Jump to content
Random Hero

Primul aeroport din lume care foloseste holograme

Recommended Posts

Posted

Începând cu aceast? s?pt?mân?, aeroportul din Manchester va folosi, în premier? mondial?, holograme. Scopul acestor proiec?ii este reducerea cozilor la controalele de securitate. Cele dou? holograme sunt reprezent?ri virtuale a doi angaja?i ai departamentului de customer service, John ?i Julie. Proiectul a fost realizat de c?tre aceea?i companie care a conceput concertele forma?iei Gorillaz, care este format? din caractere animate.

Pasagerii care vor folosi terminalul 1 al aeroportului din Manchester vor întâlni reprezent?rile virtuale ale celor doi angaja?i. Acestea ofer? explica?ii despre obiectele ce nu pot fi aduse la bordul aeronavei ?i reaminte?te c?l?torilor s? aib? la îndemân? boarding pass-ul, pentru a reduce timpul de a?teptare.

holograma.jpg

Directorul departamentului de customer service al aeroportului din Manchester, Julie Armstrong, a explicat decizia de a folosi holograme în premier? mondial?: "C?ut?m întotdeauna noi metode pentru a îmbun?t??i experien?a pe care c?l?torii o au în aeroportul nostru. Dup? 4 ani de la introducerea unor restric?ii în ceea ce prive?te bagajul de mân?, este de în?eles c? unii pasageri uit? regulile referitoare la cantitatea de lichide permis?. Nu vrem s? for??m pe nimeni s? î?i arunce b?utura sau produsele de înfrumuse?are, astfel c? am c?utat alte c?i de a reminti oamenilor aceste reguli, de la postere pân? la oameni îmbr?ca?i în costume-gigant în form? de deodorant. Poate c? aceste holograme vor constitui cea mai eficient? metod?. Nu ai cum s? nu le vezi, iar ?inând cont c? John ?i Julie cei reali sunt populari în rândul pasagerilor, sper?m ca ?i formele lor virtuale s? fie".

Ce crede Julie Capper, una din cele dou? persoane imortalizate de firma Musion în forma unei holograme? "Dac? aceste holograme ajut? pasagerii no?tri s? treac? mai repede de controlul de securitate, atunci este un lucru bun. Ce-i drept, este ciudat s? te vezi în form? virtual?, dar sper ca aceast? versiune a mea s? preia o parte din volumul meu de munc?. Sunt curioas? dac? pot trimite holograma în locul meu la unele ?edin?e f?r? ca nimeni s?-?i dea seama", a declarat Julie.

sursa: descopera

Posted

Excelent ! numai stai juma de ora sa o intrebi pe aia informatii ... am asteptat 3 ore , intrebam din 30 in 30 de minute informatii despre un zbor. Dupa care mi-au dat in cap. Reson ? Cica mi-au anulat zborul si tot ma duceau de nas din jumate in jumate de ora.

P.S. Daca ar reusi sa implementeze aceasta tehnologie in toate aeroporturile mari ale lumii ar fi excelent. ( Romania exclus , sunt prea inapti )

Posted

eu nu inteleg de ce se reduc cozile nu stiu unde doar pentru ca sunt holograme si nu oameni

Posted

eu nu inteleg de ce se reduc cozile nu stiu unde doar pentru ca sunt holograme si nu oameni

se reduc pentru ca vei sta mai mult langa o holograma care nu iti va explica ce doresti, holograma fiind amplasata in alta parte decat linia de boarding. :))
Posted

Desi ador tehnologia, eu cred ca introducerea hologramelor in acest fel e o prostie. In loc sa investim cat mai mult in acei/acele angajate, noi vrem sa introducem holograme. Femeia sau barbatul se mai balbaie, dar cand aparatul care emite holograma se strica, ce se intampla? :))

Posted

Desi ador tehnologia, eu cred ca introducerea hologramelor in acest fel e o prostie. In loc sa investim cat mai mult in acei/acele angajate, noi vrem sa introducem holograme. Femeia sau barbatul se mai balbaie, dar cand aparatul care emite holograma se strica, ce se intampla? :))

se inlocuieste

sau ce vrei sa zici ca angajatu nu moare niciodata?

dupa parerea mea e mai bine cu holograme

ce rost are sa lucreze ala, sa-l dea afara si sa bage holograme si gata. economiseste aeroportu bani.

Posted

se inlocuieste

sau ce vrei sa zici ca angajatu nu moare niciodata?

dupa parerea mea e mai bine cu holograme

ce rost are sa lucreze ala, sa-l dea afara si sa bage holograme si gata. economiseste aeroportu bani.

Eu n-am zis ca nu moare, dar pana se inlocuieste aparatul, omul mai zice ceva, mai socializeaza cu acei clienti. Hai sa inlocuim toti oamenii cu roboti si holograme. Sa fim seriosi. Si crede-ma ca daca ai lucra la aeroport, n-ai mai fi atat de entuziasmat.

Eu nu cred ca economiseste prea multi bani. Holograma aia costa ceva bani si mai ales intretinerea aparatului.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...