Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sifonu

intrebare pk goldean

Recommended Posts

Posted

si eu as vrea sa stiu dc s-a scos suspendul aici

sa inteleg ca daca vad pe cineva care nu poate lua bok ii pot da pk si sa il iau eu?(ca sa stiu cum sa procedez de acum incolo)

Posted

S-a mai explicat de atatea ori, daca esti in party este riscul tau ! _uNu_ si-a dat seama ca ori nu ai fost tu primul la golden, ori esti in party si automat nu ai drept asupra goldenului !

Incercati cand va duceti la invazii sa nu fiti in party !

Iar raspunsul colegului meu a fost destul de clar.

Numai bine !

Posted

pai ala avea poza cu goldeanu

de ce trebuia sa-i dea pk?(putea sa-l ia el si fara pk)

in alta ordine putem zice ca era spotul lui(parca asa ziceati ca spot e ala unde vrei tu)

asa ca nu cred ca-i corecta decizia voastra !

ce decizi de kkt luati voi in AS

Posted

Deci concluzia e ca daca bok-ul e jos, poti da pk.

le: am vazut, am vazut. dar stiam ca, chiar daca nu poate sa ia bok-ul de jos pentru ca e in party, daca ii dai pk, poate sa te posteze. Stiu sigur ca a fost un caz asemanator, si cel care a dat pk a luat suspend.

Guest matemate
Posted

Deci concluzia e ca daca bok-ul e jos, poti da pk.

dap asa se vede :)

Posted

Am zis ca luati decizi aiurea incontradictoriu?

1.este cazul asta fatza de altele

2.referire la parinti,in unele plangeri nu ati dat ss(''asa te-nvatza ma`ta?''-si aici era referire la parinti)

3.auto party(la unele dati ss la altele nu)intrarea aiurea in pt urmat de pk

si mai sunt careva in care unul zice asa si altul exact opusul

asta cu pk la goldean e tare

in loc sa simplificati regulamentul il faceti de de kkt

Posted

KS la goldeni sau omorat jucator pentru BOK!

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Cel care a venit primul la golden castiga dreptul de primul venit (dreptul asupra golden-ului). Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu golden-ul. Se adauga pedepsele date de regula de PK pentru cei care il omoara pe primul venit (in timp ce se bate cu golden-ul sau pentru a fura BoK-ul).

regulamentul e destul de clar in privinta asta , chit ca iei pk la golden sau cu boku' pe jos e tot aia pt ca se urmareste furtul bokului , logic nu?

faptul ca avea party nu e relevant aici , putea sa incerce sa ia bokul cu space in loc sa dea pk

Posted

S-a mai explicat de atatea ori, daca esti in party este riscul tau ! _uNu_ si-a dat seama ca ori nu ai fost tu primul la golden, ori esti in party si automat nu ai drept asupra goldenului !

Incercati cand va duceti la invazii sa nu fiti in party !

Iar raspunsul colegului meu a fost destul de clar.

Numai bine !

din ce zici u aici, dai de inteles k dak unul omoara un golden, iar eu trec pe langa el, in momentul in care cade bok`ul am dreptul sa`i dau pk, corect?

Posted

din ce zici u aici, dai de inteles k dak unul omoara un golden, iar eu trec pe langa el, in momentul in care cade bok`ul am dreptul sa`i dau pk, corect?

normal ca nu.

Guest matemate
Posted

daca nu se pedepseste atuncia astepti sa omoara cineva goldenul si tu pak dai pk cu ripper :)

si ai bok :)

Posted

este o situatie destul de aiurita care se bate cao in cap cu regulamentul

CAND INTRA UN MODERATOR AICI?EXPLICATIE LOGICA AVETI ?

Posted

scuza-ma dar este un replay total idiot

te-ai uitat la alta plangere? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=398581

insasi qpunct recunoaste ca a gresit si accepta ss ptr pk:)

DAR ati intervenit voi si incalcati regulamentul!

:right:

My bad, nu am verificat plangerea. Intradevar, plangerea este corecta. Ma scuzati pentru eroare.

_uNu_ - pk la golden - 5 zile suspend

Antecedente irelevante.

14. KS la goldeni sau omorat jucator pentru BOK!

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Cel care a venit primul la golden castiga dreptul de primul venit (dreptul asupra golden-ului). Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu golden-ul. Se adauga pedepsele date de regula de PK pentru cei care il omoara pe primul venit (in timp ce se bate cu golden-ul sau pentru a fura BoK-ul).

NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru) la omorarea goldenilor.In caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"!

Un jucator (party) nu poate ataca doi sau mai multi goldeni simultan.

Posted

:right:

My bad, nu am verificat plangerea. Intradevar, plangerea este corecta. Ma scuzati pentru eroare.

_uNu_ - pk la golden - 5 zile suspend

Antecedente irelevante.

Lol , abea aqm am vazut plangerea ...

Frate ce pnm faceti .. ?

Ba primesc 25 zile

Ba primesc 5 zile

Ba se scoate ss`ul

Ba iau iara 5 zile

Deci pna la urma ?

Deci ?

Posted

Lol , abea aqm am vazut plangerea ...

Frate ce pnm faceti .. ?

Ba primesc 25 zile

Ba primesc 5 zile

Ba se scoate ss`ul

Ba iau iara 5 zile

Deci pna la urma ?

Deci ?

urmeaza 5 zile ptr pk goldean

p.s.acum ca se aplica regulamentul il puteti inchide

Posted

urmeaza 5 zile ptr pk goldean

p.s.acum ca se aplica regulamentul il puteti inchide

Ba sifonule

dak iti dau 2 in freza

te faci apa plata ..

Posted

qpunct fara suparare

aici lancelot a gresit ptr ca nu aplica regulamentul cum trb si trb sa vina altu sa munceasca din urma lui sa repare ce strik el

in reg este specificat destul de clar

#are rost sa enumeram greselile facut de lancelot ca moderator?cred ca am avea de munca...uite dc se ia lumea de tn dl lancelot de aia....ca nu iti faci trb cum trb si uite de aia e si vanatoare pe srv si altele.

Posted

qpunct fara suparare

aici lancelot a gresit ptr ca nu aplica regulamentul cum trb si trb sa vina altu sa munceasca din urma lui sa repare ce strik el

in reg este specificat destul de clar

#are rost sa enumeram greselile facut de lancelot ca moderator?cred ca am avea de munca...uite dc se ia lumea de tn dl lancelot de aia....ca nu iti faci trb cum trb si uite de aia e si vanatoare pe srv si altele.

k.

Aqm vreau sa aflu q ziua aia in care am avut ss

din 5 zile +bonus 1 zii?

deci?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...