{JM}Alex Lifetaker Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Care a vazut video-ul... e tare de tot Daca erau baieti mai mult ca sigur ca unul din ei ajungea la spital Hehe ce tactici de UFC... o tine pe ceealalta cu mana de par si ii frigea cate un pumn in bot Heh... misto... ce si-a luat-o aia... Deci copii ce ati invatat din asta?? 1. School is fun! 2. Long hair sux 3. Traiasca telefoanele cu captura video
nwradu Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Care ma, aia de a fost acum cateva luni, cu doua fete intr-o clasa care se bateau si restul aplaudau si se uitau? E vechi ala, sau a mai aparut vreunul nou? Netics, tu tineai telefonul?
Hadrian Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Lol eu nu am stiut de asta...tre sa ma interesez
{JM}Alex Lifetaker Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Hmm io stiu ca e recent ... am auzit profii acum 2-3 zile si ieri l-am gasit pe torrents...
Ahilosu Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 e veche filmarea, a fost p la antena 1 sau protv acum vreo 5-6 luni...mai penal in video e ca nimeni nu se baga, unii incercau dar erau tinuti de altii...tampiti...clar.
Slick Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 De ce sa se bage ? las' ca e misto sa mai vezi cate una ciufulita Crezi ca se vaita de durere? neah, se vaita ca se duce la piscina si are vanatai
L3b3 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 (...) Netics, tu tineai telefonul? Neah, el fuge de bataie {JM}Alex Lifetaker, ce ai vazut tu s-a intamplat de ceva vreme... nu e recenta treaba. Sau cine stie
Dele7e Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 HAHA,vreau sa vad si eu Se stie de la ce liceu erau? Poate le` cunosc
frankie Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 daa..si eu vreau, vreau bataie intre fufe...sa ad cum se ghearana si cum isi smulg parul..de ce s-au batut??iubirea asta...
nwradu Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Nu e recenta, dar acum vreo 2 zile au aratat iar la televizor ca era un reportaj despre noul regulament sau ceva, am vazut si eu imaginile iar. Au fost cam dupa scandalul cu fetele alea dezbracate din nu stiu ce oras care s-au dovedit ca nu erau din Romania, cam in perioada aia a fost, oricum inainte de vacanta.Edit: am cautat pe huburi filmul, se gaseste (hint: cautati "bataie fete" si video), dar se pare ca e din Constanta, nu stiu de unde ati scos Oradea...
{JM}Alex Lifetaker Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Dap se pare ca sunt 2 filme de acest gen... voi vorbiti despre ala din constanta... Eu vorbesc despre astia din oradea(au si accent oradean), si in film NIMENI NU SE TINE UNUL PE ALTUL deci pur si simplu stau si se uita nu intervine nimeni ... si astia mai demult au planuit chestia asta nu a fost ceva spontan o arata pe prima tipa cum se pregatea sa o bata pe cealalta si intra in clasa Oricum pare real nu cred ca e mima... Filmuletzul luati-l de aici : http://www.underw.org/details.php?id=167&hit=1
L3b3 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 An dat jos filmul si nu e ala vechi... Nice fight anyway Desi nu stiu daca e chiar din Oradea, nu recunosc scoala.
{JM}Alex Lifetaker Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 E din oradea nu vezi ce accent au aia Mi se pare ciudat, ca sunt oltean dar asa vb. ei ( no offence oradenilor ) De unde iau shi eu filmul ala vechi cu alea din constanta??Ca am inteles ca sutn 2(1 oradea, 1 constanta)
w1seMan Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Care a vazut video-ul... e tare de tot cred ca era la Colegiul Tomis din Constanta ... defapt nu cred .. sunt sigur
Linky Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Indiferent unde a fost bataie...eu am vaz video ....si am stat juma de ora pe jos de ras....erau tare fetele...ce pumne ce palme...ce genunchi ce paruieli Sper sa apara si partea a doua cat mai curand
Jayzzz Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Sunt 80% sigur ca e in Ghibu faza asta. Cam asha arata bancile shi salile shi coridoarele pe acolo.... Shi acolo is majoritatea copiilor cu fatzau de accidente genetice, experimente nereushite, prost crescutzi, etc.
netics Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 e faza in care eu am luat bataie? aaaa... era cu fete scuze
BULETE Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Una dintre ele parca facea Taek-Won-DO (daca asa se scrie)
[Infernal]Danny Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Este de la liceul TOMIS nr 4 din CONSTANTA il si cunosc pe ala care zice "dk nu dai asta la PROTV esti fraier" asa k nu va mai contrazicetzi PS:si apropo e kam din aprilie-mai faza
BooM-retired Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Pana la urma le-am vazut pe amandoua...La cel din Cta e vb de PRO TV, in cel din Oradea e vb de Antena 1...deci, sunt 2 filme total distincte...
nwradu Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Da, sunt doua filme separate. Am mai gasit pe DC unul cu doua fete care se bat, ala e tare rau ca-i arde aleia de o indoaie, dar vorbesc engleza. Totusi, daca vreti sa vedeti, se numea "bataia intre fete 2.avi" si are aprox 5.8 MB, 35 de secunde de film. Asta mi s-a parut cel mai hazliu, nu stiu ce au avut cu saraca fata...