteleg ca nu se poate lasa loc de interpretare.

S-a scris asa dar cu accent pe +nume destinatar pentru ca au fost cateva cazuri in care s-a pus doar intrebarea "Afk?" / "Esti?" fara destinatar.

Posted

S-a scris asa dar cu accent pe +nume destinatar pentru ca au fost cateva cazuri in care s-a pus doar intrebarea "Afk?" / "Esti?" fara destinatar.

Hai sa fim seriosi, din moment ce este in ghilimele, eu inteleg ca aceea este formula de preluare si nu pe accent-uri sau alte prostii, ceea ce a facut acel individ de a facut preluare folosind "esti" in locul prescurtarii "afk" eu o consider exploatare de regula si ar trebui sa fie suspendat ca atare.

creca nu era sa scrie toate cuvintele care pot inlocui pe afk .X AFK ? Este cea mai folosita forma de preluare deasta a aparut in regulament

Taci prostule ca te faci de ras, cand au introdus cuvantul AFK in regulament, l-au introdus nu pentru ca le era lene sa scrie ci pentru ca in joc este mult mai usor sa intrebi "x afk?" decat "x esti in fata calculatorului?" si pentru ca nu se lasa loc de interpretare.

Posted

De ce trebuie sa va legati de orice lucru minor care de fapt reprezinta acelasi lucru? La stationare cum e? Cand spui "x-ulescu pleaca" in loc de "nu stationa" e acelasi drac. Acum trebuie sa mentionam in regulament ca se poate formula intrebarea de preluare ca si "x-ulescu esti?" Nu e acelasi lucru? Nu e tot o intrebare pentru preluare?

Da, voi vreti sa fie adaugate in regulament toate cuvintele din dex. Toate insultele, toate injuraturile, ca vrea jucatorul sa stie in ce suspend se incadreaza, sau daca se incadreaza, sa nu cumva sa fie discriminat. Aveti niste idei puerile...

reply-ul lui xtest

Posted

mai mie nu mi se pare corect regulamentul in sine, nu modalitatea de preluare care a avut-o respectivul :)

polemica asta nu duce la nimic bun, decat la scandal. (vad ca deja ati inceput cu insulte)

daca unu intreaba "boomeey esti?" eu hap ii dau castana crezand ca vrea sa-mi faca preluare - in schimb el vroia sa-mi ceara id de mess, un jwl, sau sa ma injure. (mare smecherie, imi da pm si lamurim situatia)

dar pe partea cealalta, ar trebui sa se accepte toate variantele de preluare DOAR daca acestea contin numele explicit al celui preluat.

ex:

ba |boomeey| esti on?

|boomeey| esti la pc?

|boomeey| esti la calculator?

preluare incorecta - ex:

ba boomeey esti on?

boomey esti la pc?

bomeey esti la calculator?

@raspunsul lui xtest nu mi se pare tocmai unul pertinent. si pe messenger, cand vrea sa te intrebe cineva daca esti la pc, te intreaba "bai xtest esti?", nu te intreaba "bai xtesti esti la wc?" sau "bai xtest esti la cumparaturi?" samd., nu?

Posted

pai cum cacat sa te adaptezi unui regulament care lasa loc de interpretari in halul asta? :)) si daca faci fix ce scrie regulamentul, tot iei suspend. uitati-va la cazul garrone - blader de acum aproape 2 ani. nu mai stau sa aduc argumente si sa mai rascolesc rahatul, dar oricum ai da-o, oricum ai intoarce-o, tot n-ai dreptate indiferent ca respecti sau nu regulamentul.

Posted

Nu am luat ca ok preluarea din acest considerent

18. Regula AFK

Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR!

Daca cineva ii face printscreenuri in intervalul de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul!

Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) . Poate nu are chef sa te bage in seama (sa initieze o discutie)

Este obligatorie o poza cu F4 pe tot ecranul care sa dovedeasca ca nu a spus nimic in aceasta perioada.

Prea sec a fost "esti". Ce esti? Pot gasi o multime de exemple.

Cum am spus in acea plangere pana la noi reglementari aplic asa cum este acuma. Sa nu credeti ca sunt contra la noi idei ce tin de preluarea unui spot, doar ca nu sunt pro pana la implementarea lor oficiala.

Posted

Cum am spus in acea plangere pana la noi reglementari aplic asa cum este acuma. Sa nu credeti ca sunt contra la noi idei ce tin de preluarea unui spot, doar ca nu sunt pro pana la implementarea lor oficiala.

