Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

afk=esti?

Recommended Posts

Posted

Am vazut o plangere in care in loc de afk a folosit,,esti" pt a evita raspunsul cu clickerul magic care raspunde la afk.

Sunt curios dc se accepta intrebarea de esti? in loc de afk?

Posted

Am vazut o plangere in care in loc de afk a folosit,,esti" pt a evita raspunsul cu clickerul magic care raspunde la afk.

Sunt curios dc se accepta intrebarea de esti? in loc de afk?

Ahahahhaahahahha, rad isteric si ma intreb ce e in capul tau =)))))))).

Scuzati-mi aroganta din reply dar nu ma pot abtine cand vad asa ceva =))))).

Desi vorbeste in romana se intreaba de ce e permisa o intrebare in romana care inseamna acelasi lucru si nu o intrebare in engleza.

Popescu, esti away from keyboard?

Popescu, esti?

Ce poate insemna esti :))? Hmmm, chiar sunt curioasa ce raspuns dai =))).

Posted

ar trebui ca regulamentul sa fie modificat in asa fel incat sa poti face o preluare fara sa foloseti cuvinte cheie(ex.:afk, on,chiar si nick-ul celui pe care il intrebi). cel putin asa ai putea prelua cat de cat, chair daca cel de pe spot are minunatul program !:)

Posted

ar trebui ca regulamentul sa fie modificat in asa fel incat sa poti face o preluare fara sa foloseti cuvinte cheie(ex.:afk, on,chiar si nick-ul celui pe care il intrebi). cel putin asa ai putea prelua cat de cat, chair daca cel de pe spot are minunatul program !:)

Regulamentul nu e restrictiv in a formula doar intrebarea Popescu afk?. E mai mult un exemplu pe care mai multi l-au adoptat si e mai usor de scris.

Poti sa intrebi Popescu, esti la calculator in momentul de fata? pentru ca inseamna acelasi lucru, sau Popescu, esti plecat de la calculator?.

Posted

in regulament spune sa intrebi x afk?, dar afk inseamna ca poti intreba si x on?, x esti la pc?, x raspunde, etc, intrebari/afirmatii prin care cel caruia ii sunt adresate trebuie sa inteleaga ca i se incearca un take over. bineinteles, ca cel in cauza trebuie sa raspunda pentru a nu pierde drepturile asupra spotului.

nick-ul celui preluat trebuie neaparat introdus in formula de preluare :) n-ai cum sa faci o preluare pe un spot daca intrebarile nu au nici un destinatar, nu?

Posted

Ahahahhaahahahha, rad isteric si ma intreb ce e in capul tau =)))))))).

Scuzati-mi aroganta din reply dar nu ma pot abtine cand vad asa ceva =))))).

Desi vorbeste in romana se intreaba de ce e permisa o intrebare in romana care inseamna acelasi lucru si nu o intrebare in engleza.

Popescu, esti away from keyboard?

Popescu, esti?

Ce poate insemna esti :))? Hmmm, chiar sunt curioasa ce raspuns dai =))).

Cunosc f bine semnificatul lui ,,afk" si regulamentul.

Dar dc esti atat de desteapta dece esti si tu curioasa de raspunsul unui admin?

Eu intreb pt ca prima data vad o preluare fara,,afk"

Asa cum zice boom teoretic ai bun,dar se poate gasi si moderator care poate ca nu accepte.

Posted

Asa cum zice boom teoretic ai bun,dar se poate gasi si moderator care poate ca nu accepte.

Ti-as zice eu pe ce motiv un moderator nu ar accepta dar sa nu degeneram.

E impotriva logicii ce spui.

Posted

in regulament spune sa intrebi x afk?, dar afk inseamna ca poti intreba si x on?, x esti la pc?, x raspunde, etc, intrebari/afirmatii prin care cel caruia ii sunt adresate trebuie sa inteleaga ca i se incearca un take over. bineinteles, ca cel in cauza trebuie sa raspunda pentru a nu pierde drepturile asupra spotului.

nick-ul celui preluat trebuie neaparat introdus in formula de preluare :) n-ai cum sa faci o preluare pe un spot daca intrebarile nu au nici un destinatar, nu?

