Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

a fost odata

Recommended Posts

Posted

' date='02 February 2011 - 12:08' timestamp='1296641305' post='5619384']

Dar de vechea garda mai stie cineva ... HELL ... duduta,styng etc mai stie cineva ceva ?

co2tel,old 2_pac , ZES sau Lord ... T-rex,Lordu ... K&P Krypton old Zzzzbumi ... Zbumi_MG , Tori si restu , Ingerul , IMMORTALS old Mihnea,Serginho,Esc@pe, Diavolii unde sunt ,,, cell,Mg-Joe,Arthemisa,Tygressa,Xper,T3eo, old RRyders , Maniacii cu MagicElf,Mafia,Mehico care mai e doar pe forum si in joc deloc , Dreaming guilda colegului nostru Rede cu ArchAngelis,Blade2y,Teddy,Heatrhless,Athlasel,dmx,logs , Machiavelli,Soldat,Tribunu,GALACTICO,Amar3tto,Fr33lance,Yo-da,Russo ... si altii si altii pierduti in neant :) Ca as putea continua pana poimaine ...

Mai stie cineva ceva de ei ... :) !

Galactico isi facuse propriul sau server de mu ,dar in orice caz m-a dezamagit cu moderarea..Serverul a tinut 3-4 ani dar acum nu il mai are.

Posted

cRs de ce te amesteci ....ai fost un 0 in Mu...toata lumea stie adevarut ca ai dat adminul lui Slym sa faca ce a facut...la multi le e rusine sa iti spuna in fata ...mie nu imi este ...so modereaza la tine in sectiune si lasa-ne cu ""amintirile"" tale

App...ai fost,...esti ,...si ramai paralel cu jocul asta !

Te pupa Shark.........................completeaza tu pctele de suspensie !

L.E Cauta un topic .....cu ce AM fost odata ...dar nici acolo nu ai loc...stii tu de ce !

Posted

cRs de ce te amesteci ....ai fost un 0 in Mu...toata lumea stie adevarut ca ai dat adminul lui Slym sa faca ce a facut...la multi le e rusine sa iti spuna in fata ...mie nu imi este ...so modereaza la tine in sectiune si lasa-ne cu ""amintirile"" tale

App...ai fost,...esti ,...si ramai paralel cu jocul asta !

Te pupa Shark.........................completeaza tu pctele de suspensie !

L.E Cauta un topic .....cu ce AM fost odata ...dar nici acolo nu ai loc...stii tu de ce !

SHARK erai destul de bucuros cand iti dadea spot slym cand a dat suspend la juma de server . Acuma incerci sa pari baiatul ala sfant , poate pe HONEY i-ai pacalit , dar cei din BAD^BOYS stiu cum esti asa ca numai fi cu 2 fete.

@soare cum ai facut sa bagi atatia in party ? lol e fake poza /

Posted

uhhh ce vremuri :( pacat ca numai am poze

@Lance tu te referi la bk`u DeadKiss ?

da de el

@Creator de Soldat ala stiu eu cate ceva :)) De asemenea o parte din cei enuemrati de tine se mai gasesc pe aici

PS evit sa fac comparatii :) intre fostii si actualii jucatori

Posted

hahahaaha, bug-ul meu :)) ce ciuda mi-a fost ca nu mai mergeau link-urile de la poze. :)) ha, bine ca le-ai bagat in video. :D

Pff, si uitasem de multi dintre ei. :< miss the old guild.

Posted

pai asta a fost frumos ma ca era plin de bug-uri si hack-uri :D dupa asta plange de fapt lumea, nu dupa 97d in sine :D

Posibil ... :))

Cf tovarase de celula ?

In seara asta esti u pasivu .. :)))

Posted

pai asta a fost frumos ma ca era plin de bug-uri si hack-uri :D dupa asta plange de fapt lumea, nu dupa 97d in sine :D

Oh my god :))) check my signature :))))

On topic : unu dintre dinozauri va saluta cu respect :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...