MazaBoY Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5jqbxp1Du6E&feature=player_embedded OMG am rass cu lacrimii
Guest *Juan* Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Crys. Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 deci .... )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
RammsteinWelt Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Cred ca tu razi si daca iti arata cineva un deget.
Zozo Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mihai Eminescu JR.dar mi s-a parut mai amuzanta poza postata de crys xD
Lopez Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 N-am schitat nici macar un zambet. Rammstein,de ce mai dai reply daca nu iti place?Du-te si asculta-ti trupa ta de "muzica" . On : ) Panarama mare mosu ala
RammsteinWelt Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Rammstein,de ce mai dai reply daca nu iti place?Du-te si asculta-ti trupa ta de "muzica" . On : ) Panarama mare mosu ala Tu ce "muzica" asculati. Fac pariu ca Puya , Connect-r si alti cocalari de genu' .
Guest SherkaN Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 N-am schitat nici macar un zambet. Da , e mai tare American Pie. Prea tare , am ras cu lacrimi )
Lopez Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Tu ce "muzica" asculati. Fac pariu ca Puya , Connect-r si alti cocalari de genu' . Ceea ce asculti tu nici macar nu o pot numi muzica :) Nici daca ma bati nu as putea sa ascult kkturile alea.
HighVoltage Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ceea ce asculti tu nici macar nu o pot numi muzica :) Nici daca ma bati nu as putea sa ascult kkturile alea. Esti un cocalar infect care o sa fie un cocalar mereu,pentru ca te`ai nascut cocalar,esti un cocalar,vei fi un cocalar,si o sa mori ca un cocalar. P.S. Esti un cocalar,cocalarule! 1.Daca nu poti intelege muzica aia,ori esti preot,ori esti prost,dar in cazul tau,esti si cocalar,si prost. 2.Daca nu poti numi aia muzica,ce sa mai vorbim despre ce asculti tu *cough* *cough* 3.Cacat e ceea ce asculti tu,un cocalar. 4.Nu o sa poti incetele muzica aia vreodata,pentru ca : a). Creierul tau nu e adaptat la inteligenta,urechile tale sunt adaptate la cacaturi! b ). Esti un cocalar? c). Da,esti un cocalar! d). Intradevat,esti un cocalar! Pa,cocalarule! @Cat despre videoclip,penal.
Drops Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Sal'tari. HighVoltage Warn Level Up & DP una bucata luna ! Rog respectuos respectarea regulei bunului simt. Cu stima, Io, Drops
IoNutzZ. Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Cat a putut sa retina omu asta..e kinda funny
Lopez Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Esti un cocalar infect care o sa fie un cocalar mereu,pentru ca te`ai nascut cocalar,esti un cocalar,vei fi un cocalar,si o sa mori ca un cocalar. P.S. Esti un cocalar,cocalarule! 1.Daca nu poti intelege muzica aia,ori esti preot,ori esti prost,dar in cazul tau,esti si cocalar,si prost. 2.Daca nu poti numi aia muzica,ce sa mai vorbim despre ce asculti tu *cough* *cough* 3.Cacat e ceea ce asculti tu,un cocalar. 4.Nu o sa poti incetele muzica aia vreodata,pentru ca : a). Creierul tau nu e adaptat la inteligenta,urechile tale sunt adaptate la cacaturi! b ). Esti un cocalar? c). Da,esti un cocalar! d). Intradevat,esti un cocalar! Pa,cocalarule! @Cat despre videoclip,penal. Destept esti.
RammsteinWelt Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Destept esti. Pai da, spre deosebire de tine...
Drops Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Sal'tari. Consider ca v-ati "contrat" destul ... cu voia voastra va indic sa continuati ( daca vreti ) pe mess, PM-uri, telefonic, SMS-uri, felicitari postale etc. :). Cu stima, Io, Drops