acelasi_bandit Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 ' date='02 February 2011 - 12:08' timestamp='1296641305' post='5619384'] Dar de vechea garda mai stie cineva ... HELL ... duduta,styng etc mai stie cineva ceva ? co2tel,old 2_pac , ZES sau Lord ... T-rex,Lordu ... K&P Krypton old Zzzzbumi ... Zbumi_MG , Tori si restu , Ingerul , IMMORTALS old Mihnea,Serginho,Esc@pe, Diavolii unde sunt ,,, cell,Mg-Joe,Arthemisa,Tygressa,Xper,T3eo, old RRyders , Maniacii cu MagicElf,Mafia,Mehico care mai e doar pe forum si in joc deloc , Dreaming guilda colegului nostru Rede cu ArchAngelis,Blade2y,Teddy,Heatrhless,Athlasel,dmx,logs , Machiavelli,Soldat,Tribunu,GALACTICO,Amar3tto,Fr33lance,Yo-da,Russo ... si altii si altii pierduti in neant :) Ca as putea continua pana poimaine ... Mai stie cineva ceva de ei ... :) ! Galactico isi facuse propriul sau server de mu ,dar in orice caz m-a dezamagit cu moderarea..Serverul a tinut 3-4 ani dar acum nu il mai are.
SHARK_BITE Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 cRs de ce te amesteci ....ai fost un 0 in Mu...toata lumea stie adevarut ca ai dat adminul lui Slym sa faca ce a facut...la multi le e rusine sa iti spuna in fata ...mie nu imi este ...so modereaza la tine in sectiune si lasa-ne cu ""amintirile"" tale App...ai fost,...esti ,...si ramai paralel cu jocul asta ! Te pupa Shark.........................completeaza tu pctele de suspensie ! L.E Cauta un topic .....cu ce AM fost odata ...dar nici acolo nu ai loc...stii tu de ce !
undercover Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 cRs de ce te amesteci ....ai fost un 0 in Mu...toata lumea stie adevarut ca ai dat adminul lui Slym sa faca ce a facut...la multi le e rusine sa iti spuna in fata ...mie nu imi este ...so modereaza la tine in sectiune si lasa-ne cu ""amintirile"" tale App...ai fost,...esti ,...si ramai paralel cu jocul asta ! Te pupa Shark.........................completeaza tu pctele de suspensie ! L.E Cauta un topic .....cu ce AM fost odata ...dar nici acolo nu ai loc...stii tu de ce ! SHARK erai destul de bucuros cand iti dadea spot slym cand a dat suspend la juma de server . Acuma incerci sa pari baiatul ala sfant , poate pe HONEY i-ai pacalit , dar cei din BAD^BOYS stiu cum esti asa ca numai fi cu 2 fete. @soare cum ai facut sa bagi atatia in party ? lol e fake poza /
Lancelot Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 uhhh ce vremuri :( pacat ca numai am poze @Lance tu te referi la bk`u DeadKiss ? da de el @Creator de Soldat ala stiu eu cate ceva :)) De asemenea o parte din cei enuemrati de tine se mai gasesc pe aici PS evit sa fac comparatii :) intre fostii si actualii jucatori
undercover Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 nu crs asta nu este adevarat SHARK nu cauta sau se ruga de cineva sa ii dea seturi sau programe de dc , doar sa bucura de pe urma celor care faceau asta .
Mehico Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Erau frumoase vremurile intr-adevar. Cu ocazia asta va salut pe toti :) Guilda K&P: http://www.trilulilu.ro/Mhy/03588fcf61b387
bunny Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 hahahaaha, bug-ul meu :)) ce ciuda mi-a fost ca nu mai mergeau link-urile de la poze. :)) ha, bine ca le-ai bagat in video. :D Pff, si uitasem de multi dintre ei. :< miss the old guild.
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Erau frumoase vremurile intr-adevar. Cu ocazia asta va salut pe toti :) Guilda K&P: http://www.trilulilu.ro/Mhy/03588fcf61b387 Ne pare r?u, la cererea Universal Music Group, accesul la acest fi?ier a fost restric?ionat. Fi?ierul nu este disponibil pentru vizionare în ?ara dumneavoastr?. sunt in italia. sa inteleg ca video-ul e restrictionat aici?
Jardel Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 @soare cum ai facut sa bagi atatia in party ? lol e fake poza / era bug cateodata pe 97.. asa arata
Konvict Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 era chiar culmea sa poata face o guilda intreaga party intr-un tark:))
_uNu_ Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dak nu erau atatea bug`uri si alte cacaturi era bn
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 pai asta a fost frumos ma ca era plin de bug-uri si hack-uri :D dupa asta plange de fapt lumea, nu dupa 97d in sine :D
_uNu_ Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 pai asta a fost frumos ma ca era plin de bug-uri si hack-uri :D dupa asta plange de fapt lumea, nu dupa 97d in sine :D Posibil ... :)) Cf tovarase de celula ? In seara asta esti u pasivu .. :)))
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 dreq... de parca nu m-ai sti. activ m-am nascut, activ mor :)) deci ai de ales: pasiv sau pasiv?
Konvict Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 eu ma gandeam sa va trimit chiftele cu prastia, dar vad ca voi aveti nevoie de vaselina :))
Jardel Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 eu ma gandeam sa va trimit chiftele cu prastia, dar vad ca voi aveti nevoie de vaselina :)) =))))))))))
btk.dumy Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 eu ma gandeam sa va trimit chiftele cu prastia, dar vad ca voi aveti nevoie de vaselina :)) =))))))))))))))))))
ArchAngelis Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 pai asta a fost frumos ma ca era plin de bug-uri si hack-uri :D dupa asta plange de fapt lumea, nu dupa 97d in sine :D Oh my god :))) check my signature :)))) On topic : unu dintre dinozauri va saluta cu respect :tiphat:
Heinekener Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Oh my god :))) check my signature :)))) On topic : unu dintre dinozauri va saluta cu respect :tiphat: hecare :)) tu erai ala din cauza caruia au scos gm shop ?! :))
ArchAngelis Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 hecare :)) tu erai ala din cauza caruia au scos gm shop ?! :)) :dontknow: hacker'u neprins este ... jucator cinstit ... :nanana:
[Mg^Jupan] Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 frumoase amintiri baieti .. mai urcati poze daca mai aveti :D
acelasi_bandit Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 hecare :)) tu erai ala din cauza caruia au scos gm shop ?! :)) la cum se faceau dupe parca mai conta gm shop
ArchAngelis Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 la cum se faceau dupe parca mai conta gm shop nope , gm-shop-ul era baza.... acolo erau bookurile & toate cele