Pai si preluarea mea de mai sus e buna sau nu? :-?

Posted

Eu nu inteleg un lucru, din moment ce toata lumea a facut preluare sub forma de "X afk?" de ce sa schimbati formula, doar ca sa creati mai multe nelamuriri? Daca o sa lasati loc de interpretare cate plangeri in plus vor fi datorita faptului ca unu intreaba gresit atunci cand face preluare? Credeti ca daca modificati in "X esti la calculator?" sau oricare alta varianta, programul de afk nu se modifica ulterior dupa criteriile necesare (tinand cont ca a fost creat tot de unul care frecventeaza acest server)?

Posted

Am omis asta. Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) Desi intr-o oarecare maniera mi se pare a fi pleonasm sa zici "esti afk?" gandindu-ma ca reprezinta intr-un fel sau altul cam acelasi lucru. Desi, cum spune si razna, daca asa s-a facut pana acuma, nu va mai ganditi sa schimbati de fiecare data chestiile astea, sa gasiti gauri prin textul regulamentului. >.< Retrag cele de mai sus, plus ca xtest e cel de rezolva plangeri, eu decat mi-am dat parerea.

Posted

bunnyfaci asta doar din cauza ca ii porti respect lu xtest . stii si tu foarte bine ca preluarea mea este perfect corecta . De ce sa nu pot inloci cuvantul afk ? Este corect ca altii sa foloseasca programe bot anti afk ? Sa faca exp afk ? sunt chestiile astea corecte ? necaz spuneai ca nu folosesti bot afk , am alta preluare cu tine intr-o dimineata pe la 5 cam asa ti-am facut preluare , bineinteles am folosit tot esti , iar apoi dupa ce v-am mutat pe bR+bk nu am pututu sa iti dau pk , am scris de cateva ori AFK si ai revenit imediat tot filter foloseai si atunci ???

Posted

Nu neaparat, doar ca am omis faza cu "trebuie sa-l intrebi daca e afk". Adica na, intr-o oarecare masura singurul scop al unui strain pe un spot si cu intrebarea "esti?" nu e acela decat de a-i prelua spotul. Dar...daca asa e in regulament. (repet, nu am vazut linia respectiva), cam asa trebuie, explicit intrebat urmat de acel "afk".

offtopic:

semnatura lui bonito:

Retrag orice plangere pe 20 de bok +5 sau wings mg luck ignore +13
=))))))))))))))
Posted

bunny esti ? - expresie ce poate fi interpretata

bunny afk ? - expresie ce arata clar scopul intrebarii

Cred ca am lamurit mai mult decat trebuia problema.

Posted

afk este pus acolo ca urmare ca majoritatea foloseau expresia AFK cand se duceau sa preia un spot . Nu era logic sa puna cea mai folosita modaltate de preluare ?

OMFG tu crezi ca intai au aparut preluarile si apoi regulamentul? Se vede ca esti intreg la minte...

bunny afk ? - expresie ce arata clar scopul intrebarii

Cred ca am lamurit mai mult decat trebuia problema.

Pana la urma cum ramane, intrebarea de preluare trebuie sa contina cuvantul "afk" sau se poate inlocui cu un sinonim?

Posted

vasile esti?

ghiocel esti?

tigaie esti ?

oala esti ?

Care e scopul intrebarii mele ? :))

Adevarul ca se si poate interpreta :)))

alde bunny vasile ghiocel tigaie oala sunt on toti dar nu vor sa raspunda nici sa se miste doar vor asa ca sa scriu eu AFK si atuncea hop si ei raspund

Posted

Pana la urma cum ramane, intrebarea de preluare trebuie sa contina cuvantul "afk" sau se poate inlocui cu un sinonim?

Trebuie sa contina si contextul de "afk", cum scrie si in preluare de altfel. Acum nu mai imi spun parerea, vorbesc in numele staff-ului.

20. Modalitate preluare spot

Exemplu:

minutul 00:00: x, afk? +print.

minutul 00:- -: x, afk? +print.

minutul 00:04: x, afk? +print.

minutul 00:05: F4 +print.

Preluarea este incorect facuta daca:

- nu este respectat exemplul de mai sus.

Daca iau maine regulamentul la puricat, cred ca pot gasi interpretari la majoritatea regulilor. Dar ce rost are? Daca pana acum am postat/rezolvat cazuri asa...continuam asa.

Posted

buuny am mai spus asta de 10 ori , de dracu era sa scrie cel care a facut regula asta ?

buunyt ESTI?

