Jump to content
NaturalHigh

Cea mai puternica furtuna de zapada vazuta din spatiu.

Recommended Posts

Posted

Daca v-ati intrebat vreodata cum arata o furtuna de zapada vazuta din spatiu, a venit vremea ca NASA sa va raspunda la aceasta curiozitate.

Furtuna care a acoperit jumatate din America a fost captata in imaginile obtinute de NASA cu MODIS (Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer), aparatura aflata pe un satelit NASA, dar cu ajutorul satelitului GOES-13. Fotografiile arata tabloul complet al iernii deasupra Americii si se poate vedea si cati nori (dintre care multi plini de zapada) acopera tara. Detaliile sunt incredibile.

60471456.jpg

60471333.jpg

60471334.jpg

Sursa: StirileProTv

Guest SherkaN
Posted

Da, banuiesc ca sunt aia tampiti si nu si-au dat seama ca e la fel.

Superbe imagini.

Posted

in caz ca nu intelegi ce-am vrut sa zic, singura chestie "inedita" probabil e ca are loc in America. In zonele polare astfel de furtuni au loc tot timpul. si care e problema ta daca mi e nu mi se par spectaculoase?

Posted

Frumoase poze, dar probabil se exagereaza.. furtuni de genu` au mai fost..

Dar oricum, au facut niste poze de milioane!

Probabil una din cele mai interesante meserii din lume e cea de astronaut, cate vezi..

Guest SherkaN
Posted

in caz ca nu intelegi ce-am vrut sa zic, singura chestie "inedita" probabil e ca are loc in America. In zonele polare astfel de furtuni au loc tot timpul. si care e problema ta daca mi e nu mi se par spectaculoase?

Femeie titlul spune clar "CUM ARATA O FURTUNA DE ZAPADA DIN SPATIU" , nu spune de America, de zonele polare, india sau Rwanda, idee e cum arata ea DIN SPATIU! Zici ca arata la fel .. ce te asteptai , sa apara din univers un bulgare mare alb de zapada cu Mos Craciun pe el ? Normal ca e la fel, daca nu esti in stare sa intelegi ... mergi si fa o musaca.

Posted

Pozele sunt bestiale, pacat ca americanii nu se pot bucura de ele...li s-au daramat cladiri, spart masini, o groaza de pagube din cauza aceste "apocalipse de zapada" sau "snowZilla" cum ii zic ei...

Posted

Femeie titlul spune clar "CUM ARATA O FURTUNA DE ZAPADA DIN SPATIU" , nu spune de America, de zonele polare, india sau Rwanda, idee e cum arata ea DIN SPATIU! Zici ca arata la fel .. ce te asteptai , sa apara din univers un bulgare mare alb de zapada cu Mos Craciun pe el ? Normal ca e la fel, daca nu esti in stare sa intelegi ... mergi si fa o musaca.

ma tu ce-ai? ia uite ce grija ai tu, ca nu mi se pare mie spectaculos cum arata o furtuna de zapada si ca mi se par exagerate posturile voastre. se vede ca o pata alba la fel celelalte pete albe de pe planeta. n-are nimic uluitor. vazand titlul ma asteptam la ceva deosebit, nu la chestia asta. tu chiar n-ai nimic altceva mai interesant de facut decat sa-mi cauti mie nod in papura?

Posted

Fratilor parca sunteti niste pusti de 10 ani , care se bucura cand vad ceva nou :))

Este ceva putin neobisnuit pentru america dar obisnuit pentru alte colturi ale lumii .

Mie chiar mi-ar place sa traiesc in Siberia unde nu misca nici o masina si bate un vant cu 200km/h . Imi place multa zapada si loc pustiu , sa ma plimb cu hasky :))

Posted (edited)

unde e luckyshot e si blk. pic si poc .... dupa bloc. nvm

ideea e ca tu ai cautat anturaj de la inceput, ca sa nu zic ca e prostesc sa postezi intr-un topic al carui titlu " Cea mai puternica furtuna de zapada vazuta din spatiu." O poza cu nori de zapada de la polul nord. si dupa cum spune si titlul asta e cea mai puternica. cand esti prost si viata-i grea, d-aia e mai bine sa stai in banca ta, ceea ce tu, luckyshot, nu o faci.

E fantastica, m-am uitat la CNN si am vazut ce ravagii a facut prin state. Si acum dupa ninsori a venit gerul. E paralizata mai bine de jumate din america ...

Stai ca acum am recitit ce a scris ala

Arata exact la fel ca orice nor, nu stiu ce e asa fabulos.
Ba baiatule, tu nu realizezi cat da penibil esti? :)) Ai ghe pulpa me'!

3 zile pauza pentru limbaj

Si alta data daca ai ceva de comentat la adresa cuiva foloseste cu incredere butonul PM

Edited by Tybork
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...