Adica ceva de genu: http://img33.imageshack.us/img33/6647/screen020509070002.jpg

http://img818.imageshack.us/img818/7173/screen020509090003.jpg

http://img39.imageshack.us/img39/1201/screen020509110004.jpg

http://img204.imageshack.us/img204/8485/screen020509120005.jpg

:readthis:

Posted

Adica ceva de genu: http://img33.imageshack.us/img33/6647/screen020509070002.jpg

http://img818.imageshack.us/img818/7173/screen020509090003.jpg

http://img39.imageshack.us/img39/1201/screen020509110004.jpg

http://img204.imageshack.us/img204/8485/screen020509120005.jpg

:readthis:

adica exact. preluare perfecta din punctul meu de vedere. :)

Posted

Iti spun eu de ce, sau inmultit desteptii cu programe antiafk :) si atunci "tot playerii" cauta solutii, caci stafful lar putea bloca dar de "nu au timp" au altceva mai important etc. nu stiu eu ce fac ei, deci merg pe idea ca intradevar "se lucreaza" probabil in v reo alti 4 ani o sa vedem rezultatele acestui "se lucreaza"

Eu tot nu inteleg care e problema ta? Sv este cumva in marea britanie sau america? este in romanai daca nu stiai... deci limba romana (daca o cunosti) poate fi folosita :) si de ce nu in loc de afk.... sa nu punem "Plecat De la Calculator" sau tastatura :) adica PDC? sau PDT ? unde ar fi greseala, a scuzama nu recunoaste programu?:) recunoaste cei setezi ... deci seteazal pe nick sa sune din 5 in 5 minute... si dupa il arunci pe fereastra :comp1: :comp1:

P.S. Vorba lui Puya nu mai mergem la servici, mergem la JOB .... unde or fi romanii de altadata, ....se intorc in mormant cat vad prostia contemporanilor

PPS cred totusi ca ar trebui scrise in regulament toate formele "convenite si acceptate" de formulare a preluarii

Posted

Asa cum a aparut programul asta probabil or sa apara si altele cu optiunea custom la antiafk deci va bateti capul degeaba,nu exista joc online fara haxori orice ai face,azi se scapa de un program maine apare altul.

Posted

De ce trebuie sa va legati de orice lucru minor care de fapt reprezinta acelasi lucru? La stationare cum e? Cand spui "x-ulescu pleaca" in loc de "nu stationa" e acelasi drac. Acum trebuie sa mentionam in regulament ca se poate formula intrebarea de preluare ca si "x-ulescu esti?" Nu e acelasi lucru? Nu e tot o intrebare pentru preluare?

Da, voi vreti sa fie adaugate in regulament toate cuvintele din dex. Toate insultele, toate injuraturile, ca vrea jucatorul sa stie in ce suspend se incadreaza, sau daca se incadreaza, sa nu cumva sa fie discriminat. Aveti niste idei puerile...

Posted

Da, voi vreti sa fie adaugate in regulament toate cuvintele din dex. Toate insultele, toate injuraturile, ca vrea jucatorul sa stie in ce suspend se incadreaza, sau daca se incadreaza, sa nu cumva sa fie discriminat. Aveti niste idei puerile...

Daca teai referit la ce am scris eu, eram ironic acolo dar se pare ca nai inteles :)

Dar totusi daca nai altceva de facut ia o carte de sinonime poate te ajuta :) :D

Posted

Ma refeream in general, multi spun "trebuie bagat in regulament cutare cuvant", pana acum nu s-a gandit nimeni, dar dupa razboi multi viteji s-arata. >.<

Posted

Ma refeream in general, multi spun "trebuie bagat in regulament cutare cuvant", pana acum nu s-a gandit nimeni, dar dupa razboi multi viteji s-arata. >.<

bunny eu am pus doar o intrebare la moderatori care rezolva cazurile la plangeri,pt a evita neplacerile de a primi un raspuns,,ti-a fost greu sa-l intrebi cu afk?"asa cum este scris in regulament.

Si cum vad plangerea lui Bonita inca nu a fost rezolvata.

Posted

De ce trebuie sa va legati de orice lucru minor care de fapt reprezinta acelasi lucru? La stationare cum e? Cand spui "x-ulescu pleaca" in loc de "nu stationa" e acelasi drac. Acum trebuie sa mentionam in regulament ca se poate formula intrebarea de preluare ca si "x-ulescu esti?" Nu e acelasi lucru? Nu e tot o intrebare pentru preluare?