NORMAL CA NU CA NU PREA FOLOSEA LUMEA ESTI ATUNCI CAND FACEA PRELUARE

bunny AFK?

A PUS EXEMPLU ASTA DEOARECE TOATA LUMEA FOLOSESTE ENGLEZISMUL AFK DE CAND CU ERA MESSENGER

De ce sa nu fie buna preluare ?

AM RESPECTAT TIMPUL ? DA

AM RESPECTAT MUTATUL COORDONATELOR ? DA

AM SCRIS CORECT NIKURILE ? DA

AM PUS SINONOM A LUI AFK? DA

Acuma sa pun o intrebare ... daca tot am observat chestia ca majoritatea folosesc bot de afk eu sunt atat de idiot sa folosesc cuvantul afk ? de ce dracu ma mai duc sa incerc sa fac o preluare daca toata lumea are bot de afk ? Asta ar inseamna sa fiu prea retardat sa folosesc cuvantul expresia (ce naiba este )afk stiind ca mi se va raspunde .

Posted

Nu-mi vine sa cred cum unii isi bat joc de semantica. Nu-mi vine sa cred :).

E o prostie sa spui ca afk = / = esti, o mare prostie.

Mai mult, daca vreti sa luati bunul curs al moravurilor + semantica, cand se doreste o discutie se incepe cu un salut + mici elemente ce arata apropierea intre cei doi purtatori ai discutiei.

Ma scuzati ca intreb asta dar in cazul de fata e necesar sa intreb: s-a transmis prostia la moderatori?

Posted

De ce trebuie sa va legati de orice lucru minor care de fapt reprezinta acelasi lucru? La stationare cum e? Cand spui "x-ulescu pleaca" in loc de "nu stationa" e acelasi drac. Acum trebuie sa mentionam in regulament ca se poate formula intrebarea de preluare ca si "x-ulescu esti?" Nu e acelasi lucru? Nu e tot o intrebare pentru preluare?

Da, voi vreti sa fie adaugate in regulament toate cuvintele din dex. Toate insultele, toate injuraturile, ca vrea jucatorul sa stie in ce suspend se incadreaza, sau daca se incadreaza, sa nu cumva sa fie discriminat. Aveti niste idei puerile...

nu e bine sa te schimbi dupa cum bate vantul bunny , stiu ca esti impartial dar ti-ai schimbat parca prea repede modul de gandire de la un reply banal a lui xtest

Posted

nu e bine sa te schimbi dupa cum bate vantul bunny , stiu ca esti impartial dar ti-ai schimbat parca prea repede modul de gandire de la un reply banal a lui xtest

Te uiti la cine nu trebuie, Bonito. Bunny a spus ce ai spus si tu.

Ca si la stationare, asa cum se spune "cutarescu pleaca" in loc de "cutarescu nu stationa" pentru ca inseamna acelasi lucru.

Si, ca sa intelegeti absurdul situatiei la care xtest si MurDoc dau apa la moara, cand se spune "cutarescu pleaca" se poate interpreta (desi e evident scopul solicitarii) ca cel care solicita celuilalt sa plece o face cu motivul evitarii unei discutii. E o tampenie pentru ca si voi realizati scopul evident al solicitarii si stiti ca se doreste parasirea spotului in vederea incetarii stationarii pe spotul respectiv.

Posted

Am omis asta. Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) Desi intr-o oarecare maniera mi se pare a fi pleonasm sa zici "esti afk?" gandindu-ma ca reprezinta intr-un fel sau altul cam acelasi lucru. Desi, cum spune si razna, daca asa s-a facut pana acuma, nu va mai ganditi sa schimbati de fiecare data chestiile astea, sa gasiti gauri prin textul regulamentului. >.< Retrag cele de mai sus, plus ca xtest e cel de rezolva plangeri, eu decat mi-am dat parerea.

se pare ca nu ai citit replyul lui bunny de pe pagina asta :whistle:

Posted

se pare ca nu ai citit replyul lui bunny de pe pagina asta :whistle:

N-ai vazut ca a scris ca nu isi scrie parerea ci vorbeste din partea staff-ului :)? Din spirit de colegialitate a facut-o.

Posted

Scuzele mele atunci am inteles eu gresit . am vazut fraza Retrag cele de mai sus, plus ca xtest e cel de rezolva plangeri, eu decat mi-am dat parerea. si am crezut ca s-a schimbat parerea faza e ca il stiu pe bunny de atata timp si chiar am ramas uimit crezand ca si-a schimbat parerea : :crazy: :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...