Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ycks

Sugestie adaugare aura de "NE-set"

Recommended Posts

Posted

Va salut,

Am inteles ca trebuie sa vorbesc cu vrazvan despre asta dar nu o sa am raspuns pozitiv.

Asa ca m-am hotarat sa pun la sugestii unde pot sa imi raspunda mai multi, poate mai sunt si altii de acord cu mine.

1.Se poate introduce sa apara aura de 11/12/13 pe un caracter, daca are toate sloturile ocupate cu iteme 11/12/13?

Adica se elimina conditia de set... sau se adauga o alta aura cu toate conditiile in afara de cea de set.

Caracterul meu principal e arlechino si mi-ar placea sa am aura desi am pe mine urmatorul "NE-set":

- bone boots lk ref 13

- plate pants lk ref 13

- pad armor lk ref 13

- red dragon gloves lk ref 13

2.Daca nu se poate acum, este posibil sa se introduca la sezonul urmator MU?

Scuze ca am postat de 2 ori:)

Posted

aura apare cand ai un set complet (bronze,armura,pants,helm,gloves,bots,min+10)

daca tu ai un item plate si un item bronze ce aura vrei? :))

@nare rost sugestia

Posted

aura apare cand ai un set complet (bronze,armura,pants,helm,gloves,bots,min+10)

daca tu ai un item plate si un item bronze ce aura vrei? :))

@nare rost sugestia

Nu stiu daca ai inteles corect ce am scis acolo ca sa poti spune ca nu are rost sugestia.

Chiar crezi ca eu nu stiu cum apare aura? - mai citeste o data!

Posted

1.Se poate introduce sa apara aura de 11/12/13 pe un caracter, daca are toate sloturile ocupate cu iteme 11/12/13?

Nu cu vrazvan trebuie sa vb, cu cei de la webzen vb , poate gasesc ei o soultie

Posted

Va salut,

Am inteles ca trebuie sa vorbesc cu vrazvan despre asta dar nu o sa am raspuns pozitiv.

Asa ca m-am hotarat sa pun la sugestii unde pot sa imi raspunda mai multi, poate mai sunt si altii de acord cu mine.

Adica se elimina conditia de set... sau se adauga o alta aura cu toate conditiile in afara de cea de set.

Caracterul meu principal e arlechino si mi-ar placea sa am aura desi am pe mine urmatorul "NE-set":

- bone boots lk ref 13

- plate pants lk ref 13

- pad armor lk ref 13

CONTRA

Mi se pare normal sa fie aura numai la un set complect si +13.

Posted

Va salut,

- bone boots lk ref 13

- plate pants lk ref 13

- pad armor lk ref 13

ce-a mai aiurea sugestie pe care o vad de 2 ani incoace :))

Posted

nu cred ca e posibil asa ceva si chiar daca s-ar putea face nu cred ca o sa o faca cineva. plus,la mg nu primesti aura decat la seturile de mg,degeaba ai scale sau bone la 13 ca nu ai aura sau bonus def

Guest Galladriel
Posted

saracul .. doar voia sa isi exprime o parere , nu a facut nimic rau nu-l mai criticati in halul asta =( .

Aura de +13 parerea mea e foarte faina si ar trebui sa o aiba playerii atat pe merit cat si pe "infatisare" , pe look-ul caracterului . Daca tu ai un item scale (verde) unul dragon (rosu) ceva plate (albastru) si bronze (galben) si eventual ceva alb , ai sa arati ca un pom de craciun , nimic armonios nimic frumos . Insa daca ai un set complet , e mult mai estetic . De asemenea la partea cu "merit" ma refeream ca pentru a avea un set +13 , trebuie unpic sa-ti bati capul , fie ca il faci tu , fie ca il cumperi . Nu este corect ca cei care au set din bucati sa beneficieze de aura , pentru ca poate nu au depus nici 50% din efortul celorlalti .

Posted

Nu cu vrazvan trebuie sa vb, cu cei de la webzen vb , poate gasesc ei o soultie

Intr-adevar. Nu se poate modifica chestia asta de catre administrator, ci de catre creatorul jocului. Inchid topicul pentru ca e inutil sa cerem ce nu putem avea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...