Presupun ca tu ai innebunit, cum sa fie acelasi lucru atata timp cat metodata de preluare e scrisa negru pe alb. Tu ai idee cati folosesc comanda "/filtre" pentru faptul ca vor sa vada doar intrebarile de afk? Eu unul cel putin o folosesc de luni bune si pana acum nu am avut o asemenea problema ca in cazul de fata. Totusi la mentalitatea voastra si regulamentul care poate fi interpretat, nu m-as mira sa iau suspend pentru ca sa gasit un individ dus cu pluta sa incerce o noua modalitate de preluare.

Cat despre stationare, la fel scrie foarte clar "Trebuie sa existe minim 3 cereri explicite din partea unui membru al party-ului de a parasi spotul. " iar la preluare " Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. ", si ca sa fie mai clar, exemplele de la stationare sunt in fel-uri diferite, iar la preluare, se vede clar modelul, de era altfel punea la fiecare intrebare o formula diferita si asa nu mai existau dubii. Atata timp cat metoda de preluare este formulata in felul acesta, eu unul inteleg ca daca cuvantul afk nu este inclus, preluare este incorecta.

Posted

Presupun ca tu ai innebunit, cum sa fie acelasi lucru atata timp cat metodata de preluare e scrisa negru pe alb. Tu ai idee cati folosesc comanda "/filtre" pentru faptul ca vor sa vada doar intrebarile de afk? Eu unul cel putin o folosesc de luni bune si pana acum nu am avut o asemenea problema ca in cazul de fata. Totusi la mentalitatea voastra si regulamentul care poate fi interpretat, nu m-as mira sa iau suspend pentru ca sa gasit un individ dus cu pluta sa incerce o noua modalitate de preluare.

Cat despre stationare, la fel scrie foarte clar "Trebuie sa existe minim 3 cereri explicite din partea unui membru al party-ului de a parasi spotul. " iar la preluare " Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. ". Atata timp cat metoda de preluare este formulata in felul acesta, eu unul inteleg ca daca cuvantul afk nu este inclus, preluare este incorecta.

Razno, eu te stiam baiat destept.

Deja discutie se afunda prea mult in absurd :).

Posted

lexa daca e sa o iei dupa regulament, preluarea dupa modelul mai sus prezentat nu e valida. regulamentul spune clar ca daca nu se respecta modelul "destinatar + afk?" preluarea nu este valabila. deci pe de o parte razna are perfecta dreptate.

daca e sa gandesti in ansamblu si la rece, ai si tu partea ta de dreptate. la urma urmei preluarea in sine este o modalitate de a-ti da seama daca respectivul este sau nu ON pe mu. fie ca-l intrebi "ba boomeey esti?" sau "boomeey nab esti?" sau "boomeey afk?" sau "boomeey on?", e fix acelasi lucru.

de asta am si propus un nou model de regulament dar se pare ca lumea nu prea vrea sa-si simplifice jocul. regulamentul actual este mult prea stufos, si ofera mult prea multe portite de scapare. bineinteles, moderatorii au ultimul cuvant, iar jucatorii nu au ce face in privinta asta :)

Posted

Pai nu e ceva normal? Din moment toata lumea face preluare sub formula "X afk?" de 7-8 ani incoace, e normal ca eu am ramas cu ideea ca aceasta este metodata de preluare si nu se poate interpreta, de aceea mi-am si pus "/filtre" pe acel cuvant si nici in momentul de fata nu consider ca se poate altera formula de preluare. Nu spun asta pentru ca sustin programul de afk, dar pentru mine unul comanda /filtre este foarte avantajoasa datorita faptului ca mu il tin deschis in felul http://img51.imageshack.us/img51/6252/filmdi.jpg. Este absurd faptul ca cineva incearca o noua metoda de preluare datorita faptului ca exista program anti-afk.

Posted

lexa daca e sa o iei dupa regulament, preluarea dupa modelul mai sus prezentat nu e valida. regulamentul spune clar ca daca nu se respecta modelul "destinatar + afk?" preluarea nu este valabila. deci pe de o parte razna are perfecta dreptate.

daca e sa gandesti in ansamblu si la rece, ai si tu partea ta de dreptate. la urma urmei preluarea in sine este o modalitate de a-ti da seama daca respectivul este sau nu ON pe mu. fie ca-l intrebi "ba boomeey esti?" sau "boomeey nab esti?" sau "boomeey afk?" sau "boomeey on?", e fix acelasi lucru.

de asta am si propus un nou model de regulament dar se pare ca lumea nu prea vrea sa-si simplifice jocul. regulamentul actual este mult prea stufos, si ofera mult prea multe portite de scapare. bineinteles, moderatorii au ultimul cuvant, iar jucatorii nu au ce face in privinta asta :)

Dan, stii prea bine ca exemplul se refera la minute, in ce minute sa se puna intrebarea si nu in minutele 51-52-53.

Mai mult, au aratat flexibilitate cand a venit vorba de intrebarea in minutele indicate atat timp cat s-a aratat ca acel caracter a fost afk.

Ce sa mai zic de flexibilitatea lor in ceea ce priveste folosirea altor intrebari, atat timp cat se dovedeste ca cel vizat a fost intrebat, pentru ca e logic ca vor fi mult mai flexibili.

Lucrul asta tine de logica si nu trebuia neaparat ca un admin sa o arate. Interpretarea in astfel de cazuri sunt incercari de a se disculpa ale celui care a gresit sau pur si simplu e prea prost sa inteleaga (stii ca linkmania nu duce lipsa).

Pai nu e ceva normal? Din moment toata lumea face preluare sub formula "X afk?" de 7-8 ani incoace, e normal ca eu am ramas cu ideea ca aceasta este metodata de preluare si nu se poate interpreta, de aceea mi-am si pus "/filtre" pe acel cuvant si nici in momentul de fata nu consider ca se poate altera formula de preluare. Nu spun asta pentru ca sustin programul de afk, dar pentru mine unul comanda /filtre este foarte avantajoasa datorita faptului ca mu il tin deschis in felul http://img51.imageshack.us/img51/6252/filmdi.jpg. Este absurd faptul ca cineva incearca o noua metoda de preluare datorita faptului ca exista program anti-afk.

Va trebui sa introduci in filtre si alte cuvinte. Doar pentru ca tu te-ai obisnuit doar cu afk in filtre nu inseamna ca asta e cauza pentru care trebuie sa se aplice doar intrebarea "Cutarescu afk?".

Posted

Va trebui sa introduci in filtre si alte cuvinte. Doar pentru ca tu te-ai obisnuit doar cu afk in filtre nu inseamna ca asta e cauza pentru care trebuie sa se aplice doar intrebarea "Cutarescu afk?".

Nu este vorba de cum m-am obisnuit eu, nu-i problema ceea ce introduci in filtru, poti pune pe numele tau si atunci nu mai e loc de interpretare, dar din moment ce toata lumea stie metoda de preluare sub forma de "X afk?" si in regulament este specificat destul de clar, nu inteleg de ce unii care se cred mai destepti incearca sa exploateze regulamentul ca sa ne ofere batai de cap.

Posted

Cand am deschis acest topic tu te-ai spart de ras ca o p....ta,dar vezi ca parerile se cam impart. Pt ca regulamentul este interpretabil(orice lege sau regulament este interpretabil)

Posted

Nu este vorba de cum m-am obisnuit eu, nu-i problema ceea ce introduci in filtru, poti pune pe numele tau si atunci nu mai e loc de interpretare, dar din moment ce toata lumea stie metoda de preluare sub forma de "X afk?" si in regulament este specificat destul de clar, nu inteleg de ce unii care se cred mai destepti incearca sa exploateze regulamentul ca sa ne ofere batai de cap.

Iti zic ce i-am zis lui Dan si ceea ce, cel mai probabil, iti va zice si un admin: exemplul din regulament e referitor la minute.

Cand am deschis acest topic tu te-ai spart de ras ca o p....ta,dar vezi ca parerile se cam impart. Pt ca regulamentul este interpretabil(orice lege sau regulament este interpretabil)

Pareri ale unor persoane care nu gandesc complet.

Ungure, te-ai bosumflat :(? Du-te la scoala si invata limba romana, ca mai apoi sa ai pretentii de a cere explicatii pentru lucruri logice.

Posted

Iti zic ce i-am zis lui Dan si ceea ce, cel mai probabil, iti va zice si un admin: exemplul din regulament e referitor la minute.

Mai Lexo, atata timp cat regula suna asa "Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar"", eu unul care presupun ca nu-s incult inteleg ca nu se poate lasa loc de interpretare.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...